Alcúdia
Grotten tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alcúdia Grotten tours: Onze meest aanbevolen

 • Majorca: coasteering-ervaring van een halve dag

  1. Majorca: coasteering-ervaring van een halve dag

  Naam van excursie: Coasteering Elke dag We moeten het volgende van je weten: Naam, lengte, gewicht en schoenmaat. Ook in welke taal je spreekt, zodat we de juiste gids sturen en er geen communicatieproblemen zijn.   Tijden: Route: 08:30 uur - 09:00 uur (14:00 uur - 14:30 uur)-   Ophaalservice met een kleine bus voor maximaal 8 personen. 09:00 uur - 09:30 uur (14:30 uur - 15:00 uur): Reizen naar de locatie 09:30 uur - 09:45 uur (15:00 uur - 15:15 uur): je wordt voorzien van je uitrusting en je hebt tijd om je wetsuit en alle veiligheidssets aan te doen.   09:45 uur (15:15 uur) De activiteit begint.   Get Wet and Wild... Coasteering is een gloednieuwe avontuurlijke activiteit voor iedereen die op Majorca op vakantie is. Coasteering combineert avontuurlijk zwemmen, abseilen, springen van de rotswanden, klauteren op de rotsen en zee speleologie tot een drukke activiteit voor het ...

  Overall just an amazing tour. The guide was very professional and the location was really well chosen. It’s nice that you’re in a small group so you don’t have to wait too long. I would definitely recommend this activity and company to everyone looking to go coasteering in Mallorca!

 • Mallorca: 3 uur varen langs de grotten aan de oostkust

  2. Mallorca: 3 uur varen langs de grotten aan de oostkust

  Ontdek de schoonheid van natuurreservaat Llevant tijdens een schilderachtige boottocht. Het trefpunt is de haven van Alcúdia. Hier stap je aan boord van een moderne boot. Vaar langs de beeldschone oostkust van Mallorca. Over de klotsende golven glijd je langs hemelse stranden, het vissersdorp Colonia de Sant Pere en Betlem. Maak een frisse duik in een van Mallorca's baaien. Dan kom je aan bij natuurreservaat Llevant – te voet is dit park moeilijk te bereiken, maar per boot des te gemakkelijker. Hier is een zwempauze ingelast en kun je de baai verkennen. Ga snorkelen in het kristalheldere water, of doe even niets en luier in de zon. Daarna ga je, als het weer het toelaat, op weg naar een zeegrot. Onderweg kun je genieten van een spectaculair uitzicht op de kliffen aan zee.

 • Alcudia: Jack Sparrow Cave jetski-tour

  3. Alcudia: Jack Sparrow Cave jetski-tour

  Bekijk de ongelooflijke Jack Sparrow-grot (of Cueva de los Ladrones), met deze jetski-excursie die vertrekt vanuit Alcudia. Vertrek vanaf de waterwegen van Puerto de Alcudia naar de Jack Sparrow-grot. Stop om de grot te bezoeken en geniet van snorkelen om de wateren te ontdekken. Begin bij de haven en na een korte introductie over hoe je op een jetski moet rijden, verlaat je de haven en begin je aan een begeleid avontuur op hoge snelheid. Reis door de waterwegen van Puerto de Alcudia en richting het eiland Aucanada. Maak een stop om de Jack Sparrow-grot te verkennen en te snorkelen, voordat u doorgaat naar "Cap de Menorca", waar u de maagdelijke baai van Coll Baix zult zien. Ga terug naar de haven van Alcudia om deze fantastische excursie te beëindigen.

 • Mallorca: avontuur met verschillende activiteiten

  4. Mallorca: avontuur met verschillende activiteiten

  Je begint met de ophaalservice in aan Land Rover-jeep en rijdt naar het activiteitenpunntbij Alcúdia, waar je je voorbereidt op je avontuur. Je ontvangt je apparatuur en gaat op pad voor de eerste van je activiteiten. Samen met je gidsen begin je te peddelen in je kajak, langs de indrukwekkende kustlijn van Mallorca, naar een prachtige zeegrot met kristalhelder water. Begin met het zoeken naar de sleutel van de gezonken schat. Vanaf de zeegrot geniet je van een korte wandeling langs de kust naar een perfecte plek om van een klif te duiken. Dit is optioneel. Tijdens de laatste etappe van je avontuur kun je wat snorkelen in de ongerepte Middellandse Zee en de gezonken schat vinden. Nadat je de schat hebt gevonden, kun je dit vieren met een picknicklunch op het strand!

  Leuke activiteit! Toegankelijk voor bijna iedereen en toch hier en daar iets spannend. Aardige en enthousiaste begeleiders.

 • Mallorca: toegangsticket voor de Campanet-grotten

  5. Mallorca: toegangsticket voor de Campanet-grotten

  Bij aankomst in de grot kun je genieten van een zelfgeleide tour die ongeveer 45 minuten duurt door drie verschillende kamers die al miljoenen jaren bestaan. Bekijk een verscheidenheid aan kristallijne formaties en leer meer over de geologie van de regio. Zie grote instortingskamers ingericht door een rijk natuurlijk kristallijn interieur. Let op de vele formaties van stalactieten en stalagmieten en leer over paleontologische en biologische vondsten in de grotten.

  Het is een mooie grot waar je zonder gids ingaat en na een half uur wel klaar ben.

 • Alcudia: kustcruise en snorkelen met kleine groepen

  6. Alcudia: kustcruise en snorkelen met kleine groepen

  Ga op een spannend avontuur en geniet van de prachtige kliffen van de noordkust van Mallorca en Cap Formentor. Bezoek talloze baaien tijdens deze spannende boottocht, waar je een breed scala aan zeeleven kunt zien of duik in rotsachtige grotten. Stop bij Aucanada Island en Coll Baix waar je een duik kunt nemen in de diepblauwe zee. Ga daarna de zeegrotten van Cap Pinar binnen. Volg de route naar Cap Gross en Formentor en maak je volgende stop in een charmante grot. Maak gebruik van de aanwezige snorkeluitrusting of ontspan gewoon aan boord. Ga verder richting Cap Formentor en bewonder het fantastische uitzicht op de vuurtoren van de Serra de Tramuntana.

Sitemap Alcúdia

Wil je alle activiteiten in Alcúdia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcúdia

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 158 beoordelingen

De rondleiding was echt leuk! Na het opstijgen vanuit de haven van Alcudia, meerde de boot af aan drie verschillende aanlegsteigers. In totaal waren er iets meer dan 60 mensen aan boord (circa 68 zitplaatsen). Er waren ook vier zeer bekwame en vriendelijke gidsen op de boot. Het landschap was prachtig en de twee snorkeltrips (elk ongeveer 30 minuten) waren geweldig. Sterk aanbevolen!

Overall just an amazing tour. The guide was very professional and the location was really well chosen. It’s nice that you’re in a small group so you don’t have to wait too long. I would definitely recommend this activity and company to everyone looking to go coasteering in Mallorca!

Volledig aan te bevelen. De boot is in zeer goede staat, het personeel was erg vriendelijk en dichtbij, de route was succesvol en de landschappen waren verrassend en de muziek die de reis verlevendigde was ideaal. Ik heb een heerlijke ochtend gehad.

Zeer mooie, goede boot, goede service, mooie wandeling, zwemmen in de zee. Muziek in het algemeen en voor het betreden van de grot.

Leuke activiteit! Toegankelijk voor bijna iedereen en toch hier en daar iets spannend. Aardige en enthousiaste begeleiders.