Alcúdia Verhuur

Alcúdia Verhuur: Onze meest aanbevolen

Alcudia: 30 minuten jetski-avontuur voor beginners

1. Alcudia: 30 minuten jetski-avontuur voor beginners

Geniet van deze jetski-route in de baai van Alcudia en vertrek vanuit de haven van Alcudia. Haal na een introductie alle benodigde materialen en start de jetski-rit. Rijd tandem, zodat je de rol van piloot kunt wisselen en mee kunt gaan met wie je maar wilt. De enige vereiste is om 16 jaar oud te zijn (met toestemming van de ouders) of kinderen van 5 jaar en ouder, maar alleen als co-piloot. Tijdens deze jetski-excursie passeer je het schijnbaar eindeloze strand van Alcudia met een kalme zee die steeds doorschijnender wordt naarmate we dieper en dieper in de kust komen. Geniet van deze rijke ervaring waar je niets voor nodig hebt en leer Alcudia van een andere kant kennen. Probeer de jetski-rit rond de baai van Alcudia en koppel je even los van alles. Bovendien worden er foto's gemaakt bij elke excursie die u in de haven kunt kopen voor de prijs van 20 € voor het pakket foto's en video. Het is erg belangrijk dat u weet dat het om veiligheidsredenen absoluut verboden is om met camera's, mobiele telefoons of horloges naar deze jetski-tour te komen.

Alcúdia: zeiljacht-excursie met wijn en tapas

2. Alcúdia: zeiljacht-excursie met wijn en tapas

Zeil langs de kust van Majorca en neem de kans om te zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water van een kleine, idyllische baai. Leun achterover en ontspan aan boord, en geniet van het uitzicht op het silhouet van Majorca. Zeil wat verder de zee op rond het middaguur met de juiste wind, en verken de andere kant van de baai van Alcúdia. Als je wilt, kun je ook zelf meedoen en actief helpen, of gewoon ontspannen met een koud drankje.

Alcudia: romantische zeiltocht met diner voor 2

3. Alcudia: romantische zeiltocht met diner voor 2

Vervul uw maritieme dromen met een 4 uur durende zeiltocht voor 2 personen door de baai van Alcudia, compleet met diner en wijn, op een luxe jacht van 45 voet. Perfect voor stelletjes en vrienden, uw reis vertrekt om 17.00 uur, met voldoende tijd om de avond weg te zijn voor een prachtige zonsondergang boven het water. De moeilijkste beslissing die u aan boord zult moeten nemen, is of u wilt snorkelen, paddleboarden of beide - of dat u liever gewoon wilt zonnebaden op de ligstoelen terwijl u over de glinsterende Spaanse wateren glijdt. Als je zo geneigd bent, kun je zelfs de bemanning helpen door de boot te besturen of de zeilen op te tuigen, zonder dat ervaring vereist is. Rond 19:00 uur ga je voor anker naast de Alcanada-vuurtoren, gelegen op een klein eiland omringd door kristalhelder water. Neem een duik of vang wat meer zonnestralen terwijl de laatste hand wordt gelegd aan uw diner: een waar feest van vers gevangen vergulde kop, salade, brood en aioli, olijven en een scala aan Caribische bijgerechten, afgesloten met woestijn en koffie. Met een glas wijn in je hand vaar je terug door de baai terwijl de zon ondergaat boven de zee, ongetwijfeld dromend van de volgende keer dat je terug bent op de ongerepte wateren van Mallorca.

Can Picafort: begeleide jetski-tour door Alcudia Bay met foto's

4. Can Picafort: begeleide jetski-tour door Alcudia Bay met foto's

Kom en geniet van de prachtige tour van 30 minuten in Can Picafort, waar we op volle snelheid door het gebied van Can Picafort en Playas de Muro zullen zeilen terwijl we genieten van ongelooflijke uitzichten zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Een gids gaat altijd samen met de groep en zal de mooiste plekken in de omgeving laten zien en zal van de gelegenheid gebruik maken om prachtige en ongelooflijke foto's te maken om het moment in de mooiste gebieden te onthouden, aan het einde van de excursie zal de monitor leveren de foto's in een gratis.

Alcudia of Can Picafort: verhuur van stand-up paddles

5. Alcudia of Can Picafort: verhuur van stand-up paddles

Kom en ontdek de baai van Alcudia vanuit een ander gezichtspunt. Gegarandeerd plezier! Gebruik paddle-surfen in een bevoorrechte omgeving om het te oefenen Begin je paddleboard-tour door alle basisprincipes van peddelen te leren en je leert geleidelijk de verschillende posities op het board, hoe je moet opstaan, hoe je het board moet manoeuvreren, draaien en wat je moet doen als je in het water valt. Het is een activiteit waarvoor geen voorkennis of ervaring vereist is, waardoor het geschikt is voor alle doelgroepen, ongeacht leeftijd en fysieke omstandigheden.

Alcudia: jetskiverhuur voor ervaren chauffeurs

6. Alcudia: jetskiverhuur voor ervaren chauffeurs

Deze aanbieding is bedoeld voor diegenen die een vaarbewijs hebben en op eigen gelegenheid de hoeken van Alcudia per jetski willen ontdekken. Op deze manier bent u niet onderworpen aan een monitor die u op de excursie begeleidt, maar kunt u op de jetski de plaatsen bezoeken die u wilt. Heel belangrijk, u kunt alleen gebruik maken van dit aanbod als u een vaarbewijs heeft. Als u het onze medewerkers vraagt, kunnen zij u ook enkele aanbevelingen geven over de mooiste plekken om te bezoeken met de jetski. Ook heeft u de mogelijkheid om uw persoonlijke spullen in de haven achter te laten bij onze medewerkers. Benzine is bij de prijs inbegrepen.

Veelgestelde vragen over Alcúdia

Welke topattracties zijn een must-see in Alcúdia?

De topattracties in Alcúdia zijn:

Sitemap Alcúdia

Wil je alle activiteiten in Alcúdia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcúdia

We hadden echt een leuke middag op de zeilboot. Een geweldige ervaring met heerlijk eten en drinken, genoeg tijd om te zwemmen en een hele leuke gids die graag onze vragen beantwoordde. Duidelijke aanrader!

Toffe ervaring, enkel jammer dat hij zijn zeilen niet kon optrekken door te weinig wind. Was zeker waard om meer te betalen dan de catamaran waar je als mieren op elkaar zit.

De reis was echt prachtig. Het is gewoon leuk in een kleine groep. Geweldige gids, veel drankjes, goed eten! Duidelijke aanbeveling en we zouden op elk moment weer boeken!

Echt een geweldige reis die goed was voor ons allemaal. Geweldig zeilschip, geweldig team, geweldige tijd. Altijd blij om weer bij je te zijn. Met vriendelijke groeten

Geweldige zeiltocht met leuke gids en heerlijk eten en drinken naar Cala Murta in de baai van Pollenca. Vrij groot zeiljacht, zeker een aanrader.