Kies data
Alcúdia

Toegangstickets

Alcúdia Tickets: Onze meest aanbevolen

Mallorca: toegangskaartje Hidropark Alcudia

1. Mallorca: toegangskaartje Hidropark Alcudia

Geniet van een dagje spetteren op de verschillende waterglijbanen en zwembaden in het Hidropark op Mallorca. Maak van elke zomerdag een onvergetelijke ervaring en een mooie herinnering.Het park in Alcudia is ideaal gelegen voor diegenen die verblijven in de resorts van Alcúdia, Ca'n Picafort en Puerto Pollença. Glij door de spiraal naar beneden en maak een superslalom, probeer over gigantische waterballen te lopen, spetter in de golfslagbaden en meer. Je kunt ontspannen in de zon, altijd in het zicht van de kinderen, die drijfboten, springkastelen en superjumpers hebben om mee te spelen. 

Mallorca: onderzeeboot naar Cap de Formentor

2. Mallorca: onderzeeboot naar Cap de Formentor

Neem deel aan een 3,5-uur durende boottocht vanuit Port Alcúdia naar Cap de Formentor en bewonder het magische landschap van Mallorca. De tocht naar Cap de Formentor start bij de haven van Alcúdia . Onderweg zie je prachtige stranden zoals Cala Figuera. Geniet van de bijzondere sfeer in de havens, ontspan rustig en ontdek de uitzichten vanaf zee. Bekijk de pittoreske landschappen van Mallorca en neem een duik in het verkoelende water bij Cala Figuera.

Alcudia: toegangsticket Museum Sa Bassa Blanca

3. Alcudia: toegangsticket Museum Sa Bassa Blanca

Boek vooraf uw toegangsbewijs voor het Sa Bassa Blanca Museum en ontdek tentoonstellingsruimten zoals Nins en Sokrates. Dwaal door het schilderachtige Granite Sculpture Park van de kunstenaars Yannick en Ben Jakober en de prachtige Rose Garden. Verwonder je over de Nins-collectie in de Aljub-ruimte, een unieke selectie kinderportretten uit de 16e tot 19e eeuw. Baan je een weg naar de Sokrates-ruimte, een ondergrondse kamer die lijkt op een Wunderkammer, of een zogenaamde Chamber of Wonders, met oude artefacten uit Nepal, Tibet en Peru. Bekijk een fossiel van een Pleistoceen neushoorn voor een gordijn van 10.000 kristallen geschonken door de Swarovski-familie en bewonder de werken van hedendaagse meesters zoals Miguel Barceló, José María Sicilia, Gerhard Merz en Jannis Kounellis. Stap naar buiten voor frisse lucht in de grote buitenruimtes waar je kunt genieten van de natuur en monumentale sculpturen kunt ontdekken, evenals de prachtige tuin van oude Engelse rozen, een genot voor de vijf zintuigen tijdens de maanden mei en juni.

Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

4. Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

Geniet van de ochtend in het Palma Aquarium, het grootste aquarium van Mallorca met duizenden zeedieren uit alle oceanen van de wereld. Krijg voldoende tijd om alles te verkennen en te zien. Ontdek de oceanen door 55 tanks, vol met zeeleven: haaien, anemoonvissen, doktersvissen, visballonnen en nog veel meer (8000 exemplaren van 700 soorten). Verken de verschillende ruimtes binnen en buiten, waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat. Mis de verschillende activiteiten die het marine park biedt voor zowel volwassenen als kinderen niet. Na het bezoek aan het aquarium reist u naar het centrum van Palma. Stop dicht bij de kathedraal om te genieten van een Sightseeing Tour rond Palma, een panoramische tour per cabriobus door de stad. Bekijk de meest karakteristieke straten, gebouwen en plaatsen in Palma, vergezeld van de uitleg van een gids.

  • Toegangstickets
  • Combi-aanbiedingen
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Tickets in Alcúdia

Welke andere activiteiten dan Tickets zijn de moeite waard in Alcúdia?

Andere onmisbare dingen om te doen in Alcúdia:

Welke Tickets in Alcúdia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Sitemap Alcúdia

Wil je alle activiteiten in Alcúdia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcúdia

We hadden gemengde recensies over het waterpark gelezen, maar besloten te boeken omdat het veel dichter bij waar we logeerden was en geen zin had in een lange rit. We waren zeer aangenaam verrast. . . het park is klein genoeg om gemakkelijk rond te reizen, maar er zijn nog steeds veel attracties. We gingen als een groep. van 12, en iedereen vond het geweldig! We huurden een kluisje voor waardevolle spullen en lieten toen gewoon handdoeken enz. op het grasveld als basis achter. Het eten was goed, en vrij goede prijs. En er was veel personeel dat de ritten bemande, die allemaal vriendelijk waren. Zou het zeker aanraden x

We waren in Playa de Muro, super gemakkelijk om met de bus naar Ely te komen, de 324 stopt niet ver weg, je moet een beetje lopen. Het park is groot met glijbanen voor alle leeftijden. Mijn 8 jaar oude zoon en ik brachten de dag door. We gebruikten het kluisje voor 7 eur per dag, als je een ligstoel wilt, is het 5,50 per dag. De attracties staan goed onder toezicht, de strandwachten zijn zeer attent. Wij gaan zeker terug!

Het was een leuke onderbreking van het strand en het zwembad. Ga er vroeg heen om stoelen met een parasol te kopen. We verbleven van 10 - 15 uur. Mijn 6-jarige vond het geweldig. Het is veilig en leuk voor het hele gezin.

Zeer leuke en spannende attracties en zeer vriendelijke medewerkers, de dag was niet te ver weg van tijd en ze boden ons elke oplossing die we wilden.

makkelijk online te boeken. goedkoper dan jet2-app.