Alcúdia
Tickets

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alcúdia Tickets: Onze meest aanbevolen

 • Mallorca: toegangskaartje Hidropark Alcudia

  1. Mallorca: toegangskaartje Hidropark Alcudia

  Geniet van een dagje spetteren op de verschillende waterglijbanen en zwembaden in het Hidropark op Mallorca. Maak van elke zomerdag een onvergetelijke ervaring en een mooie herinnering.Het park in Alcudia is ideaal gelegen voor diegenen die verblijven in de resorts van Alcúdia, Ca'n Picafort en Puerto Pollença. Glij door de spiraal naar beneden en maak een superslalom, probeer over gigantische waterballen te lopen, spetter in de golfslagbaden en meer. Je kunt ontspannen in de zon, altijd in het zicht van de kinderen, die drijfboten, springkastelen en superjumpers hebben om mee te spelen. 

  Overzichtelijk waterpark met voor diverse leeftijden wat leuks. Veel beveiliging bij alle grote glijbanen. Soms moet je wel langer dan een half uur wachten bij het eten/drinken. Vooral als er in het laagseizoen grote (school)groepen zijn. Behoorlijk aan de prijs voor toeristen.

 • Mallorca: toegangsticket voor de Campanet-grotten

  2. Mallorca: toegangsticket voor de Campanet-grotten

  Bij aankomst in de grot kun je genieten van een zelfgeleide tour die ongeveer 45 minuten duurt door drie verschillende kamers die al miljoenen jaren bestaan. Bekijk een verscheidenheid aan kristallijne formaties en leer meer over de geologie van de regio. Zie grote instortingskamers ingericht door een rijk natuurlijk kristallijn interieur. Let op de vele formaties van stalactieten en stalagmieten en leer over paleontologische en biologische vondsten in de grotten.

  Het is een mooie grot waar je zonder gids ingaat en na een half uur wel klaar ben.

 • Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

  3. Palma Aquarium & Palma Sightseeing: combitour

  Geniet van de ochtend in het Palma Aquarium, het grootste aquarium van Mallorca met duizenden zeedieren uit alle oceanen van de wereld. Krijg voldoende tijd om alles te verkennen en te zien. Ontdek de oceanen door 55 tanks, vol met zeeleven: haaien, anemoonvissen, doktersvissen, visballonnen en nog veel meer (8000 exemplaren van 700 soorten). Verken de verschillende ruimtes binnen en buiten, waar u kunt genieten van het mediterrane klimaat. Mis de verschillende activiteiten die het marine park biedt voor zowel volwassenen als kinderen niet. Na het bezoek aan het aquarium reist u naar het centrum van Palma. Stop dicht bij de kathedraal om te genieten van een Sightseeing Tour rond Palma, een panoramische tour per cabriobus door de stad. Bekijk de meest karakteristieke straten, gebouwen en plaatsen in Palma, vergezeld van de uitleg van een gids.

 • Alcudia: toegangsticket Museum Sa Bassa Blanca

  4. Alcudia: toegangsticket Museum Sa Bassa Blanca

  Maak uw reis naar Museum Sa Bassa Blanca in Alcudia gemakkelijker met dit eenvoudige toegangsticket. Kies eenvoudig je gewenste ticket bij het afrekenen en toon het tijdens je bezoek aan de hoofdingang van het museum. Of je nu je reis vooruit plant of je kaartje koopt op de dag van je bezoek, bereid je voor om meteen te beginnen met het verkennen van de verschillende tentoonstellingen en ruimtes van het museum, waaronder de Nins-collectie, de Socrates-ruimte, het Sculpture Park en Rose Garden.

Sitemap Alcúdia

Wil je alle activiteiten in Alcúdia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcúdia

Geweldige bestemming voor het hele gezin! Er is voor elk wat wils! Met name het grote aantal strandwachten geeft u een zeer goed gevoel van veiligheid! Het is echter te bekritiseren dat naast de zeer hoge toegangsprijs, nog eens 5, - € per ligstoel / parasol wordt geïncasseerd! Met een gezin dat al geld kost!!!!

Geweldig park! Vermijd toch op zaterdag, want er zijn veel mensen. De omgeving is prachtig, er zijn verschillende attracties geschikt voor alle leeftijden en families. We kunnen onze maaltijd echter niet binnen het park meenemen.

Vrij klein, overzichtelijk waterpark. Voor baby's tot tieners is er voor elk wat wils. Maar er zijn geen echt gewelddadige adrenaline-glijbanen.

Geweldige glijbanen, prijzen voor eten duur, beter iets in te pakken. Golfslagbad geweldig!

Warm welkom, restaurants en bars binnen, interessante glijbanen.