Kies data
Alcúdia

Waterparken

Alcúdia Waterparken: Onze meest aanbevolen

Mallorca: toegangskaartje Hidropark Alcudia

1. Mallorca: toegangskaartje Hidropark Alcudia

Geniet van een dagje spetteren op de verschillende waterglijbanen en zwembaden in het Hidropark op Mallorca. Maak van elke zomerdag een onvergetelijke ervaring en een mooie herinnering.Het park in Alcudia is ideaal gelegen voor diegenen die verblijven in de resorts van Alcúdia, Ca'n Picafort en Puerto Pollença. Glij door de spiraal naar beneden en maak een superslalom, probeer over gigantische waterballen te lopen, spetter in de golfslagbaden en meer. Je kunt ontspannen in de zon, altijd in het zicht van de kinderen, die drijfboten, springkastelen en superjumpers hebben om mee te spelen. 

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Waterparken in Alcúdia

Welke andere activiteiten dan Waterparken zijn de moeite waard in Alcúdia?

Andere onmisbare dingen om te doen in Alcúdia:

Sitemap Alcúdia

Wil je alle activiteiten in Alcúdia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcúdia

Gemiddelde beoordeling

3.3 / 5

gebaseerd op 6 beoordelingen

We hadden gemengde recensies over het waterpark gelezen, maar besloten te boeken omdat het veel dichter bij waar we logeerden was en geen zin had in een lange rit. We waren zeer aangenaam verrast. . . het park is klein genoeg om gemakkelijk rond te reizen, maar er zijn nog steeds veel attracties. We gingen als een groep. van 12, en iedereen vond het geweldig! We huurden een kluisje voor waardevolle spullen en lieten toen gewoon handdoeken enz. op het grasveld als basis achter. Het eten was goed, en vrij goede prijs. En er was veel personeel dat de ritten bemande, die allemaal vriendelijk waren. Zou het zeker aanraden x

We waren in Playa de Muro, super gemakkelijk om met de bus naar Ely te komen, de 324 stopt niet ver weg, je moet een beetje lopen. Het park is groot met glijbanen voor alle leeftijden. Mijn 8 jaar oude zoon en ik brachten de dag door. We gebruikten het kluisje voor 7 eur per dag, als je een ligstoel wilt, is het 5,50 per dag. De attracties staan goed onder toezicht, de strandwachten zijn zeer attent. Wij gaan zeker terug!

Het was een leuke onderbreking van het strand en het zwembad. Ga er vroeg heen om stoelen met een parasol te kopen. We verbleven van 10 - 15 uur. Mijn 6-jarige vond het geweldig. Het is veilig en leuk voor het hele gezin.

Zeer leuke en spannende attracties en zeer vriendelijke medewerkers, de dag was niet te ver weg van tijd en ze boden ons elke oplossing die we wilden.

makkelijk online te boeken. goedkoper dan jet2-app.