Alcúdia
Zomer

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Alcúdia

Wil je alle activiteiten in Alcúdia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcúdia

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 178 beoordelingen

Perfect georganiseerd, zeer professionele organisatie! Geen wachttijden en alles is heel eenvoudig! De briefing was goed en het rijden was erg leuk! Had mijn 9-jarige dochter bij me en ze was ook heel blij. Je kon veel snelheid maken en als je dapper over de golven wilde springen, echt gaaf! De gids was heel persoonlijk en gaf je altijd een veilig gevoel. Het was een beetje inspannender dan verwacht en mijn benen zijn een beetje pijnlijk vandaag. De ervaring was echt het geld waard! Wij adviseren!

Oorspronkelijk gepland voor maandag, werd de excursie uitgesteld naar woensdag vanwege de wind. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Magisch moment doorgebracht met de dolfijnen voor ongeveer 1 uur, na een uur navigatie met de zonsopgang, keer terug naar de haven met ontbijt. Gewoon onvergetelijk !!

Coole zachte muziek bij zonsopgang. Alles perfect georganiseerd, vriendelijke bemanning. Dolfijnen waren natuurlijk te zien en uitzicht op Cap Formentor vanaf de open zee.

Zeer mooie, goede boot, goede service, mooie wandeling, zwemmen in de zee. Muziek in het algemeen en voor het betreden van de grot.

Een ervaring rijker, dolfijnen gespot in het wild. Geweldig.