Kies data
Alcúdia

Zwemmen met dolfijnen

Alcúdia Zwemmen met dolfijnen: Onze meest aanbevolen

Alcudia: ervarij zonsopgang op zee & dolfijnen

1. Alcudia: ervarij zonsopgang op zee & dolfijnen

Een zonsopgang en dolfijnentour zal ongetwijfeld voor heel wat mooie herinneringen zorgen voor het hele gezin. Ga aan boord in de haven van Alcúdia en trek vervolgens noordwaarts. Zie de zon opkomen boven de indrukwekkende skyline van Mallorca.  Laat je betoveren door het wonderlijke lichtspel op het water door de reflectie van de zon. Na zonsopgang gaat de rondvaart verder naar de gebieden waar dolfijnen zwemmen. Op het dek van de catamaran kun je ontspannen en van de zon genieten. Bewonder de aanblik van deze indrukwekkende dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Geniet van een klein ontbijt op de boot met onder andere gebak, toost, ham, kaas, boter, jam, koffie, thee en vruchtensap.

Alcudia: privérondvaart door natuurreservaat Llevant Peninsula

2. Alcudia: privérondvaart door natuurreservaat Llevant Peninsula

Beleef een onvergetelijke ervaring tijdens een cruise rond het natuurreservaat Llevant Peninsula. Voel u ontspannen in de exclusieve sfeer van uw eigen privéboot. Overweeg de kalmte van de zee bij zonsopgang en bewonder de zonsopgang. Houd de golven in de gaten en spot dolfijnen in hun natuurlijke habitat. Oefen met snorkelen in de grotten en het kristalheldere water van een van de mooiste zeereservaten van Mallorca. Ontdek het natuurpark van Llevant. Ontspan op het strand van Formentor en ontdek de beroemdste vuurtoren van Mallorca.

  • Wateractiviteiten
2 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Veelgestelde vragen over Zwemmen met dolfijnen in Alcúdia

Welke andere activiteiten dan Zwemmen met dolfijnen zijn de moeite waard in Alcúdia?

Andere onmisbare dingen om te doen in Alcúdia:

Wat zijn de beste Zwemmen met dolfijnen in Alcúdia?

Welke Zwemmen met dolfijnen in Alcúdia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen?

Deze Zwemmen met dolfijnen in Alcúdia nemen extra Covid-19-voorzorgsmaatregelen:

Sitemap Alcúdia

Wil je alle activiteiten in Alcúdia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcúdia

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 60 beoordelingen

De rit van ongeveer een uur naar de zonsopgang is op zich al de moeite waard. Daarnaast hebben we verschillende dolfijnen gezien. Het was vooral fijn dat we in de hangende netten konden zitten. Koffie en sap waren erg leuk. We hadden het ontbijt niet nodig (stokbroodbroodjes, ingepakte croissants). Tour is ook een aanrader voor kinderen.

Spectaculair om te doen Magisch, indrukwekkend om de dolfijnen in hun natuurlijke omgeving te zien, we hebben er meerdere gezien, jammer dat we niet de enige toeristenboot waren... Massatoerisme bederft een beetje want het is teveel! Boten, jets... te veel mensen tegelijk...

Een droomreis. Zeer aardige bemanning. Ik zou op elk moment opnieuw boeken?

Het was super mooi. Eerst de zonsopgang en daarna de dolfijnen. Super!!

We hebben meer dolfijnen kunnen zien dan we hadden verwacht!