Alcúdia
Zwemmen met dolfijnen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alcúdia Zwemmen met dolfijnen: Onze meest aanbevolen

 • Mallorca: zonsopgang op het water en dolfijnentour

  1. Mallorca: zonsopgang op het water en dolfijnentour

  Een zonsopgang en dolfijnentour zal ongetwijfeld voor heel wat mooie herinneringen zorgen voor het hele gezin. Ga aan boord in de haven van Alcúdia en trek vervolgens noordwaarts. Zie de zon opkomen boven de indrukwekkende skyline van Mallorca.  Laat je betoveren door het wonderlijke lichtspel op het water door de reflectie van de zon. Na zonsopgang gaat de rondvaart verder naar de gebieden waar dolfijnen zwemmen. Op het dek van de catamaran kun je ontspannen en van de zon genieten. Bewonder de aanblik van deze indrukwekkende dieren in hun natuurlijke leefomgeving. Geniet van een klein ontbijt op de boot met onder andere gebak, toost, ham, kaas, boter, jam, koffie, thee en vruchtensap.

  Bijzondere ervaring en de dolfijnen gezien. Het ontbijt is niet bijzonder maar ach die dolfijnen in wild maken alles goed.

 • Alcúdia: zeiljacht-excursie met wijn en tapas

  2. Alcúdia: zeiljacht-excursie met wijn en tapas

  Zeil langs de kust van Majorca en neem de kans om te zwemmen en snorkelen in het kristalheldere water van een kleine, idyllische baai. Leun achterover en ontspan aan boord, en geniet van het uitzicht op het silhouet van Majorca. Zeil wat verder de zee op rond het middaguur met de juiste wind, en verken de andere kant van de baai van Alcúdia. Als je wilt, kun je ook zelf meedoen en actief helpen, of gewoon ontspannen met een koud drankje. Je kunt je ook verheugen op een gratis foto-service; je ontvangt fantastische souvenir-foto's per e-mail, wat deze ervaring onvergetelijk maakt.

  Skipper makes you feel welcome. We started the day with a glass of champagne. Perfect start of the day. Simple lunch but the taste was great. Duration of the trip is a bit short but we enjoyed it a lot. I would recommend to book the boat for the entire day.

 • Alcudia: Llevant Peninsula Nature Reserve privérondvaart

  3. Alcudia: Llevant Peninsula Nature Reserve privérondvaart

  Ga op een onvergetelijke ervaring tijdens een cruise rond het natuurreservaat Llevant Peninsula. Voel je ontspannen in de exclusieve sfeer van je eigen privéboot. Overweeg de rust van de zee bij zonsopgang en bewonder de zonsopgang. Houd de golven in de gaten en spot dolfijnen in hun natuurlijke omgeving. Oefen snorkelen in de grotten en het kristalheldere water van een van de mooiste zeereservaten van Mallorca. Ontdek het natuurpark van Llevant. Ontspan op het strand van Formentor en ontdek de beroemdste vuurtoren van Mallorca.

Sitemap Alcúdia

Wil je alle activiteiten in Alcúdia ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alcúdia

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 60 beoordelingen

Oorspronkelijk gepland voor maandag, werd de excursie uitgesteld naar woensdag vanwege de wind. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Magisch moment doorgebracht met de dolfijnen voor ongeveer 1 uur, na een uur navigatie met de zonsopgang, keer terug naar de haven met ontbijt. Gewoon onvergetelijk !!

Coole zachte muziek bij zonsopgang. Alles perfect georganiseerd, vriendelijke bemanning. Dolfijnen waren natuurlijk te zien en uitzicht op Cap Formentor vanaf de open zee.

De excursie is een echte aanrader! Vroeg opstaan wordt beloond met een unieke ervaring. We zagen een grote groep dolfijnen!

Bijzondere ervaring en de dolfijnen gezien. Het ontbijt is niet bijzonder maar ach die dolfijnen in wild maken alles goed.

Goed georganiseerd en ondanks grote groepen een absoluut hoogtepunt van onze reis.