Kies data

Alejandro Velasco Astete International Airport

Alejandro Velasco Astete International Airport: tours & activiteiten die je niet wilt missen

One-Way Cusco Airport Arrival Transfer

1. One-Way Cusco Airport Arrival Transfer

Vermijd te wachten in lange taxilijnen of deel een shuttle met anderen wanneer je aankomt in Cusco. Een chauffeur wacht op u bij uw aankomst op Velasco Astete International Airport. Let op het aangepaste bord met uw naam erop en u wordt onmiddellijk naar uw geselecteerde hotel in Cusco gebracht. Je rijdt in een comfortabel voertuig uitgerust met airconditioning. Wanneer u boekt, moet u de details opgeven voor zowel uw hotelnaam als uw vertrekkende vlucht. Je wordt bestuurd door een professionele vertegenwoordiger die ervoor zorgt dat je overdracht veilig en comfortabel verloopt. Deze overdracht werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Cuzco: one-way luchthaven transfer naar hotel

2. Cuzco: one-way luchthaven transfer naar hotel

Deze naadloze ophaalservice van hotels in het stadscentrum in Cusco-stad en naar de luchthaven van Cusco (Alejandro Velasco Astete) is de beste manier om ervoor te zorgen dat u uw internationale of nationale vlucht haalt; of vice versa. Rijd in een comfortabel voertuig uitgerust met airconditioning en gecontroleerd via een schakelbord dat de klok rond werkt en met gps-mechanismen. U wordt bestuurd door een professionele vertegenwoordiger die ervoor zorgt dat uw transfer veilig en comfortabel is. Deze overdracht werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week Geniet van een privé en naadloze transfer tussen uw hotel in Cusco en de luchthaven van Cusco. Boek eenvoudig vooruit voor deze handige service en geniet van een comfortabele rit. Kom verfrist en klaar om aan boord te gaan.

Cusco Airport: privé transfer in één richting

3. Cusco Airport: privé transfer in één richting

Sla drukke taxilijnen over en vermijd het navigeren van verwarrende openbaarvervoersystemen van Alejandro Velasco Astete Airport naar uw hotel. Uw aankomst in Cusco begint op een stressvrije manier en met comfort met behulp van deze privéluchthaventransferservice. Nadat u uw bagage heeft opgehaald, wacht uw chauffeur op u in de aankomsthal met een bord met uw naam. Vervolgens zal uw chauffeur u naar het begin van uw reis leiden in een comfortabel voertuig met airconditioning. Terwijl u naar uw accommodatie rijdt, helpt uw privéchauffeur u graag met al uw vragen over de stad. Deze transferservice is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor maximaal gemak.

Hoteltransfer naar Alejandro Velasco Astete Cusco Airport

4. Hoteltransfer naar Alejandro Velasco Astete Cusco Airport

Haal de stress uit uw reis met deze privétransfer voor twee van uw accommodatie in Cusco naar Alejandro Velasco Astete Cusco International Airport. Ontmoet uw vriendelijke chauffeur vanuit het comfort van uw accommodatie op de dag van uw vlucht zonder te hoeven onderhandelen met een taxi of uw koffers met het openbaar vervoer te slepen. Leun achterover en ontspan in een comfortabel en betrouwbaar voertuig en begeef je naar de luchthaven, waar je binnen de faciliteiten of de toegangspoort wordt achtergelaten met voldoende tijd om aan boord van je vlucht te gaan.

Cusco: privé enkele reis naar de luchthaven Velasco Astete

5. Cusco: privé enkele reis naar de luchthaven Velasco Astete

Vermijd wachten in lange taxilijnen of het delen van een shuttle met anderen met deze privétransfer van enkele reis van Cusco naar Alejandro Velasco Astete International Airport. Op uw reisdag wacht uw chauffeur op u in het door u geselecteerde hotel in Cusco en wordt u onmiddellijk naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht. Rijd in een voertuig dat is uitgerust met airconditioning en voel je veilig, wetende dat je chauffeur een professionele vertegenwoordiger is die ervoor zorgt dat je transfer veilig en comfortabel is.

Cusco: transfer tussen de luchthaven en de stadshotels

6. Cusco: transfer tussen de luchthaven en de stadshotels

Reis comfortabel en veilig in een sedan die u van de luchthaven van Cusco naar het hotel of van het hotel naar de luchthaven brengt. Geniet van de korte rit terwijl je naar je bestemming wordt gereden. Als je richting je hotel gaat, zijn er beperkingen voor auto's om het centrum van Cusco binnen te komen, maar de chauffeur zet je zo dicht mogelijk af. Deze transferservice is uitstekend geschikt voor mensen die alleen of met z'n tweeën reizen, omdat ze zich zeer comfortabel zullen voelen in onze auto's in de stad Cusco.

Overzicht activiteiten in Alejandro Velasco Astete International Airport

Wil je alle activiteiten in Alejandro Velasco Astete International Airport ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.