Algarve: ticket voor Zoomarine en Dolphin Emotions-ervaring

Algarve: ticket voor Zoomarine en Dolphin Emotions-ervaring

Vanaf $145,45 per persoon

Je maakt je dromen waar door een Premium- of Exclusive-ervaring met dolfijnen te boeken! Werk samen met deze gevoelige en intelligente dieren met de hulp en supervisie van een leraar voor een emotionele ervaring die je nooit zal vergeten!

Over dit ticket

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 1 - 1.5 uur
Sla de rij voor de kassa over
Directe bevestiging
Instructeur
Engels, Portugees
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Privé- of kleine groepen mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Kies tussen het Dolphin Emotions Premium- of Exclusive-pakket
 • Ontmoet de dolfijnen en voer in het water een reeks van kunsten uit met deze buitengewone dieren (indien optie geselecteerd)
 • Kom van alles te weten over de tuimelaar en ervaar zelf hun unieke persoonlijkheden
Volledige beschrijving
Je duikt in een uitgestrekte lagune, omringd door een mantel van fijn zand en bezaaid met vegetatie. Bezoek dit stukje paradijs dat je een unieke ervaring biedt die je leven zeker zal veranderen!  Je kiest uit twee soorten ervaringen die beginnen met een leerzame uitleg waarin een deskundige fascinerende feiten deelt over de tuimelaar, zijn biologie en ecologie. • Tijdens de Dolphin Emotions Premium-ervaring breng je 30 minuten in het water door onder toezicht van een trainer. Je wordt uitgenodigd om de dolfijnen te ontmoeten, momenten van tederheid en genegenheid te ervaren en in het water een aantal kunstjes uit te voeren met deze buitengewone oceaandieren. • De Dolphin Emotions Encounter biedt je dezelfde ervaring als Premium maar voor een korte duur van 15 minuten. • De Dolphin Emotions Exclusive-ervaring is volledig privé. Jij en een maatje profiteren van momenten van pure emotie met de fantastische dolfijnen, onder toezicht van een trainer.  Bij alle ervaringen word je vergezeld door een begeleider die je vragen kan beantwoorden en de veiligheid en het welzijn van iedereen garandeert. Als je de Dolphin Emotions Exclusive-optie boekt, wordt je ervaring opgenomen en krijg je aan het einde een video en fotoalbum aangeboden.
Inbegrepen
 • Gratis parkeergelegenheid
 • Ticket voor Zoomarine
 • Ticket voor Dolphin Emotions Premium, Exclusive of Encounter, afhankelijk van de geboekte optie

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

  Belangrijke informatie

  Wat mee te brengen

  • Paspoort of identiteitskaart

  Goed om te weten

  • Houd er rekening mee dat je na het reserveren contact op dient te nemen met de lokale partner om de starttijd te regelen
  • Elke deelnemer moet een kaartje kopen voor een van de ervaringen.
  • De deelnemer is verplicht om een identiteitskaart of paspoort te tonen als bewijs van leeftijd.
  • Het is verplicht om te voldoen aan alle regels voor deelname.
  • Kinderen onder de 1 meter mogen gratis deelnemen als toeschouwers die de deelnemer vergezellen.
  • De minimumleeftijd is afhankelijk van de optie.
  • Het ticket voor de Begeleidende Toeschouwer is alleen geldig als iemand in je groep een kaartje heeft gekocht om deel te nemen. De begeleidende toeschouwer bekijkt de Dolphins Emotions-activiteit vanaf een locatie naast de lagune waar de sessie plaatsvindt. Deze toeschouwer krijgt geen toegang tot de dolfijnen
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,7 / 5

  gebaseerd op 74 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4.8/5
  • prijs / kwaliteit
   4,2/5
  • dienstverlening
   4.7/5
  • organisatie
   4,7/5
  Sorteren op

  Sorteren op

  Jeugddroom die uitkomt !! ONVERGETELIJK

  Op 25 augustus waren we aan het zwemmen met dolfijnen. Onze reservering werkte perfect en de extra e-mail aan Zoomarine was ook geen probleem. Alles werd ons uitgelegd in gemakkelijk te begrijpen Engels! We kregen een korte jurkbriefing en er waren verschillende drankjes die we 'gratis' konden drinken als we wilden. Een leuke tas met een flip flop handdoek was ook inbegrepen. Dit werd gevolgd door instructie met video's over hoe we ons moesten gedragen met de dolfijnen en leerden iets over het lichaam zoals het is geconstrueerd. Toen begon het !! We waren 10 mensen voor 2 dolfijnen en waren 5 mensen gesplitst voor een dolfijn. Van strelen, dansen tot zwemmen, kussen & tricks, alles was aanwezig. Foto's hadden een zeer goede resolutie en waren niet duur om te kopen. We betaalden € 37 voor 10 foto's. De trainers waren super aardig en legden alles precies uit en waren erg knap. In totaal was het 120min waarvan ongeveer 60 - 70 in het water gewoon geweldig was, voor

  Verder lezen

  26 augustus 2019

  Unieke ervaring en goed georganiseerd

  De veiligheid en het welzijn van de dieren is de belangrijkste focus van het team en vooral de liefhebbende trainers. Het evenement is goed georganiseerd en de tijd met de dolfijnen in het water is ook voldoende. Deze zeldzame ontmoeting geeft je een echt gevoel van geluk ... eigenlijk ben ik heel, heel kritisch over het houden van dolfijnen in zwembaden, hoewel ik moet zeggen dat we de indruk hadden dat de dieren zich daar op hun gemak voelden. Het enige waar ik een negatieve mening over heb is dat het volume tijdens de dolfijnenshows veel te luid is ... aangezien ze 10 keer zo goed kunnen horen als mensen.

  Verder lezen

  17 juni 2019

  Erg commercieel, maar wel een hele ervaring.

  Je betaalt een flink bedrag om in het water te liggen met de dolfijnen. Zeer goed georganiseerd. Eerst omkleden, dan uitleg en dan het water in. Fantastische beesten, maar de tijd dat je daadwerkelijk met de dieren “ zwemt” is beperkt. Wel mooie foto’s gemaakt door organisatie, maar ook hier moest je wederom veel voor betalen.

  29 mei 2018

  Georganiseerd door

  Product ID: 157752