Alhambra-paleis & Generalife-tuinen - Privétour

Product ID: 62756

Vanaf € 59,50 per persoon

Tour boeken
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Vermijd lange wachtrijen bij het Alhambra-complex
  • Krijg een privétour onder leiding van een professionele lokale gids
  • Geniet van het fantastische uitzicht over de hele stad Granada
  • Ontdek de prachtige Moorse architectuur van het Alhambra
Overzicht
Vermijd lange wachtrijen en krijg snel toegang tot het Alhambra-paleis en de Generalife-tuinen. Deze locaties staan op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Een privégids kan je alles vertellen over de rijke geschiedenis van het Alhambra en de paleizen.
Wat te verwachten
Een wandeling rond het Alhambra, uitgeroepen tot werelderfgoed door de UNESCO, is een vereiste activiteit voor elke bezoeker in de stad Granada. Verder is het een kunstwerk dat uit gesprekken om u met zijn aantrekkelijke en uitgebreide kamers, zijn monumentale en historische plek, en de bijzondere charme van de prachtig gedetailleerde islamitische kunst en architectuur.

Transformeer dit bezoek tot een buitengewone ervaring, rijk aan kennis en geschiedenis. Op deze 3 uur durende tour van Alhambra, vindt u een van de officiële toeristische gidsen tot uw beschikking. Deze deskundige tolken van het erfgoed van Granada zal u door elk deel dat vormt de "Rode Fort". Zij zullen ook eventuele aanvullende vragen die u heeft over deze spectaculaire monument te beantwoorden.

U vindt de Alcazaba fort, vroeger een militaire wijk en de meest antieke deel van het Alhambra complex te verkennen. Je zal ook een bezoek aan de Nasrid paleizen, waaronder het Paleis van Mexuar, het Paleis van Comares, en het Paleis van Leones. Tot slot vindt u het Generalife, de sultan zomerpaleis oosten van het Alhambra gelegen en wordt omgeven door grote tuinen vol met een grote verscheidenheid van de vegetatie, omlijst door een mooie Islamitische landschap te verkennen.
Inbegrepen
  • Tickets voor alle delen van het Alhambra-complex (Nasrid-paleizen, Alcazaba-fort en de tuinen van het Generalife-paleis)
  • Privétour onder leiding van een gids
Niet inbegrepen
  • Ophalen en afzetten
  • Lunch of andere activiteiten in de stad
Trefpunt

Granavision Welcome Visitor Center (Paseo de la Sabica, 15), naast het Alhambra. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Omdat het Alhambra-paleis erg populair is onder toeristen, is het tijdslot dat je hebt gekozen is niet beschikbaar. Je ticket wordt omgezet naar een ander tijdslot

Vanaf € 59,50 per persoon

Tour boeken
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
Georganiseerd door

Granavision

Product ID: 62756