Meer foto's

Vanaf € 49 per persoon

Skip the line: paleis Alhambra en Generalife tuinen

Product ID: 30422
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek het Alhambra en de schitterende tuinen van het Generalife
  • Sla de rij over en krijg gegarandeerd toegang tot de Nasrid-fortificatie, het Alcazaba en de tuinen
  • Ga op een informatieve tour van het Alhambra complex samen met een professionele lokale gids
Overzicht
Ontdek het Alhambra en de tuinen van het Generalife op deze fascinerende 3-uur durende tour. Onder begeleiding van je leuke, lokale gids,ontdek je de schoonheid van de Moorse architectuur van één van de meest bezochte attracties in de wereld, en meer.
Wat te verwachten
Je hebt Granada niet gezien zonder een bezoekje aan het Alhambra, onderdeel van de UNESCO Werelderfgoedlijst. Dit kunstwerk lokt mensen wereldwijd met haar aantrekkelijke en rijkelijk versierde ruimtes, monumentale en historische positie en bijzondere charme van de prachtige, gedetailleerde Islamitische kunst en architectuur.

Maak jouw bezoek tot een bijzondere ervaring, verrijkt met kennis en historie. Tijdens deze 3-uur durende tour van het Alhambra, staat één van de officiële gidsen tot je beschikking. Deze deskundige gidsen met een enorme kennis van de erfenis van Granada zullen je door alle delen van het "Rode Paleis" leiden. Ze zullen ook antwoord geven op alle vragen die je mocht hebben over dit spectaculaire monument.

Je verkent het fort Alcazaba, het voormalige militaire complex en het oudste gedeelte van het Alhambra complex. Je bezoekt verder de Nasrid-fortificatie waaronder het Mexuar, het Palacio de Comares en het Palacio de los Leones. Als laatste ga je op onderzoek uit in het Generalife, het zomerpaleis van de sultan, ten oosten ten opzicht van het Alhambra en omringd door weidse tuinen met een enorme variëteit aan flora, in een prachtig Islamitisch landschap.
Inbegrepen
  • Tickets voor alle delen van het Alhambra complex geopend voor het publiek (Nasrid-fortificatie, het Alcazaba, de tuinen van het Generalife)
  • Officiële gids
Niet inbegrepen
  • Vervoer heen en terug
  • Lunch of andere activiteiten in de stad
Trefpunt
Wat je moet weten
Groepen variëren in grootte en nationaliteit. Om deze verschillen te vergemakkelijken, kan je tour in 2 verschillende talen worden gegeven. Privé-tours worden altijd in 1 taal gegeven.

Vanwege de vele vraag naar het Alhambra Paleis, zal de aanbieder, als je gekozen tijdspanne niet beschikbaar is, je indelen in een nieuwe tijdspanne.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (1068 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Granavision

Product ID: 30422