Granada: Tour Alhambra en Islamitische wijk - 5 uur

Granada: Tour Alhambra en Islamitische wijk - 5 uur

Niet beschikbaar
Het is momenteel niet mogelijk dit product te boeken, i.v.m. de beperkte beschikbaarheid.
Belangrijke Informatie
Duur
5 uur
Elektronische voucher toegestaan
Wat ga je doen
  • Bezoek het Alhambra, dat sinds 1984 op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat
  • Verken samen met een gids het Albayzin, de Moorse buurt in Granada
Overzicht
Geniet van een rondleiding door het Alhambra, het meest bezochte monument in Spanje en een cultureel erfgoed van UNESCO. Wandel door de Albayzin, de Islamitische wijk van de stad, en ontdek het Moorse erfgoed, de architectuur en de kunst van de regio.
Wat te verwachten
Meer informatie over de geschiedenis van Granada op een 5 uur durende bezoek aan de Moorse cultuur verkennen in Granada, de laatste islamitische bolwerk in Spanje.

Uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 1984, het Alhambra was een hoofse stad die naar huis was om de sultans van de Nasrid dynastie. In aanvulling op de sierlijke paleizen van de sultans, zal uw gids u de militair fort, waar u zult genieten van een panoramisch uitzicht over de stad Granada en de omliggende bergen.

Vanaf hier kunt u lopen naar de Generalife, en een lokale gids zal een aantal van de geheimen verborgen achter de muren te delen.

In de middag kom je terug in de tijd weer als u de Albayzin, de Moorse wijk, waar je voorstellingen van zowel de islamitische en christelijke kunst te bezoeken. Loop langs de smalle straatjes van de islamitische wijk, en geniet van een spectaculair uitzicht op de Alhambra.

Uw wandeling voert u ook door de Sacromonte, een van de bekendste zigeuner buurten in Spanje, waar de lokale bevolking nog steeds in de traditionele grotten, omgeven door de natuur en de cultuur en de kunst van Andalusië wonen. Bewonder het uitzicht op de stad vanaf een plek waar kunst, natuur en erfgoed zijn het meest aantrekkelijk.
Inbegrepen
  • Entreebewijs tot het Alhambra
  • Lokale gids
Trefpunt

De ochtendtour begint om 10.00 uur. Verzamelen bij de koffiebar naast het ticketkantoor bij het Alhambra. Middagtour: verzamelen bij het toeristeninformatiepunt van GRANADA CITY EXPERIENCE aan de Plaza Santa Ana 2. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Zorg dat je comfortabele schoenen draagt.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (14 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Granada a Pie

Product ID: 48873