Meer foto's

Vanaf € 59 per persoon

Tour Alhambra & Generalife inclusief vervoer en toegang

Product ID: 30146
Belangrijke Informatie
Duur
3 uur
Niet in de rij staan
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Ophaalservice

Je wordt tussen 09.15-09.45 uur bij je hotel in het stadscentrum van Granada opgehaald.

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Vermijd lange wachtrijen en krijg snelle toegang tot het Nasrid-paleis, het Alcazaba-fort en de tuinen van het Generalife-paleis.
  • Bezoek het Alhambra, een van 's werelds meest populaire attracties op een tour onder leiding van een gids
  • Struin door de schitterende tuinen van het Generalife-paleis, het zomerpaleis van de sultan
Overzicht
Bezoek het Alhambra en het Generalife-paleis tijdens een ochtendtour van 3 uur. Onder leiding van een gids bezoek je deze bouwwerken, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan en kun je de schitterende Moorse architectuur bekijken.
Wat te verwachten
Een wandeling rond het Alhambra Paleis, door UNESCO aangewezen als een World Heritage Site, is een must voor elke bezoeker van Granada. Het is een kunstwerk dat beroep heeft om vele redenen, waaronder de monumentale omvang en historische betekenis, zijn aantrekkelijke en uitgebreide kamers, en zijn prachtig gedetailleerde islamitische kunst.

De Alhambra werd gebouwd als een vesting in 889 en omgezet in een koninklijk paleis in 1333 door Sultan Yusuf I. De islamitische paleizen werden gebouwd voor de laatste islamitische emirs in Spanje en het hof van de Nasrid dynastie.

Op de 3-uur durende tour van het Alhambra, zult u tot uw beschikking een officiële toeristische gids die uitgebreide kennis van het erfgoed van Granada heeft. Uw gids neemt u mee door alle geledingen van het rode fort, en zal alle vragen die u heeft over deze spectaculaire monument te beantwoorden.

Bewonder de Alcazaba Fortress, dat is het oudste deel van het Alhambra complex. In het verleden diende het als een militaire district.

De Generalife, gelegen ten oosten van het Alhambra, was de sultan zomerpaleis. Het wordt omgeven door uitgestrekte tuinen en biedt elegant veroudering Moorse architectuur.
Inbegrepen
  • Vervoer van en naar je hotel in het stadscentrum van Granada
  • Tickets voor alle delen van het Alhambra die voor het publiek zijn opengesteld (Nasrid-paleizen, Alcazaba-fort en het Generalife-paleis)
  • Officiële gids
Niet inbegrepen
  • Lunch of andere activiteiten in de stad
Wat je moet weten
Je wordt opgehaald bij je hotel in het stadscentrum van Granada (tussen 09.15-09.45 uur). Na de boeking kun je de naam en locatie van je hotel doorgeven. Als je niet wilt worden opgehaald, ontmoeten we je graag tussen 09.40-09.50 uur bij Granavision Welcome Visitor Centre, naast het Alhambra (zo'n 100 m vanaf de parkeerplaats N1).

De grootte en nationaliteit van groepen varieert sterk. Om hieraan zo goed mogelijk tegemoet te komen, is het commentaar beschikbaar in twee verschillende talen.

Middagtour: de aanvangstijd varieert per dag tussen 13.00-17.00 uur. Voor de exacte tijd kun je de dag voor de tour bellen met de aanbieder. Deze tour is alleen beschikbaar in het Spaans en Engels.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (119 Beoordelingen)

Georganiseerd door

Granavision

Product ID: 30146