Meer foto's

Vanaf € 115 per persoon

Wandeling Alhambra & Segway/Ebike tour Granada - 5 uur

Product ID: 46789
Belangrijke Informatie
Duur
5 uur - 1 dag
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Live gids
Spaans, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
 • Bezoek het Alhambra, het populairste monument in Spanje, en vermijd de lange wachtrijen
 • Laat een gids je alles vertellen over de Moorse geschiedenis van Granada, terwijl je door de geurende tuinen van het Generalife-paleis wandelt
 • Ontdek de kleurrijke, historische wijken Albayzin en Sacromonte per segway of e-bike
Overzicht
Ontdek de historische plekken van de stad per segway of ebike en bezoek de wijken Albayzin en Sacromonte. Geniet vervolgens van een wandeltocht door Granada onder begeleiding van een gids.
Wat te verwachten
Meer informatie over de geschiedenis van Granada op een 3 uur durende rondleiding door de Alhambra en de Generalife zomerpaleis. Een informatieve gids neemt u mee rond de uitgestrekte complex dat terug meer dan 600 jaar oud is. Vergapen aan de prachtige islamitische kunst en leren over de cultuur van de tijd.

Tour de Albayzin en Sacromonte districten, 2 van de meest betoverende en historische wijken van Granada door Segway of e-bike.

Je ziet alle belangrijke bezienswaardigheden moeiteloos, met plezier op uw Segway of e-bike en altijd worden geholpen door uw professionele gids die zal u vertellen over de belangrijkste punten van belang.

Glide op uw Segway rond de UNESCO World Heritage Site van Albayzin en bekijk alle belangrijke bezienswaardigheden, waaronder het paleis van Dar al-Horra, de Paseo de los Tristes, San Nicholas Viewpoint, en een aantal kerken en monumenten.

Op je eBike je Sacromonte, beroemd om zijn grotten waarin zigeuners blijven nachtelijke vieren met hun flamenco liederen en dansen te verkennen.

Uitgeroepen tot een UNESCO World Heritage Site in 1984, het Alhambra was een hoofse stad waar de sultans van de Nasrid dynastie leefde. In aanvulling op de sierlijke paleizen van de sultans, zal uw gids ook u mee naar de militaire vesting voor een spectaculair uitzicht over Granada en de omliggende bergen.

De excursie gaat verder met een wandeling naar de Generalife, die in de 14e eeuw werd gebouwd als een plaats van ontspanning voor de Moorse koningen van Granada. De prachtige tuinen zijn voorzien van diverse flora en prachtige waterpartijen.
Inbegrepen
 • Gids
 • Wandeltocht door het Alhambra
 • Toegangsbewijs voor het Alhambra
 • Tour per segway of ebike (geef je voorkeur bij het boeken aan)
 • Oefensessie
 • Helm
Niet inbegrepen
 • Eten en drinken
Trefpunt

Je ontmoet je gids bij het Granavision Welcome Visitor Center, Paseo de la Sabica 15, 18009, Granada. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Zorg ervoor dat je comfortabele schoenen draagt.

Om je ticket te ontvangen, moet je je voucher afdrukken en aan je gids overhandigen. Je kunt ook de elektronische versie op je telefoon laten zien.

Duur van de tour: Wandeling door het Alhambra - 2,5 tot 3 uur
Albayzin en Sacromonte per Segway/Ebike - 2 uur
Onze belofte aan jou
 • Direct boeken met gegarandeerde plekken
 • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (71 Beoordelingen)

Georganiseerd door

EXPLORER GRANADA

Product ID: 46789