Alicante
Wijnproeverijen

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Alicante

Wil je alle activiteiten in Alicante ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alicante

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 105 beoordelingen

Ik wist dat Spanje bekend staat om zijn geweldige keuken, maar deze tour was meer dan dat. Niet alleen omdat het lokale eten geweldig was, maar ook het feit dat Carlos zo gepassioneerd is en je feiten en verhalen over Alicante en zijn keuken vertelt. Omdat Alicante een soort toeristische stad is, raad ik Carlos en zijn tour ten zeerste aan om een lokale en authentieke ervaring te hebben. Bedankt Spanje!

Hele leuke en vooral lekkere tour. Carlos was erg gezellig en weet waar hij over praat. Je krijgt 20 kleine hapjes en wat wijntjes. De markt is leuk en midden in het centrum. Raad ook de excursie 7 geheimen van Alicante aan want ook dat is met Carlos, die was bij ons helaas vol ivm Corona.

Met een kleine groep en een enthousiaste gids die de leukste kraampjes kent verschillende delicatessen proeven. De Mercado is heerlijk authentiek en niet druk. De producten zijn geweldig van smaak en kwaliteit en carlos heeft overal een leuk verhaal bij. Ik ga zeker nog een terug!

Met de hulp van Carlos heb ik verschillende nieuwe dingen over Alicante geleerd, anders had ik het niet gezien en geleerd. We hebben veel geproefd en konden ook winkelen. Bedankt dat je me je stad op zo'n vriendelijke en geweldige manier hebt laten zien!

Fantastische tour met Alberto. Geweldige rit buiten Alicante. De wijngaard is prachtig en de proeverij met drie royale glazen was super! Alberto gaf extra inzichten met geweldige informatie over waar je authentiek Spaans eten kunt eten! ! !