Allianz Arena

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Allianz Arena

Wil je alle activiteiten in Allianz Arena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Allianz Arena

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 861 beoordelingen

Een Tour waarin je training complex en stadion van Bayern ziet.

Een aanrader om te doen. Je ziet het trainingscomplex en gaat daarna naar Stadion, waar je een tour krijgt. Deze is heel leuk. Je moet ook zeker de experience bezoeken na de Tour. Dit zit er niet bij in. Moet je apart betalen. Kun je leuke foto's laten maken in de club auto etc. die je thuis krijgt op computer. Tijdens bus reis ook aantal zaken van stad München gezien en verteld door begeleidster die dat goed deed. Je kan met de hop on hop off bus terug als je langer blijft na de Tour in stadion. Daarna bij Olympia Parc overstappen in andere bus en dan terug naar Haupt Bahnhof. Prima te doen en goed geregeld.

Perfecte deal, groepskaart voor openbaar vervoer, kaartje afhalen bij de DB servicedesk op de luchthaven, daar laten afstempelen en vervolgens 4 dagen lang onbeperkt met het openbaar vervoer door heel Munchen gereisd.

Leuke excursie (ook als je niets om voetbal geeft)

Vanuit de stad met de bus naar het stadion. Zowel in Duits als Engels uitleg over de gebouwen waar we langsrijden. In het stadion een goed Engels sprekende gids.

Tour was leuk, verder ook nog info over de stad zelf.

leuke trip, al is de tijd bij het trainingscompkex aan de korte kant en krjjg je daar niets te zien, jammer. Maar verder was het prima

Annette was een voortreffelijke gids en wist heel veel te vertellen.

Ook de busreis was prima en ook een leuke gids in het stadion. Al met al een erg leuk uitje