Datums kiezen

Allianz Arena

Allianz Arena

Allianz Arena: tours en activiteiten die je niet wilt missen

München: Stadsrondleiding & FC Bayern München Allianz Arena Tour

1. München: Stadsrondleiding & FC Bayern München Allianz Arena Tour

Ontdek de hoogtepunten van München tijdens een bustour, gevolgd door een bezoek met gids aan de thuisbasis van de Europese voetbalgiganten FC Bayern München. Verken de Allianz Arena en het trainingsveld waar het team zich voorbereidt op hun wedstrijden. Begin eerst met een bustour door de stad München om de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad te bekijken. Leer meer over de geschiedenis van de hoofdstad van Beieren en haar belang als cultureel en financieel centrum van Duitsland. Ga langs de trainingsvelden om te zien waar de huidige selectie zich voorbereidt op hun wedstrijden. Bezoek daarna de Allianz Arena, de voetbaltempel in het noorden van de stad. Bewonder het unieke ontwerp van de buitenkant, die bekend staat als het eerste stadion ter wereld met een veranderlijke buitenkant. Volg een rondleiding door deze iconische locatie en leer alles over de geschiedenis van Bayern München, een van de meest succesvolle voetbalteams van Europa. Ga na de rondleiding door het stadion naar het FC Bayern Museum. Ontdek een verzameling trofeeën, tenues en memorabilia die de trotse geschiedenis van de recordhouders van de Bundesliga laten zien en kom meer te weten over de voetbalgrootheden die het shirt van Bayern hebben gedragen.

München: Privétour met de auto door de hoogtepunten van München

2. München: Privétour met de auto door de hoogtepunten van München

Haal het meeste uit uw tijd in München met een persoonlijke rondleiding door de hotspots in het gezelschap van een privégids. Bezoek sites zo oud als Karlstor en zo recent als het nieuwe stadhuis. Kies tussen opties van 2, 4 en 6 uur om uw ervaring aan te passen en alle gewenste plaatsen te zien. Ontmoet je chauffeur en gids bij je accommodatie en ga op pad om de stad met de auto te verkennen. Door een andere persoon als chauffeur te hebben, kan uw gids zich volledig concentreren op het vertellen van elk gebied, het plannen van uw favoriete route en het controleren of u wilt stoppen en rondlopen. De tour van 2 uur geeft je een panoramische rit, terwijl de opties van 4 uur en 6 uur een combinatie bieden van een wandeling door het stadscentrum en een rit naar bezienswaardigheden daarbuiten. Rijd langs wereldberoemde locaties, zoals het prachtige Nymphenburg Palace of de Engelse Tuin. Strek je benen bij gebieden zoals de Marienplatz om historische juweeltjes te vinden die de moeite waard zijn om van dichtbij te bekijken. Verdiep je begrip van het verleden van München als je langs het oude stadhuis, het Hofbräuhaus of de Odeonsplatz komt. Bewonder het spectaculaire nieuwe stadhuis en enkele van de kerken van de stad. Grijp de kans om souvenirs te kopen of wat verfrissingen te pakken met ten minste twee pauzes in elke tour. Met de langere touropties kun je zelfs het Olympisch Stadion, BMW World, BMW Museum of de Allianz Arena zien. Laat je gids weten wat je belangrijkste interesses zijn en stel je eigen route samen.

München: Privétour met de auto incl. concentratiekamp Dachau

3. München: Privétour met de auto incl. concentratiekamp Dachau

Haal het meeste uit uw tijd in München met een privérondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden in combinatie met een reis naar het concentratiekampmonument Dachau. Laat je ophalen bij je hotel door een gepassioneerde lokale gids en leun achterover in het comfort van een auto met airconditioning. Ontmoet je chauffeur en gids op het door jou gekozen ophaalpunt voor een inleiding tot Duitsland en de recente geschiedenis van München. Met een aparte toegewijde chauffeur kan uw gids zich volledig concentreren op het vertellen van elk gebied, het plannen van uw favoriete route en het controleren of u wilt stoppen en rondlopen. Begin de tour met een rondleiding door het stadscentrum. Rijd langs wereldberoemde locaties zoals het vorstelijke Nymphenburg Palace en de Engelse Tuin. Strek je benen in gebieden zoals de Marienplatz om historische juweeltjes te vinden die de moeite waard zijn om van dichtbij te bekijken. Bewonder het spectaculaire nieuwe stadhuis van München met 43 klokken van de historische klok die het hele uur slaan. Bezoek enkele van de mooiste kerken van München, zoals de Frauenkirche of de Sint-Pieterskerk. Ontspan vervolgens in uw privévoertuig terwijl uw chauffeur en gids u meenemen naar het concentratiekampmonument Dachau, buiten München. Verdiep je hier je begrip van het duistere verleden van Duitsland terwijl je met je privégids over het terrein van het Memorial loopt. Kies voor de langere tour van 8 uur en voeg een uitstapje toe naar enkele bezienswaardigheden buiten het stadscentrum, zoals het Olympisch Stadion, BMW World, BMW Museum of de Allianz Arena. Maak van de gelegenheid gebruik om souvenirs te kopen of wat verfrissingen te pakken met ten minste twee pauzes tijdens elke tour. Zorg ervoor dat je je gids laat weten welke bezienswaardigheden bovenaan je lijstje staan en of er restaurants of cafés zijn die je wilt bezoeken.

4 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Allianz Arena: topattracties in de buurt

Andere activiteiten in Allianz Arena

Wil je alle activiteiten in Allianz Arena bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Allianz Arena

Gemiddelde beoordeling

4.2
(743 beoordelingen)

Nog afgezien van het feit dat het voor mij in het begin niet helemaal duidelijk was wat ik kon verwachten. Ik werd boven mijn laagste verwachtingen overtroffen. De tour op dinsdag was super informatief. De tour door de Allianz Arena was absoluut geweldig. Je kon achter de schermen kijken en de gids ter plaatse gaf je een compleet nieuw perspectief en nieuwe indrukken van de arena en de club “FC Bayern”. Een pluim voor de gids, die ons met een ongeëvenaard enthousiasme veel informatie heeft gegeven. Zeker elke cent waard!

De tour was precies goed voor mijn voetbalminnend kind (en FCB-fan!) De tour was erg voetbalgericht, maar er kwamen ook veel andere bezienswaardigheden aan bod. Onze gids (Melanie) was geweldig! Ze legde het heel goed uit en gaf veel informatie en suggesties. Een andere gids deed de rondleiding door de arena. Dat was ook geweldig. Ook voor niet-Bayern-fans is de reis de moeite waard. Wij vonden het erg interessant. De excursie duurt 5 uur, maar toch vonden wij het erg vermakelijk.

De rondleiding was geweldig. In deze hitte had de airco van de bus het moeilijk. Onze gids was aardig en duidelijk in twee talen.

Tour was uitstekend goed reisleider en veel informatie rondleiding in de arena was super.

Was goed . Wou alleen nog meer zien zoals in de Engelse stadions en met meer foto punten