Kies data

Allianz Arena

Voel de voetbalspanning in deze unieke arena met zijn exterieur van opgeblazen plastic panelen die van kleur veranderen.

Allianz Arena: tours & activiteiten die je niet wilt missen

München: stadstour en rondleiding stadion Bayern München

1. München: stadstour en rondleiding stadion Bayern München

Tijdens deze voetbaltour zie je de belangrijkste hoogtepunten van München en bezoek je het trainingsveld van FC Bayern München en het modernste stadion in Europa: de Allianz Arena. Eerst maak je een bustour door München en leer je alles over de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad. Daarna bezoek je de thuisbasis van een van de meest populaire voetbalclubs in de wereld. De Allianz Arena, voetbaltempel in het noorden van München, is de derde thuisbasis van de gerenommeerde voetbalclub Bayern München, en - na het Grünwalder en Olympisch Stadion - de spectaculairste. Na de tour door het stadion kun je het FC Bayern Museum bezoeken, een tentoonstelling door de geschiedenis heen van de kampioenschaprecordhouders. Ontdek Cups, spelers en curiosa uit meer dan 110 jaar sinds de stichting van de club.

München: privétour met de auto incl. Concentratiekamp Dachau

2. München: privétour met de auto incl. Concentratiekamp Dachau

Haal het meeste uit uw tijd in München met een privérondleiding langs de belangrijkste bezienswaardigheden in combinatie met een reis naar het concentratiekampmonument Dachau. Laat je ophalen bij je hotel door een gepassioneerde lokale gids en leun achterover in het comfort van een auto met airconditioning. Ontmoet je chauffeur en gids op het door jou gekozen ophaalpunt voor een inleiding tot Duitsland en de recente geschiedenis van München. Met een aparte toegewijde chauffeur kan uw gids zich volledig concentreren op het vertellen van elk gebied, het plannen van uw favoriete route en het controleren of u wilt stoppen en rondlopen. Begin de tour met een rondleiding door het stadscentrum. Rijd langs wereldberoemde locaties zoals het vorstelijke Nymphenburg Palace en de Engelse Tuin. Strek je benen in gebieden zoals de Marienplatz om historische juweeltjes te vinden die de moeite waard zijn om van dichtbij te bekijken. Bewonder het spectaculaire nieuwe stadhuis van München met 43 klokken van de historische klok die het hele uur slaan. Bezoek enkele van de mooiste kerken van München, zoals de Frauenkirche of de Sint-Pieterskerk. Ontspan vervolgens in uw privévoertuig terwijl uw chauffeur en gids u meenemen naar het concentratiekampmonument Dachau, buiten München. Verdiep je hier je begrip van het duistere verleden van Duitsland terwijl je met je privégids over het terrein van het Memorial loopt. Kies voor de langere tour van 8 uur en voeg een uitstapje toe naar enkele bezienswaardigheden buiten het stadscentrum, zoals het Olympisch Stadion, BMW World, BMW Museum of de Allianz Arena. Maak van de gelegenheid gebruik om souvenirs te kopen of wat verfrissingen te pakken met ten minste twee pauzes tijdens elke tour. Zorg ervoor dat je je gids laat weten welke bezienswaardigheden bovenaan je lijstje staan en of er restaurants of cafés zijn die je wilt bezoeken.

München: Private Highlights Tour per auto gedurende 2/4/6 uur

3. München: Private Highlights Tour per auto gedurende 2/4/6 uur

Haal het meeste uit uw tijd in München met een persoonlijke rondleiding door de hotspots in het gezelschap van een privégids. Bezoek sites zo oud als Karlstor en zo recent als het nieuwe stadhuis. Kies tussen opties van 2, 4 en 6 uur om uw ervaring aan te passen en alle gewenste plaatsen te zien. Ontmoet je chauffeur en gids bij je accommodatie en ga op pad om de stad met de auto te verkennen. Door een andere persoon als chauffeur te hebben, kan uw gids zich volledig concentreren op het vertellen van elk gebied, het plannen van uw favoriete route en het controleren of u wilt stoppen en rondlopen. De tour van 2 uur geeft je een panoramische rit, terwijl de opties van 4 uur en 6 uur een combinatie bieden van een wandeling door het stadscentrum en een rit naar bezienswaardigheden daarbuiten. Rijd langs wereldberoemde locaties, zoals het prachtige Nymphenburg Palace of de Engelse Tuin. Strek je benen bij gebieden zoals de Marienplatz om historische juweeltjes te vinden die de moeite waard zijn om van dichtbij te bekijken. Verdiep je begrip van het verleden van München als je langs het oude stadhuis, het Hofbräuhaus of de Odeonsplatz komt. Bewonder het spectaculaire nieuwe stadhuis en enkele van de kerken van de stad. Grijp de kans om souvenirs te kopen of wat verfrissingen te pakken met ten minste twee pauzes in elke tour. Met de langere touropties kun je zelfs het Olympisch Stadion, BMW World, BMW Museum of de Allianz Arena zien. Laat je gids weten wat je belangrijkste interesses zijn en stel je eigen route samen.

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Allianz Arena

Wil je alle activiteiten in Allianz Arena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Allianz Arena

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 743 beoordelingen

Deze stadstour met bezoek aan de Allianz Arena was heel mooi georganiseerd. De begeleidende persoon heeft veel interessante informatie gedeeld

Alles was geweldig! "Small city tour" in de voetsporen van FC Bayern en dan de stadiontour. Dat vinden de Westfalen ook leuk :-)!

Het was een allround goed georganiseerde tour met voldoende tijd voor alles wat belangrijk is.

Het was een geweldige, vermakelijke tour met alles wat je in München wilt zien?

Geweldige stadstour! Alliance-tour ook erg goede, super competente gids !!