Kies data

Allianz Arena

Voel de voetbalspanning in deze unieke arena met zijn exterieur van opgeblazen plastic panelen die van kleur veranderen.

Allianz Arena: tours & activiteiten die je niet wilt missen

München: stadstour en rondleiding stadion Bayern München

1. München: stadstour en rondleiding stadion Bayern München

Tijdens deze voetbaltour zie je de belangrijkste hoogtepunten van München en bezoek je het trainingsveld van FC Bayern München en het modernste stadion in Europa: de Allianz Arena. Eerst maak je een bustour door München en leer je alles over de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad. Daarna bezoek je de thuisbasis van een van de meest populaire voetbalclubs in de wereld. De Allianz Arena, voetbaltempel in het noorden van München, is de derde thuisbasis van de gerenommeerde voetbalclub Bayern München, en - na het Grünwalder en Olympisch Stadion - de spectaculairste. Na de tour door het stadion kun je het FC Bayern Museum bezoeken, een tentoonstelling door de geschiedenis heen van de kampioenschaprecordhouders. Ontdek Cups, spelers en curiosa uit meer dan 110 jaar sinds de stichting van de club.

München: privétour met hoogtepunten per auto voor 2/3/4 uur

2. München: privétour met hoogtepunten per auto voor 2/3/4 uur

Haal het meeste uit uw tijd in München met een persoonlijke rondleiding door de hotspots in het gezelschap van een privégids. Bezoek sites zo oud als Karlstor en zo recent als het nieuwe stadhuis. Kies tussen opties van 2, 4 en 6 uur om uw ervaring aan te passen en alle gewenste plaatsen te zien. Ontmoet je chauffeur en gids bij je accommodatie en ga op pad om de stad met de auto te verkennen. Door een andere persoon als chauffeur te hebben, kan uw gids zich volledig concentreren op het vertellen van elk gebied, het plannen van uw favoriete route en het controleren of u wilt stoppen en rondlopen. De tour van 2 uur geeft je een panoramische rit, terwijl de opties van 4 uur en 6 uur een combinatie bieden van een wandeling door het stadscentrum en een rit naar bezienswaardigheden daarbuiten. Rijd langs wereldberoemde locaties, zoals het prachtige Nymphenburg Palace of de Engelse Tuin. Strek je benen bij gebieden zoals de Marienplatz om historische juweeltjes te vinden die de moeite waard zijn om van dichtbij te bekijken. Verdiep je begrip van het verleden van München als je langs het oude stadhuis, het Hofbräuhaus of de Odeonsplatz komt. Bewonder het spectaculaire nieuwe stadhuis en enkele van de kerken van de stad. Grijp de kans om souvenirs te kopen of wat verfrissingen te pakken met ten minste twee pauzes in elke tour. Met de langere touropties kun je zelfs het Olympisch Stadion, BMW World, BMW Museum of de Allianz Arena zien. Laat je gids weten wat je belangrijkste interesses zijn en stel je eigen route samen.

  • Rondleidingen
  • Privétours
3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Sitemap Allianz Arena

Wil je alle activiteiten in Allianz Arena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Allianz Arena

Gemiddelde beoordeling

4.2 / 5

gebaseerd op 684 beoordelingen

Deze stadstour met bezoek aan de Allianz Arena was heel mooi georganiseerd. De begeleidende persoon heeft veel interessante informatie gedeeld

Alles was geweldig! "Small city tour" in de voetsporen van FC Bayern en dan de stadiontour. Dat vinden de Westfalen ook leuk :-)!

Het was een allround goed georganiseerde tour met voldoende tijd voor alles wat belangrijk is.

Het was een geweldige, vermakelijke tour met alles wat je in München wilt zien?

Geweldige stadstour! Alliance-tour ook erg goede, super competente gids !!