Allianz Arena

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Allianz Arena

Wil je alle activiteiten in Allianz Arena ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Allianz Arena

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 937 beoordelingen

Geweldig, geen zorgen te maken over reizen.

We hebben niet de kans gekregen om te profiteren van alle kortingen van dit ticket, maar we vonden het echter zoveel goedkoper om die kaartjes te krijgen telkens wanneer we het openbaar vervoer gebruikten. We hebben wel het souvenir van Hard Rock Cafe gekregen dat alleen een goedkope pen was, dus verwachtte een beetje meer. Ook was de stadstourkaart geen kaart maar een kaartje (stukje papier). Maar al met al zouden we dit opnieuw krijgen omdat het waar voor je geld is.

Perfecte deal, groepskaart voor openbaar vervoer, kaartje afhalen bij de DB servicedesk op de luchthaven, daar laten afstempelen en vervolgens 4 dagen lang onbeperkt met het openbaar vervoer door heel Munchen gereisd.

Fantastisch

4 dagen ticket voor 3 personen voor alle zones, geweldige deal. Overal te gebruiken in het transportnet van München. Veel kunnen zien. Voucher makkelijk te downloaden en om te wisselen voor echt ticket.

We gebruikten de kaart alleen om met het openbaar vervoer te reizen, helaas hadden we geen tijd om van de andere faciliteiten gebruik te maken.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de kortingen, in plaats daarvan zullen we proberen ze de volgende keer te gebruiken.