Datums kiezen

Ontdek het beste van
Almere

Onze aanbevelingen voor Almere

Amsterdam: Amsterdam & Regio Reisticket voor 1-3 Dagen

1. Amsterdam: Amsterdam & Regio Reisticket voor 1-3 Dagen

Reis gemakkelijk in Amsterdam en omgeving door een Amsterdam & Regio Travel Ticket te kopen (ARTT).  Je kunt met de ARTT onbeperkt met de trein (2e klas) reizen tussen een van de volgende stations in Amsterdam en de regio Amsterdam: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal station, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest en Beverwijk. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB, EBS en Connexxion in Amsterdam en de regio Amsterdam inclusief de Amsterdam Airport Express Bus 397 en N97 (uitgevoerd door Connexxion). Tijdens het Keukenhofseizoen is dit ticket geldig: Van Amsterdam (Europaplein) naar de Keukenhof met buslijn 852 van Arriva. Van Schiphol naar de Keukenhof met buslijn 858 van Arriva. Van station Hoofddorp naar de Keukenhof met buslijn 859 van Arriva. Van station Haarlem naar de Keukenhof met buslijn 50 van Connexxion.

Almere zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

2. Almere zelfgeleide Sherlock Holmes-moordmysteriespel

De Sherlock Holmes City Game is een zelfgeleide tour die je een leuke en interactieve manier geeft om door de stad te lopen. Het enige wat je nodig hebt is een telefoon met internetverbinding. Zodra je het spel boekt, sturen we je via e-mail alle benodigde informatie. Door door de stad te bewegen, ontgrendel je opdrachten. Hier vind je personages die bereid zijn te helpen. Maar de informatie heeft een prijs! Los hun puzzels op, ga hilarische foto-uitdagingen aan, achtervolg de daders en speel mee om dichter bij het oplossen van de moord op Balthasar te komen. BELANGRIJKE GEGEVENS: - Moeilijkheidsgraad: eenvoudig – ook geschikt voor gezinnen met kinderen - Duur: 2 uur - Tickets: Je hoeft slechts 1 ticket per groep (1-4 personen) te kopen - Elke groep speelt met 1 apparaat. Voor groepen vanaf 4 personen kunt u 2 of meer tickets kopen. - Om dit spel te boeken moet je een datum/tijd opgeven, MAAR je kunt beginnen wanneer je maar wilt. - *LET OP: deze City Game gebruikt de stad als interactief speelveld, maar geeft GEEN informatie over de stad! HOE TE SPELEN: Boek de City Game, bekijk de e-mail die we je sturen met de instructies, download de Loquiz App en begin aan je game-ervaring! Verken de stad in je eigen tempo terwijl je de Sherlock Holmes City Game speelt, een zelfgeleide tour die veel vrijheid en flexibiliteit biedt. Je kunt spelen wanneer, waar en met wie je wilt. Of je nu alleen wilt spelen voor persoonlijke opwinding of met een groep mensen, dit is het spel voor jou! Spelen met meer groepen wordt een competitieve ervaring, perfect als teambuildingactiviteit. Dit spel is een leuke activiteit die je kunt doen tijdens een bezoek aan een stad met je familie en vrienden of als koppel. Onze City Game biedt de maximale onafhankelijkheid, je kunt pauzeren en doorgaan wanneer je maar wilt!

Veelgestelde vragen over Almere

Wat zijn de topattracties van Almere?

De topattracties van Almere zijn:

Wat zijn de leukste buitenactiviteiten om te doen tijdens een bezoek aan Almere?

Andere activiteiten in Almere

Wil je alle activiteiten in Almere bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Almere

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 283 beoordelingen

Regionaal reisticket was geweldig voor het bekijken van bezienswaardigheden in en rond Amsterdam (inclusief Keukenhof-tulpen en trein van / naar Schiphol). De treinen waren echter onbetrouwbaar en soms extreem druk, wat resulteerde in waanzinnige rushes van de ene geannuleerde trein naar de andere, met veel duwende en boze passagiers. Heeft me de treinen in Japan laten missen.

...Ik vond het jammer dat ik de verkeerde uitleg kreeg over de 2-dagenkaart. Er werd mij uitgelegd dat het 48 uur geldig zou zijn vanaf het eerste gebruik. Het gebruik was echter waarschijnlijk pas na dagen. We konden ons ticket 48 uur niet gebruiken. Na 1 1/2 dag was het niet meer bruikbaar en moest ik 2 1-dagkaarten kopen voor 9 euro.

Toen ik op de luchthaven van AMS aankwam, kon ik geen machine vinden om mijn ticket te valideren. Ik ging net naar de treinkaartjesbalie (5 minuten lopen in de aankomsthal van de luchthaven), liet ze mijn QR-code zien en slaagde erin mijn fysieke tickets te bemachtigen. ,Handig en probleemloos gratis reiskaartje voor een volledige dag.

Met de Amsterdam en Regio TT konden we van en naar de AirPort reizen, binnen de stad en naar de Zaanse Schans enz. Het in- en uitchecken ging heel gemakkelijk en we hoefden niet elke keer aan kaartjes te denken als we het openbaar vervoer gebruikten ( en we gebruikten het veel). Ik raad het ten zeerste aan.

Het is een geweldige manier om je te verplaatsen. U kunt het beste de App 9292 downloaden voor een eenvoudige routeplanning.