Datums kiezen

Alpenzoo Innsbruck

Alpenzoo Innsbruck: tours en activiteiten die je niet wilt missen

Innsbruck: combiticket Alpenzoo en Hungerburg

1. Innsbruck: combiticket Alpenzoo en Hungerburg

De Alpenzoo in Innsbruck is uniek in de wereld  met zijn Alpenthema. Zie verschillende diersoorten die alleen rond de Alpen leven. De dierentuin is zeer gezinsvriendelijk, maar biedt ook allerlei activiteiten voor volwassenen. Hij ligt aan de zonnige kant van de Inn-vallei, direct aan de voet van de Nordkette en hoog boven de daken van Innsbruck. Met dit combiticket is de dierentuin is gemakkelijk bereikbaar vanaf het centrum van de stad. Met de Hungerburg-kabelbaan reis je in een paar minuten rechtstreeks van het station Congress naar station Alpenzoo. Daarvandaan loop je een paar meter naar de hoofdingang van de Alpenzoo. Dit combiticket omvat een retourtje met de Hungerburg-kabelbaan en toegang tot de Alpenzoo.

Innsbruck: City Card inclusief openbaar vervoer

2. Innsbruck: City Card inclusief openbaar vervoer

De beste manier om de pittoreske stad Innsbruck, Oostenrijk, te ervaren, is met een stadskaart. Met toegang tot veel van de beste musea, bezienswaardigheden, attracties, enkele kabelbanen, fietsen en een pendelbus naar de Swarovski Crystal Worlds, heb je genoeg tijd om de stad volledig te zien. Spring op een van de IBV-stadsbussen en -trams, de hop-on hop-off-bus, de Innsbrucker Nordkettenbahnen-liften of de Patscherkofelbahn-gondel. Maak gebruik van de kortingen in het casino, rondleidingen door de stad of zelfs een traditionele folkshow met het eeuwenoude gezelschap Tiroleravond. Kies tussen een kaart voor 24, 48 of 72 uur en geniet. Lijst met bezienswaardigheden en attracties:StadswandelingGouden DakmuseumStadstoren p>Stadsarchief/Stadsmuseum InnsbruckHofkerkMuseum van het Tiroolse regionale erfgoedKeizerlijk paleis InnsbruckTentoonstelling Maximilian 1Alpendierentuin Innsbruck-TirolTirools Landesmuseum FerdinandeumArsenaalmuseumTAXISPALAIS Kunsthalle TirolKlokkenmuseum & klokkengieterij GrassmayrTiroler panorama met KaiserjägermuseumBergiselstadion & skischansSchloss Ambras InnsbruckAUDIOVERSUM Wetenschap CentrumLocalbahnmuseum der Tiroler MuseumsbahnenAnatomisch museumBurg Hasegg/Mint MuseumzaalSwarovski Crystal Worlds Wattens

Innsbruck: combiticket Alpenzoo & Top of Innsbruck

3. Innsbruck: combiticket Alpenzoo & Top of Innsbruck

De indrukwekkende belevenis op de Top van Innsbruck, de 2.300 meter hoge Hafelekar, ligt dankzij een directe verbinding vanuit de stad binnen ieders handbereik. Bezoekers hebben misschien het geluk een glimp op te vangen van de normaal schuwe dieren in het wild, maar het unieke panorama van de stad en de bergen is het echte hoogtepunt. Wandel naar het hoogste punt van de Nordkette en ervaar de sfeer van de top zonder een lange klim. Het ticket is inclusief de heen- en terugreis van station Congress naar de Top van Innsbruck en de toegang tot de Alpenzoo.

Beschikbare activiteiten

3 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Andere activiteiten in Alpenzoo Innsbruck

Wil je alle activiteiten in Alpenzoo Innsbruck bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alpenzoo Innsbruck

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 160 beoordelingen

De rit op de Hungerburgbahn verliep voorspoedig. Helaas is het midden in de zomer erg warm in de hutten, er is geen airconditioning. De dierentuin is echt prachtig ontworpen en je kunt dieren zien die je in geen enkele andere dierentuin zo goed kunt zien. We zagen een zwarte specht aan het werk. Ook de speeltuin bij de in- en uitgang is erg mooi en verzorgd.

Dit was een prachtige dierentuin en het uitzicht vanaf de hongerberg was heerlijk. Je moet in staat zijn om behoorlijk steile hellingen op te lopen in de dierentuin, omdat het eeuwig lijkt te blijven stijgen, maar het moet weer naar beneden komen!

De Alpenzoo is een belevenis voor jong en oud. Wat we misten was het overzichtsplan - er was er waarschijnlijk een bij de ingang en we hadden het niet gezien... we waren bang de beer niet te vinden

Blij om de kabelbaan te kunnen nemen en dit prachtige park te zien?

Erg veel bezocht in 3 dagen Innsbruck dankzij deze kaart.