De populairste activiteiten van Alta Verapaz, Guatemala

Antigua Atv-bergavontuur

1. Antigua Atv-bergavontuur

De eerste stop op deze tour is een dorp genaamd San Juan del Obispo, dat aan de voet van de Agua-vulkaan ligt. In San Juan bezoeken we een populaire chocoladefabriek genaamd Chocolateria Antigua, waar ze ons een deel van hun chocolademaakproces laten zien, verschillende smaken proeven en de smaken kopen die we lekker vinden. Eenmaal klaar bezoeken we het belangrijkste plein van het dorp, waar we een mooi uitzicht hebben op Antigua beneden ons. Na een paar foto's gaan we de berg weer af en doorkruisen de hele stad naar de berg El Hato, gelegen aan de noordkant van de vallei. Onze eerste stop aan die kant van de vallei is ¨El Cerro de la Cruz¨, een van de bekendste attracties / locaties in de stad Antigua. Bij het ¨Cross¨ krijgen we een panoramisch zicht op Antigua en de prachtige architectuur van de stad en niet te vergeten de vulkanen. Als we klaar zijn met het maken van prachtige foto's en rond het kruis lopen, stappen we weer op onze ATV's en gaan we naar ¨Hobbitenango¨, een Eco-Park met Lord of the Rings-thema, voor wat eten, drinken en plezier. We laten onze ATV's geparkeerd in El Hato en gaan met een pick-up naar Hobbitenango om bezienswaardigheden te bekijken, te genieten van geweldige uitzichten en verschillende activiteiten in dit betoverde kleine bos. Onze laatste stop is de lunchstop, en tijdens deze tour heb je de keuze om naar El Restaurante La Montaña del Hato te gaan, een lokale avocadoplantage met een restaurant en hutten waar meer traditionele/lokale gerechten worden geserveerd, zoals steaks, soepen en kipgerechten en bekende voor hun heerlijke avocado-smoothie. De andere optie is Earth Lodge, een andere avocadoplantage met een restaurant en hutten waar meer informeel eten wordt geserveerd, zoals sandwiches, salades en hamburgers. Je zult niet teleurgesteld worden over het eten. Na de lunch gaan we terug de berg af op onze ATV's naar ons kantoor in Antigua.

Antigua: ATV-tour Pacaya-vulkaan

2. Antigua: ATV-tour Pacaya-vulkaan

Berijd een quad en voel de adrenalinestoot terwijl je door Pacaya's rijdt. Ontmoet je gids op het ontmoetingspunt in Antigua voor een avontuur vol actie, weg van de drukte en chaos van de stad. Dus spring in onze auto en geniet van de rit terwijl je naar San Vicente Pacaya gaat. Kijk hoe je gids je een snelle veiligheidsintroductie geeft voordat je op de ATV springt. Eerst spring je op de ATV bij San Vicente Pacaya, waar je de gebieden nabij en rond de Pacaya-vulkaan gaat verkennen, omgeven door weelderige bossen en rotsen. Voel de endorfines door je lichaam stromen terwijl je geniet van een opwindende quadtocht over verschillende paden naar het plaatselijke dorp aan de voet van de vulkaan. Duik door verschillende offroad-paden en rijd door vulkanisch zand en lavavelden in een privéplantage. Rijd naar de Calderas-lagune en bewonder het prachtige turquoise water. Geniet van het eten van een lekker broodje terwijl je geniet van het uitzicht. Zorg ervoor dat je je camera meeneemt, want je wilt veel foto's maken. Eindelijk geniet je van een handige lift terug naar Antigua wanneer je tour eindigt. Beëindig je avontuur op een hoogtepunt en ga naar huis met herinneringen die voor altijd bijblijven.

Antigua Atv-zonsondergangtour

3. Antigua Atv-zonsondergangtour

Dit is de beste activiteit die je 's middags kunt doen in Antigua. Deze tour neemt je mee naar 3 bergtoppen met een fantastisch uitzicht op de stad, de vallei en vulkanen in de buurt van en rond Antigua. Onze eerste stop is ¨El Cerro de la Cruz¨, het beroemde uitkijkpunt van Antigua, bekend als ¨The Cross¨. Nadat we een close-up luchtfoto van de koloniale stad hebben gemaakt, springen we terug op de voertuigen en gaan we de El Hato-berg op richting onze tweede stop. We komen aan op onze parkeerplaats in El Hato waar we in onze 4*4 pick-up truck stappen die ons naar de ¨Hobbitenango¨ brengt. Dit is een Eco-Park met Lord of the Rings-thema, waar we de zonsondergang vangen en kunnen genieten van wat eten, drinken en spelletjes. Hier gaan we de heuvel op en bekijken, genieten van geweldige uitzichten en verschillende activiteiten in dit betoverde kleine bos. Als we klaar zijn, gaan we terug de berg af, waar we, als je honger hebt, wat eten en drinken kunt pakken in een Guatemalteeks restaurant aan de kant van de berg genaamd El Tambor.

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

4. Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

We starten onze probleemloze shuttle vanaf Ko-Ox Han Nah Restaurant of kunnen u ophalen bij een hotel in de stad San Ignacio. een rit van 20 minuten brengt ons naar Western Border/Guatemala. Grensovergang kan 10 minuten tot 45 minuten duren, afhankelijk van het aantal mensen dat die dag oversteekt. Zodra we de grensovergang hebben gedaan, geniet je van je schilderachtige shuttle naar het eiland Flores Peten, waar we twee uur over doen.

Atv-tour door Antigua-dorpen

5. Atv-tour door Antigua-dorpen

Deze tour neemt ons mee door de Panchoy-vallei rond Antigua. We beginnen aan de zuidkant van de vallei in de stad San Antonio Aguas Calientes; in dit dorp bezoeken we een lokaal en traditioneel textielmuseum en een markt waar je lokale geschenken, kleding en textiel kunt kopen. Deze halte heeft een aantal van de beste uitzichten op de vulkaan Fuego en Acatenango vanwege de nabijheid van dit kleine ambachtelijke stadje. De volgende stop op de tour is de eerste hoofdstad van Guatemala, die "ciudad vieja" of in het Engels de "oude stad" wordt genoemd. We parkeren bij het centrale plein en kunnen erheen lopen en de eerste kathedraal bezoeken die in het jaar 1534 in Midden-Amerika is gebouwd. Na een kleine wandeling over het plein stappen we in onze voertuigen en gaan naar een plaatselijke jadefabriek in de stad San Pedro de las Huertas. Hier worden we de processen getoond die nodig zijn om ruwe Jade-stenen om te zetten en om te zetten in fijne sieraden. Er is een kleine winkel in de fabriek waar we een selectie van afgewerkte producten kunnen zien, zoals "nahuales" die zijn verwerkt tot kettingen, armbanden en zelfs sleutelhangers. Na een beetje winkelen, springen we op onze ATV's en gaan we naar de voet van de Agua-vulkaan naar het kleurrijke stadje San Juan Del Obispo, een lokale ambachtelijke chocoladefabriek aan de voet van de Agua-vulkaan. In de fabriek, "chocolatería antigua", krijgen we delen te zien van het proces om rauwe cacaobonen te nemen en er warme chocolademelk van te maken. We mogen ook cacaobonen en het eindproduct “warme chocolademelk” proeven. Nadat we wat chocolade hebben geprobeerd, lopen we een paar blokken en gaan we naar een lokale bakkerij "Los Sabores de mi Pueblo" en proberen we het beroemde nisperobrood en ook wat nisperowijn gemaakt van het lokale fruit dat rond de Agua-vulkaan groeit. Nadat we enkele lokale producten in San Juan hebben geprobeerd, zullen we de hele vallei doorkruisen en naar de noordkant van de vallei gaan en een van Antigua's meest iconische bezienswaardigheden "el Cerro de la Cruz" of de top van het kruis bezoeken. Hier krijgen we een vogelvlucht van Antigua, een uitzicht op de eerste rij van de Agua-vulkaan en bewonderen we de architectuur in koloniale Spaanse stijl van de stad beneden. Nadat we het uitzicht hebben bewonderd, gaan we de El Hato-berg op voor wat lokaal eten en drinken naar "restaurante El Tambor", een lokaal restaurant aan de kant van de El Hato-berg dat heerlijke traditionele Guatemalteekse gerechten serveert met een geweldig uitzicht op de vallei. Als we klaar zijn met de lunch, gaan we terug naar ons kantoor in Antigua.

Motoravontuur op het meer van Atitlán

6. Motoravontuur op het meer van Atitlán

Dit is de beste tour van een halve dag die je kunt doen in Lake Atitlan. Deze tour op motorfietsen begint in Pana en gaat helemaal rond naar de andere kant van het meer naar Santiago, Atitlán. Op weg naar Santiago passeren we verschillende steden voor individuele stops en uitkijkposten die toezicht houden op het meer, zodat we kunnen genieten van een fantastisch uitzicht vanaf verschillende punten rond het meer van Atitlan. Enkele van de haltes waren een chocoladefabriek, een keramiekfabriek, een cultureel centrum, de populaire uitkijkpost van El Cerro de Oro, het strand en San Lucas Toliman en een leuke plek om te lunchen aan het water in Santiago. Onderweg reis je over verharde wegen, onverharde wegen en andere "Guatemalteekse wegen". Als je een motorliefhebber bent, is dit een geweldige manier om in slechts een halve dag veel plaatsen rond het meer te bezoeken.

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

7. Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Geniet van een probleemloze Share Shuttle van Belize naar je Flores Peten Guatemala. Deze stressvrije Share-transfer brengt u rechtstreeks naar uw hotel in Flores Peten Guatemala. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u krijgt een reisvoucher om aan de chauffeur te presenteren. De rijtijd naar de westelijke grens zal twee uur duren. De grensovergang kan bij ons een kwartier tot een uur duren. er moet een vertrekvergoeding worden betaald aan de grens van Belize van $ 20 US Dollars per persoon. Na de grensovergang stapt u over op een Guatemala-voertuig dat u naar het eiland Flores Peten in Guatemala brengt.

Antigua ATV-koffietour

8. Antigua ATV-koffietour

We bezoeken een lokale koffieplantage in de nabijgelegen stad Jocotenango. Vanaf het kantoor volg je een lokale gids op de ATV's voor een rit van ongeveer 15 minuten naar de koffieplantage La Azotea. Eenmaal in La Azotea krijgt u een diepgaande tweetalige rondleiding van de plantagegids, u zult verschillende processen van het produceren, maken en verpakken van koffie zien die nodig zijn om een goede kop JOE te serveren. De koffietour duurt ongeveer 1 uur. Na afloop loop je rond met onze lokale gids en bezoek je het muziekmuseum. Als je eenmaal klaar bent op de plantage, spring je terug op de ATV's en ga je naar "El Cerro de la Cruz" om een van Antigua's meest bekende en bezochte bezienswaardigheden te bezoeken. Omdat we op de fiets zijn, is het gemakkelijker om hier te komen dan de honderden trappen te nemen en genieten we van een panoramisch uitzicht op de koloniale stad.

Van Antigua: 3-daagse Cobán & Semuc Champey-tour

9. Van Antigua: 3-daagse Cobán & Semuc Champey-tour

Dag 1: Guatemala Stad/Cobán: Vertrek vanuit Guatemala Stad of Antigua naar Coban. Misschien heb je de kans om Quetzal te zien. Begin je wandeling in het bos van El Biotopo del Quetzal. Na 2 uur wandelen wordt er een lunch geserveerd met traditionele gerechten (niet inbegrepen). Daarna transfer naar het door u geselecteerde hotel in Cobán voor overnachting. Accommodatie: Park Hotel Resort of vergelijkbaar. Dag 2: Semuc Champey/ Lankin-grotten (B): Na het ontbijt begint het avontuur met een reis van 2 uur naar Semuc Champey, een door de natuur gemaakt monument. Verken de natuurlijke schoonheid en zwem in de poelen die uit kalksteen zijn gehouwen. Ontspan, geniet en heb daarna tijd voor de lunch. Vervolgens ga je de Lankin-grotten verkennen. In de middag wordt u teruggebracht naar uw hotel in Cobán. Accommodatie: Park Hotel Resort of vergelijkbaar. Dag 3: Rey Marcos-grotten (B): Bezoek 's ochtends de grotten van Rey Marcos, waar je een geweldig avontuur kunt beleven terwijl je in contact komt met de natuur. Tijdens de tour zie je geweldige formaties van de karstgrotten gebeeldhouwd door water met mineralen in de kalksteen van de regio Alta Verapaz. Als je klaar bent met de verkenning, kun je een bad nemen in de rivier buiten de grotten. Hotelovernachting op eigen gelegenheid.

Sky high ATV-avontuur

10. Sky high ATV-avontuur

Deze unieke ervaring brengt ons naar 3 bergtoppen aan de noordkant van Antigua, Guatemala. De eerste stop is ¨El Cerro de La Cruz¨ op een hoogte van ongeveer 1500 meter boven zeeniveau, dit is een van de beroemdste bezienswaardigheden en attracties van Antigua waar we stoppen voor een geweldig uitzicht vanuit de lucht op het koloniale Antigua en de dorpen, vulkanen , en de natuur rondom de vallei. Nadat we een close-up luchtfoto van de koloniale stad hebben gemaakt, springen we terug op de voertuigen en gaan we de El Hato-berg op richting onze tweede stop, waar we stoppen om ¨Earth Lodge¨ te bezoeken. Dit is een avocadoplantage en ECO-lodge in het bergdorpje El Hato. We hebben tijd voor een hapje en een drankje en je kunt ook heerlijk ontspannen in een van de verschillende hangmatten. Na een bezoek aan deze prachtige plek stappen we op een pick-up truck richting onze laatste stop, ¨Alta Mira¨. Dit is een uniek ecopark gelegen in een van de hoogste bergen rond Antigua op een hoogte van ongeveer 2200 meter. In Alta Mira maken we een korte wandeling om te genieten van nog meer geweldige uitzichten over de vallei en vulkanen met veel plekken om wat te nemen fantastische foto's. Hier nemen we de tijd om de beroemde "HANDS" te bezoeken, wat tijd door te brengen met wandelen in het bos, fietsen over de boomhut, of wat foto's maken met de reuzen die rond het park staan. We halen hier meestal wat eten en drinken of als je iets lokaals wilt, vraag het dan aan je gids. Zodra we klaar zijn bij Alta Mira, gaan we terug naar Antigua.

Datums kiezen

Ontdek het beste van
Alta Verapaz, Guatemala

Topactiviteiten

Alta Verapaz, Guatemala: de topbezienswaardigheden

Alle activiteiten

19 activiteiten gevonden
Sorteren op:
Pagina 1 van de 2

Voor ieder wat wils

In de buurt van Alta Verapaz, Guatemala

Meer zien

Andere activiteiten in Alta Verapaz, Guatemala

Wil je alle activiteiten in Alta Verapaz, Guatemala bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.