Alta Verapaz
Herfstactiviteiten

1 activiteiten gevonden

Topactiviteiten in Alta Verapaz

58 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Alta Verapaz Herfstactiviteiten: onze aanbevelingen

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

We starten onze probleemloze shuttle vanaf Ko-Ox Han Nah Restaurant of kunnen u ophalen bij een hotel in de stad San Ignacio. een rit van 20 minuten brengt ons naar Western Border/Guatemala. Grensovergang kan 10 minuten tot 45 minuten duren, afhankelijk van het aantal mensen dat die dag oversteekt. Zodra we de grensovergang hebben gedaan, geniet je van je schilderachtige shuttle naar het eiland Flores Peten, waar we twee uur over doen.

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Geniet van een probleemloze Share Shuttle van Belize naar je Flores Peten Guatemala. Deze stressvrije Share-transfer brengt u rechtstreeks naar uw hotel in Flores Peten Guatemala. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u krijgt een reisvoucher om aan de chauffeur te presenteren. De rijtijd naar de westelijke grens zal twee uur duren. De grensovergang kan bij ons een kwartier tot een uur duren. er moet een vertrekvergoeding worden betaald aan de grens van Belize van $ 20 US Dollars per persoon. Na de grensovergang stapt u over op een Guatemala-voertuig dat u naar het eiland Flores Peten in Guatemala brengt.

Antigua: ATV begeleide zonsondergang tour

Antigua: ATV begeleide zonsondergang tour

Rijd met je ATV naar drie bergtoppen met een ongelooflijk uitzicht over de stad, de vallei en de vulkanen bij en rond Antigua. Ontmoet je gids en ga op weg naar El Cerro de la Cruz, het beroemde uitkijkpunt van Antigua dat bekend staat als het Kruis. Nadat je de koloniale stad vanuit de lucht van dichtbij hebt gezien, stap je weer in je voertuig en rijd je de El Hato berg op naar onze tweede stop. Kom aan op de parkeerplaats in El Hato, klim in de 4x4 pick-up truck en rijd naar Hobbitenango. Bewonder dit eco-park met Lord of the Rings thema en bekijk de zonsondergang met wat eten, drinken en spelletjes. Ga verder naar boven en bekijk de omgeving; geniet van onvergetelijke uitzichten en verschillende activiteiten in dit betoverende kleine bos. Ga ten slotte terug de berg af, waar je wat kunt eten en drinken in een Guatemalteeks restaurant aan de zijkant van de berg genaamd El Tambor.

Antigua: ATV Bergavontuur

Antigua: ATV Bergavontuur

Onze eerste stop op deze tour is ¨El Cerro de la Cruz¨. Dit is een van de bekendste bezienswaardigheden in de stad Antigua, misschien zelfs wel in Guatemala. Op de ¨Cross¨ krijgen we een vogelperspectief over Antigua en de prachtige architectuur van de stad, om nog maar te zwijgen over de vulkanen. Als we klaar zijn met fotograferen en rondwandelen in het park, stappen we weer op onze ATV's en gaan we naar ¨Hobbitenango¨, een Eco-Park met het thema Lord of the Rings, om wat plezier te maken. We laten onze ATV's achter op onze parkeerplaats in de berg El Hato en gaan met een pick-up naar Hobbitenango om de omgeving te bekijken, te genieten van prachtige uitzichten en andere activiteiten in dit betoverende kleine bos. Als we klaar zijn in Hobbitenango nemen we de pick-up truck terug naar onze ATV's in El Hato en gaan we naar de andere kant van de vallei naar het dorp San Juan del Obispo, gelegen aan de voet van de vulkaan Agua. In San Juan bezoeken we een populaire chocoladefabriek genaamd Chocolateria Antigua, waar ze ons een deel van hun chocoladeproces laten zien, verschillende smaken proeven en we de kans krijgen om de smaken die we lekker vinden te kopen. Na afloop bezoeken we het hoofdplein van het dorp, waar we een mooi uitzicht hebben over Antigua onder ons. Na een paar foto's gaan we naar een lokaal restaurant en kunnen we de Guatemalteekse keuken proeven voor de lunch voordat we teruggaan naar ons kantoor.

Flores: Belize, Caye Caulke, San Pedro Overtocht per veerboot

Flores: Belize, Caye Caulke, San Pedro Overtocht per veerboot

. Transfer van Flores Guatemala naar Caye Caulker Belize inclusief busdienst en bootdienst. . We gaan aan boord om 6:00 in Flores . Immigratieformulieren zullen worden afgegeven om Belize binnen te gaan. . Tickets zullen worden gegeven voor de boot die ons zal vervoeren van Belize City naar Caye Caulker of San Pedro Amberguis . . Informatie over het mechanisme van de reis zal worden gegeven . We hebben twee uur gereden om bij de Guatemalteekse grens met Belize te komen. . Bij de grens is het noodzakelijk om uit de bus te stappen voor immigratieprocedures . Immigratie- en douaneprocedures zijn persoonlijk, evenals de bagageafhandeling. . Als een passagier een probleem heeft met Immigratie, wordt een wachttijd van 20 minuten gegeven. . We stapten weer in de bus en reden nog ongeveer twee en een half uur door naar Belize City, meer bepaald naar San Pedro Belize Express Watertaxi. . Bij San Pedro Belize Express Watertaxi controleren we onze tickets voor de boot en krijgen we onze instapkaart. . We gaan aan boord bij de dichtstbijzijnde uitgang, de reis duurt ongeveer 50 minuten naar onze bestemming Caye Caulker en voor San Pedro Amberguis anderhalf uur. . De chauffeur geeft informatie over de immigratie- en douaneprocedures en over de aankomst in San Pedro Belize Express Watertaxi in Belize City.

Antigua Guatemala: stadswandeling met hoogtepunten

Antigua Guatemala: stadswandeling met hoogtepunten

Je bezoekt de belangrijkste en charmantste plekken van de stad, zoals de kerken van Antigua Guatemala, ontdekt de verschillende ruïnes, kloosters, monumenten en natuurlijk de meest kleurrijke en kleurrijke handwerkmarkt van de stad. De tour geeft zeer interessante informatie over de cultuur en geschiedenis van Guatemala, maar ook over bezienswaardigheden die je tijdens je verblijf hier kunt bezoeken. We bezoeken langs de route: De Kerk van Barmhartigheid Boogstraat Nim Pot Ambachtsmarkt Central Park, waar de fontein van de sirenes, het Generaalspaleis, de "Kathedraal", het Stadhuis en het Portaal van de Bakkers staan. De Union Tank De kerk van San Francisco De rondleiding duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten. Het trefpunt is bij de kerk La Merced.

Antigua: ATV-tour Pacaya-vulkaan

Antigua: ATV-tour Pacaya-vulkaan

Berijd een quad en voel de adrenalinestoot terwijl je door Pacaya's rijdt. Ontmoet je gids op het ontmoetingspunt in Antigua voor een avontuur vol actie, weg van de drukte en chaos van de stad. Dus spring in onze auto en geniet van de rit terwijl je naar San Vicente Pacaya gaat. Kijk hoe je gids je een snelle veiligheidsintroductie geeft voordat je op de ATV springt. Eerst spring je op de ATV bij San Vicente Pacaya, waar je de gebieden nabij en rond de Pacaya-vulkaan gaat verkennen, omgeven door weelderige bossen en rotsen. Voel de endorfines door je lichaam stromen terwijl je geniet van een opwindende quadtocht over verschillende paden naar het plaatselijke dorp aan de voet van de vulkaan. Duik door verschillende offroad-paden en rijd door vulkanisch zand en lavavelden in een privéplantage. Rijd naar de Calderas-lagune en bewonder het prachtige turquoise water. Geniet van het eten van een lekker broodje terwijl je geniet van het uitzicht. Zorg ervoor dat je je camera meeneemt, want je wilt veel foto's maken. Eindelijk geniet je van een handige lift terug naar Antigua wanneer je tour eindigt. Beëindig je avontuur op een hoogtepunt en ga naar huis met herinneringen die voor altijd bijblijven.

Antigua ATV-koffietour

Antigua ATV-koffietour

We bezoeken een lokale koffieplantage in de nabijgelegen stad Jocotenango. Vanaf het kantoor volg je een lokale gids op de ATV's voor een rit van ongeveer 15 minuten naar de koffieplantage La Azotea. Eenmaal in La Azotea krijgt u een diepgaande tweetalige rondleiding van de plantagegids, u zult verschillende processen van het produceren, maken en verpakken van koffie zien die nodig zijn om een goede kop JOE te serveren. De koffietour duurt ongeveer 1 uur. Na afloop loop je rond met onze lokale gids en bezoek je het muziekmuseum. Als je eenmaal klaar bent op de plantage, spring je terug op de ATV's en ga je naar "El Cerro de la Cruz" om een van Antigua's meest bekende en bezochte bezienswaardigheden te bezoeken. Omdat we op de fiets zijn, is het gemakkelijker om hier te komen dan de honderden trappen te nemen en genieten we van een panoramisch uitzicht op de koloniale stad.

Antigua Guatemala: Wandeltour langs straatgerechten met proeverijen

Antigua Guatemala: Wandeltour langs straatgerechten met proeverijen

Ga met ons mee op onze heerlijke culinaire tour langs al onze favoriete plekken in Antigua. We kunnen een cultuur leren kennen via haar gastronomie door te proeven van voedselcreaties die al duizenden jaren zijn beïnvloed als bewijs van de rijkdom van haar wortels. We bewegen ons door de koloniale straten van Antigua en bezoeken de meest authentieke en traditionele eetlocaties, van betrouwbare vrienden die hun erfgoed al generaties lang delen en er met liefde voor zorgen dat mensen terugkomen voor meer. We zullen een verscheidenheid aan zout en zoetigheden proeven op zeven tot acht verschillende locaties. Onderweg leer je over de geschiedenis van Antigua, geniet je van de kleurrijke koloniale stad die op de Werelderfgoedlijst staat, de 16e-eeuwse ruïnes en de omringende vulkanen. Met in totaal 7 stops wordt rekening gehouden met voedselbeperkingen. Tijdens deze tour delen we ook een lijst uit met onze favoriete restaurants en bars die je tijdens je reis kunt bezoeken.

Atv-tour door Antigua-dorpen

Atv-tour door Antigua-dorpen

Deze tour brengt ons door de Panchoy Valley rond Antigua. We beginnen met San Juan del Obispo. Dit is een van de hoogst gelegen dorpen rond Antigua, aan de voet van de vulkaan Agua. Hier bezoeken we een lokale chocoladefabriek genaamd "Chocolate Antigua" waar ze ons het proces van chocolade maken laten zien en ons het eindproduct laten proeven. Tijdens deze stop bezoeken we ook een lokale wijnwinkel die wijnen verkoopt die gemaakt zijn van een lokale vrucht genaamd "Nispero." Na het bezoek aan deze twee plekken gaan we ook naar het centrale plein van het dorp en krijgen we een vogelperspectief van Antigua onder ons. Onze volgende stop is het dorp San Pedro de la Huertas. Hier parkeren we bij de Plaza en bezoeken we een plaatselijke jadefabriek. In de fabriek krijgen we te zien welke processen er nodig zijn om ruwe Jade stenen om te zetten in fijne sieraden. Er is een kleine winkel bij de fabriek waar we een selectie van afgewerkte producten kunnen zien, zoals "Nahuales" die zijn verwerkt tot kettingen, armbanden en zelfs sleutelhangers. Na wat gewinkeld te hebben, stappen we op onze ATV's en gaan we op weg naar de volgende stop op de tour, de eerste hoofdstad van Guatemala, die "Ciudad Vieja" heet of in het Engels de "Oude Stad". We parkeren bij het centrale plein en kunnen de eerste kathedraal bezoeken die in 1534 in Midden-Amerika werd gebouwd. Na een kleine wandeling over het plein komen we aan bij de lokale markt en terwijl we daar zijn krijgen we te zien hoe je tortilla's maakt zoals de lokale bevolking. Als we klaar zijn op de markt en onze eigen tortilla's hebben geproefd, stappen we op onze voertuigen en gaan we naar San Antonio Aguas Calientes; in dit dorp bezoeken we een lokaal en traditioneel textielmuseum en een markt waar je lokale geschenken, kleding en textiel kunt kopen. Deze stop heeft een van de beste uitzichten op de vulkaan Fuego en Acatenango vanwege de nabijheid van dit kleine ambachtelijke stadje. Onze laatste stop is de culinaire tour. Tijdens deze tour bezoeken we een lokaal restaurant in het dorp San Pedro El Panorama dat guatemalteekse gerechten serveert. Als we aankomen krijgen we een voorproefje van een lokaal gerecht genaamd "Ceviche" en kunnen we hun beroemde drankjes genaamd "Picositas" proberen. Als we klaar zijn met de lunch gaan we terug naar ons kantoor in Antigua.

Alta Verapaz

Alta Verapaz

Alta Verapaz Herfstactiviteiten: onze aanbevelingen

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

Van San Ignacio: Van transfer naar Flores Peten in Guatemala

We starten onze probleemloze shuttle vanaf Ko-Ox Han Nah Restaurant of kunnen u ophalen bij een hotel in de stad San Ignacio. een rit van 20 minuten brengt ons naar Western Border/Guatemala. Grensovergang kan 10 minuten tot 45 minuten duren, afhankelijk van het aantal mensen dat die dag oversteekt. Zodra we de grensovergang hebben gedaan, geniet je van je schilderachtige shuttle naar het eiland Flores Peten, waar we twee uur over doen.

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Van Belize: enkele reis gedeelde shuttle naar Flores Peten Guatemala

Geniet van een probleemloze Share Shuttle van Belize naar je Flores Peten Guatemala. Deze stressvrije Share-transfer brengt u rechtstreeks naar uw hotel in Flores Peten Guatemala. Uw transfer wordt onmiddellijk bevestigd en u krijgt een reisvoucher om aan de chauffeur te presenteren. De rijtijd naar de westelijke grens zal twee uur duren. De grensovergang kan bij ons een kwartier tot een uur duren. er moet een vertrekvergoeding worden betaald aan de grens van Belize van $ 20 US Dollars per persoon. Na de grensovergang stapt u over op een Guatemala-voertuig dat u naar het eiland Flores Peten in Guatemala brengt.

Antigua: ATV begeleide zonsondergang tour

Antigua: ATV begeleide zonsondergang tour

Rijd met je ATV naar drie bergtoppen met een ongelooflijk uitzicht over de stad, de vallei en de vulkanen bij en rond Antigua. Ontmoet je gids en ga op weg naar El Cerro de la Cruz, het beroemde uitkijkpunt van Antigua dat bekend staat als het Kruis. Nadat je de koloniale stad vanuit de lucht van dichtbij hebt gezien, stap je weer in je voertuig en rijd je de El Hato berg op naar onze tweede stop. Kom aan op de parkeerplaats in El Hato, klim in de 4x4 pick-up truck en rijd naar Hobbitenango. Bewonder dit eco-park met Lord of the Rings thema en bekijk de zonsondergang met wat eten, drinken en spelletjes. Ga verder naar boven en bekijk de omgeving; geniet van onvergetelijke uitzichten en verschillende activiteiten in dit betoverende kleine bos. Ga ten slotte terug de berg af, waar je wat kunt eten en drinken in een Guatemalteeks restaurant aan de zijkant van de berg genaamd El Tambor.

Antigua: ATV Bergavontuur

Antigua: ATV Bergavontuur

Onze eerste stop op deze tour is ¨El Cerro de la Cruz¨. Dit is een van de bekendste bezienswaardigheden in de stad Antigua, misschien zelfs wel in Guatemala. Op de ¨Cross¨ krijgen we een vogelperspectief over Antigua en de prachtige architectuur van de stad, om nog maar te zwijgen over de vulkanen. Als we klaar zijn met fotograferen en rondwandelen in het park, stappen we weer op onze ATV's en gaan we naar ¨Hobbitenango¨, een Eco-Park met het thema Lord of the Rings, om wat plezier te maken. We laten onze ATV's achter op onze parkeerplaats in de berg El Hato en gaan met een pick-up naar Hobbitenango om de omgeving te bekijken, te genieten van prachtige uitzichten en andere activiteiten in dit betoverende kleine bos. Als we klaar zijn in Hobbitenango nemen we de pick-up truck terug naar onze ATV's in El Hato en gaan we naar de andere kant van de vallei naar het dorp San Juan del Obispo, gelegen aan de voet van de vulkaan Agua. In San Juan bezoeken we een populaire chocoladefabriek genaamd Chocolateria Antigua, waar ze ons een deel van hun chocoladeproces laten zien, verschillende smaken proeven en we de kans krijgen om de smaken die we lekker vinden te kopen. Na afloop bezoeken we het hoofdplein van het dorp, waar we een mooi uitzicht hebben over Antigua onder ons. Na een paar foto's gaan we naar een lokaal restaurant en kunnen we de Guatemalteekse keuken proeven voor de lunch voordat we teruggaan naar ons kantoor.

Flores: Belize, Caye Caulke, San Pedro Overtocht per veerboot

Flores: Belize, Caye Caulke, San Pedro Overtocht per veerboot

. Transfer van Flores Guatemala naar Caye Caulker Belize inclusief busdienst en bootdienst. . We gaan aan boord om 6:00 in Flores . Immigratieformulieren zullen worden afgegeven om Belize binnen te gaan. . Tickets zullen worden gegeven voor de boot die ons zal vervoeren van Belize City naar Caye Caulker of San Pedro Amberguis . . Informatie over het mechanisme van de reis zal worden gegeven . We hebben twee uur gereden om bij de Guatemalteekse grens met Belize te komen. . Bij de grens is het noodzakelijk om uit de bus te stappen voor immigratieprocedures . Immigratie- en douaneprocedures zijn persoonlijk, evenals de bagageafhandeling. . Als een passagier een probleem heeft met Immigratie, wordt een wachttijd van 20 minuten gegeven. . We stapten weer in de bus en reden nog ongeveer twee en een half uur door naar Belize City, meer bepaald naar San Pedro Belize Express Watertaxi. . Bij San Pedro Belize Express Watertaxi controleren we onze tickets voor de boot en krijgen we onze instapkaart. . We gaan aan boord bij de dichtstbijzijnde uitgang, de reis duurt ongeveer 50 minuten naar onze bestemming Caye Caulker en voor San Pedro Amberguis anderhalf uur. . De chauffeur geeft informatie over de immigratie- en douaneprocedures en over de aankomst in San Pedro Belize Express Watertaxi in Belize City.

Antigua Guatemala: stadswandeling met hoogtepunten

Antigua Guatemala: stadswandeling met hoogtepunten

Je bezoekt de belangrijkste en charmantste plekken van de stad, zoals de kerken van Antigua Guatemala, ontdekt de verschillende ruïnes, kloosters, monumenten en natuurlijk de meest kleurrijke en kleurrijke handwerkmarkt van de stad. De tour geeft zeer interessante informatie over de cultuur en geschiedenis van Guatemala, maar ook over bezienswaardigheden die je tijdens je verblijf hier kunt bezoeken. We bezoeken langs de route: De Kerk van Barmhartigheid Boogstraat Nim Pot Ambachtsmarkt Central Park, waar de fontein van de sirenes, het Generaalspaleis, de "Kathedraal", het Stadhuis en het Portaal van de Bakkers staan. De Union Tank De kerk van San Francisco De rondleiding duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten. Het trefpunt is bij de kerk La Merced.

Antigua: ATV-tour Pacaya-vulkaan

Antigua: ATV-tour Pacaya-vulkaan

Berijd een quad en voel de adrenalinestoot terwijl je door Pacaya's rijdt. Ontmoet je gids op het ontmoetingspunt in Antigua voor een avontuur vol actie, weg van de drukte en chaos van de stad. Dus spring in onze auto en geniet van de rit terwijl je naar San Vicente Pacaya gaat. Kijk hoe je gids je een snelle veiligheidsintroductie geeft voordat je op de ATV springt. Eerst spring je op de ATV bij San Vicente Pacaya, waar je de gebieden nabij en rond de Pacaya-vulkaan gaat verkennen, omgeven door weelderige bossen en rotsen. Voel de endorfines door je lichaam stromen terwijl je geniet van een opwindende quadtocht over verschillende paden naar het plaatselijke dorp aan de voet van de vulkaan. Duik door verschillende offroad-paden en rijd door vulkanisch zand en lavavelden in een privéplantage. Rijd naar de Calderas-lagune en bewonder het prachtige turquoise water. Geniet van het eten van een lekker broodje terwijl je geniet van het uitzicht. Zorg ervoor dat je je camera meeneemt, want je wilt veel foto's maken. Eindelijk geniet je van een handige lift terug naar Antigua wanneer je tour eindigt. Beëindig je avontuur op een hoogtepunt en ga naar huis met herinneringen die voor altijd bijblijven.

Antigua ATV-koffietour

Antigua ATV-koffietour

We bezoeken een lokale koffieplantage in de nabijgelegen stad Jocotenango. Vanaf het kantoor volg je een lokale gids op de ATV's voor een rit van ongeveer 15 minuten naar de koffieplantage La Azotea. Eenmaal in La Azotea krijgt u een diepgaande tweetalige rondleiding van de plantagegids, u zult verschillende processen van het produceren, maken en verpakken van koffie zien die nodig zijn om een goede kop JOE te serveren. De koffietour duurt ongeveer 1 uur. Na afloop loop je rond met onze lokale gids en bezoek je het muziekmuseum. Als je eenmaal klaar bent op de plantage, spring je terug op de ATV's en ga je naar "El Cerro de la Cruz" om een van Antigua's meest bekende en bezochte bezienswaardigheden te bezoeken. Omdat we op de fiets zijn, is het gemakkelijker om hier te komen dan de honderden trappen te nemen en genieten we van een panoramisch uitzicht op de koloniale stad.

Antigua Guatemala: Wandeltour langs straatgerechten met proeverijen

Antigua Guatemala: Wandeltour langs straatgerechten met proeverijen

Ga met ons mee op onze heerlijke culinaire tour langs al onze favoriete plekken in Antigua. We kunnen een cultuur leren kennen via haar gastronomie door te proeven van voedselcreaties die al duizenden jaren zijn beïnvloed als bewijs van de rijkdom van haar wortels. We bewegen ons door de koloniale straten van Antigua en bezoeken de meest authentieke en traditionele eetlocaties, van betrouwbare vrienden die hun erfgoed al generaties lang delen en er met liefde voor zorgen dat mensen terugkomen voor meer. We zullen een verscheidenheid aan zout en zoetigheden proeven op zeven tot acht verschillende locaties. Onderweg leer je over de geschiedenis van Antigua, geniet je van de kleurrijke koloniale stad die op de Werelderfgoedlijst staat, de 16e-eeuwse ruïnes en de omringende vulkanen. Met in totaal 7 stops wordt rekening gehouden met voedselbeperkingen. Tijdens deze tour delen we ook een lijst uit met onze favoriete restaurants en bars die je tijdens je reis kunt bezoeken.

Atv-tour door Antigua-dorpen

Atv-tour door Antigua-dorpen

Deze tour brengt ons door de Panchoy Valley rond Antigua. We beginnen met San Juan del Obispo. Dit is een van de hoogst gelegen dorpen rond Antigua, aan de voet van de vulkaan Agua. Hier bezoeken we een lokale chocoladefabriek genaamd "Chocolate Antigua" waar ze ons het proces van chocolade maken laten zien en ons het eindproduct laten proeven. Tijdens deze stop bezoeken we ook een lokale wijnwinkel die wijnen verkoopt die gemaakt zijn van een lokale vrucht genaamd "Nispero." Na het bezoek aan deze twee plekken gaan we ook naar het centrale plein van het dorp en krijgen we een vogelperspectief van Antigua onder ons. Onze volgende stop is het dorp San Pedro de la Huertas. Hier parkeren we bij de Plaza en bezoeken we een plaatselijke jadefabriek. In de fabriek krijgen we te zien welke processen er nodig zijn om ruwe Jade stenen om te zetten in fijne sieraden. Er is een kleine winkel bij de fabriek waar we een selectie van afgewerkte producten kunnen zien, zoals "Nahuales" die zijn verwerkt tot kettingen, armbanden en zelfs sleutelhangers. Na wat gewinkeld te hebben, stappen we op onze ATV's en gaan we op weg naar de volgende stop op de tour, de eerste hoofdstad van Guatemala, die "Ciudad Vieja" heet of in het Engels de "Oude Stad". We parkeren bij het centrale plein en kunnen de eerste kathedraal bezoeken die in 1534 in Midden-Amerika werd gebouwd. Na een kleine wandeling over het plein komen we aan bij de lokale markt en terwijl we daar zijn krijgen we te zien hoe je tortilla's maakt zoals de lokale bevolking. Als we klaar zijn op de markt en onze eigen tortilla's hebben geproefd, stappen we op onze voertuigen en gaan we naar San Antonio Aguas Calientes; in dit dorp bezoeken we een lokaal en traditioneel textielmuseum en een markt waar je lokale geschenken, kleding en textiel kunt kopen. Deze stop heeft een van de beste uitzichten op de vulkaan Fuego en Acatenango vanwege de nabijheid van dit kleine ambachtelijke stadje. Onze laatste stop is de culinaire tour. Tijdens deze tour bezoeken we een lokaal restaurant in het dorp San Pedro El Panorama dat guatemalteekse gerechten serveert. Als we aankomen krijgen we een voorproefje van een lokaal gerecht genaamd "Ceviche" en kunnen we hun beroemde drankjes genaamd "Picositas" proberen. Als we klaar zijn met de lunch gaan we terug naar ons kantoor in Antigua.

Veelgestelde vragen over Herfstactiviteiten in Alta Verapaz

Welke andere activiteiten dan Herfstactiviteiten zijn de moeite waard in Alta Verapaz?

Andere onmisbare dingen om te doen in Alta Verapaz:

Topattracties in Alta Verapaz

Activiteiten in Alta Verapaz

Rondleidingen in Guatemala

Wat te doen in Guatemala

Andere activiteiten in Alta Verapaz

Wil je alle activiteiten in Alta Verapaz bekijken? Klik hier voor de volledige lijst.