Alþingi

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Alþingi

Wil je alle activiteiten in Alþingi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alþingi

Gemiddelde beoordeling

4.7 / 5

gebaseerd op 1.002 beoordelingen

Nadat we de avond voor onze reis een e-mail hadden gekregen dat de sneeuwscooter was geannuleerd vanwege ongunstige omstandigheden, waren we bang dat we er niet zoveel van zouden kunnen genieten als we hadden gehoopt! Het probleem werd echter snel opgelost omdat ze ons in plaats daarvan op een buggyreis boekten! Echt genoten van de Golden Circle-tour, maar had een geweldige tijd met Safari Quads Reykjav k, geweldige manier om onze dag te eindigen! De gids / chauffeur was aardig en liet ons zelfs stoppen om de IJslandse paarden te zien!

Briljante dag! Genoten van de hele ervaring. James, onze gids, was efficiënt en bracht ons op tijd bij elke stop en gaf ons voldoende lengte om elke stop te ervaren. De sneeuwscooter was een absoluut hoogtepunt en moet doen! Het uitzicht op de gletsjer van de winterzon was fenomenaal. Hield van elke minuut! Een hoogtepunt van onze reis!

Dit moet worden geadverteerd als Superjeep, Golden Circle en Snowboling with Ice Cave. Het is veel beter en echt een goede deal in vergelijking met anderen pffered

top excursie! een echte aanrader Het was echt magnifiek en de gids was ook fantastisch

Fantastische dag, prachtig weer,wondermooie natuurwonderen