Alvor

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alvor: de beste attracties

Sitemap Alvor

Wil je alle activiteiten in Alvor ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Alvor

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 2.173 beoordelingen

Zijn terecht gekomen in een groep van honderden dolfijnen. De gids en kapitein gingen vol respect om me de dieren en lieten die voornamelijk naar de boot toe komen en niet andersom! super zo. Enige was dat op de website stond dat het in een kleine groep zou zijn van (ik geloof) 12 man. We zaten uiteindelijk alleen wel me meer mensen op de boot dan beloofd, ivm corona vond ik dit wel wat slordig maar verder super.

Leuke boottocht, duurt niet te lang en je ziet voldoende grotten. Wanneer je in de ochtend gaat heb je de rest van de dag over om andere leuke dingen te doen. De staf is vriendelijk en neemt de tijd om in verschillende talen uitleg te geven. Onze kinderen van 7 en 8 jaar vonden het erg leuk toen de boot op volle snelheid terug keerde richting haven.

Leuke boottocht en gaaf om de kust vanaf zee te zien. Hele mooie kliffen en grotten, waar geregeld wordt ingevaren. Bij slecht weer (ruwe zee) gaat tocht niet door. Was bij ons het geval, maar veiligheid boven alles. Zeer vriendelijke kapitein. Op de boot krijgt iedere passagier een zwemvest om.

mooie tocht langs de kliffen van de Algarve, zelfs even een moment gehad om te kunnen zwemmen. buiten dat was er een bar en toilet aan boord. al met al een erg plezierige trip.

We were with a large group on the big catamaran with Lorenzo and Cadimar and it was fantastic. Beautiful tour and great guides with lots of enthousiasme. Highly recommended