Alvor

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Alvor: de beste attracties

Other Sightseeing Options in Alvor

Want to discover all there is to do in Alvor? Click here for a full list.

Wat anderen zeggen over Alvor

Gemiddelde beoordeling

4.3 / 5

gebaseerd op 2.105 beoordelingen

Leuke boottrip! De gidsen vertellen je kleine verhaaltjes over de grotten en kliffen waar je langs komt. Zwemstop is ook erg leuk! Let wel op: in de omschrijving van deze excursie staat vermeld dat er een toilet en bar aan boord is maar er zijn tientallen boten bij deze rederij en langs niet alleen boten hebben een toilet en bar (onze niet in ieder geval). En wees ruim op tijd want wie het eerst aan boord stap, wie de beste plek heeft. Er zijn namelijk ook ‘hangbankjes’ achterin de boot waarbij je amper uitzicht hebt. Je mag zodra de boot uit de haven is wel lopen. Kortom een leuke ervaring!

Met de auto vanuit Albufeira naar Portimao gereden waar we om 11:30 uur weggingen met de boot om langs te kust te varen. Indrukwekkende rotsen en kliffen gezien. Af en toe riep de kapitein welke stranden en kliffen we zagen en kregen we een glaasje ijsthee. Er werden 10 minuten vrij gemaakt om een frisse duik te nemen, dit was erg leuk! Dolfijnen niet gezien, maar daarvoor moet je deze trip ook niet boeken. Je krijgt waar voor je geld als het gaat om het zien van de kliffen en rotsen. Erg mooi!

Hele lieve reisleiders die veel aandacht besteden aan de deelnemers van deze excursie , rustige rondvaart langs de kust en de grotten, toilet aan boord en een glaasje ijsthee (gratis). Er is ook nog even de tijd voor een verkoelende duik in de zee. Een prachtige ervaring die u niet mag missen, vergeet niet je fotocamera want je kan hele mooie plaatjes schieten tijdens deze trip. Persoonlijk vind ik de kleinere bootjes leuker omdat deze rap over het water varen, maar dat is gewoon voorkeur.

Zijn terecht gekomen in een groep van honderden dolfijnen. De gids en kapitein gingen vol respect om me de dieren en lieten die voornamelijk naar de boot toe komen en niet andersom! super zo. Enige was dat op de website stond dat het in een kleine groep zou zijn van (ik geloof) 12 man. We zaten uiteindelijk alleen wel me meer mensen op de boot dan beloofd, ivm corona vond ik dit wel wat slordig maar verder super.

De gids was erg aardig en we konden redelijk dicht bij de gr0tten komen. Jammer genoeg was het niet duidelijk can te voren dat dit niet een kleine boot was. Die informatie vind je nergens. Er zatem ook relatief erg veel mensen op de boot.