Kies data
Belevingen in

Amalfi

In deze prachtige Italiaanse stad op een klif kun je met uitzicht op de Tyrrheense Zee van verse vis genieten.

Topbezienswaardigheden in Amalfi

Sitemap Amalfi

Wil je alle activiteiten in Amalfi ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amalfi

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 7.481 beoordelingen

Wij hebben een geweldige dag gehad dankzij onze enthousiaste gids Sandra en topchauffeur Rosario. Het is zeker een aanrader om deze tour te boeken. Het geld dubbel en dwars waard! Op tijd opgehaald op het afgesproken tijdstip en we hebben genoten van de prachtige stadjes aan de Amalfikust. De lunch was heerlijk en een compleet driegangenmenu. De boottour in Amalfi die we los bij konden boeken ter plaatse was super om mooie foto’s te maken. Kortom onvergetelijk! Ingrid en Amber uit Holland

This was everything and better! The guide was amazing and she could tell us alot about the villages and history of it. The time that you had to visit the villages was perfect and we prefer you to do the boat trip, gives extra spice too the trip and is worth the money! extraordinary beautiful trip and we couldn't be happier! Thanks again too our Driver and Guide!

Uitstekende tour, het is de moeite waard om de steden vanaf de zee te zien en te bereiken, ze geven je 3 uur om Amalfi te bezoeken (het gaf ons tijd om het museum binnen te gaan, in het strand te zwemmen en te eten) en 1 uur in Positano (die wegvliegt omdat de straten zijn smal en bergopwaarts), maar alles was spectaculair?

Een zeer indrukwekkende dagtrip om niet snel te vergeten.

Toffe trip met zeer goede uitleg van de nog jonge gids