Amalienborg


Wat anderen zeggen over Amalienborg

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 1.870 beoordelingen

L.S. , Het is een zeldzaam genot om met je kaart te zwaaien en werkelijk OVERAL op het openbaar vervoer en diverse musea toegang te krijgen. Ik denk dat we onze kaart ruimschoots terug hebben verdiend en dat is toch weer een leuke bijkomstigheid. Echt aan te bevelen : is er misschien een overeenkomst te sluiten met de verschillende reisbureaus om de "Copenhavn Card : STANDAARD in de reisssom op te nemen...? Vriendelijke groeten , Elly Balster

Makkelijk en bekend binnen de deelnemende organisaties de gehele stad.

Afhankelijk wat je gaat doen in de stad, is de Kopenhagen city card zeker een aanrader. Kijk wel goed wat je met de Kopenhagen city card kan doen. Ga je weinig/geen gebruik maken van wat je allemaal kunt met de card, is er ook de mogelijkheid om alleen een OV card te nemen.

mooie tocht door Kopenhagen om een goed beeld van de stad te krijgen. Aanrader om dit in het begin van je bezoek aan de stad te doen. Duidelijke uitleg van de gids. Tocht duurde een uur en dit was prima.

Veel musea inbegrepen. Openbaar vervoer super. Wel aanschuiven aan kassa’s om de kaart te laten scannen. Tivoli maar 1 keertje inkom , das jammer....

Heel makkelijk om te hebben. Handig; want je kan gewoon overal van het OV gebruik maken en bij musea binnenlopen. Super handig!