Kies data

Amaze Amsterdam

  • Toegangstickets
1 activiteiten gevonden
Ordenen op:

Amaze Amsterdam: De beste tours & activiteiten die u niet wilt missen

Amsterdam: ticket AMAZE Immersive Audiovisual Experience

1. Amsterdam: ticket AMAZE Immersive Audiovisual Experience

Reserveer alvast je toegangsticket en bereid je voor op de immersieve en multi-zintuiglijke ervaring die AMAZE is. Verken 7 kamers met interactieve shows van licht, geluid, video, rook en andere speciale effecten om je geest te stimuleren. Ontdek ultramoderne technologie van organisatoren met meer dan 30 jaar ervaring in de evenementen- en muziekindustrie. Ontsnap aan de realiteit en beleef interactieve ruimtes die een waaier van emoties teweegbrengen, van ontspannend tot intens. Ga op een reis die je weer in contact brengt met je innerlijke zelf. Interacteer met je omgeving via de vele sensoren en camera's om de onderdompeling van je ervaring te verrijken.

Sitemap Amaze Amsterdam

Wil je alle activiteiten in Amaze Amsterdam ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amaze Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.5 / 5

gebaseerd op 122 beoordelingen

Het was een grappig, geweldig moment. We hebben erg genoten van de sfeer, alle verschillende gevoelens die je kunt hebben tijdens het ontdekken van elke kamer. Alle personen waren aardig en sympathiek. Ik raad de AMAZE aan. Wees voorzichtig met kleine kinderen die op een gegeven moment bang kunnen zijn.

Geile shit, als je iets op je oren nodig hebt en het vergezeld wilt hebben van lasers - dit is de plek voor jou. We hadden vaak kippenvel. De prijs is hoog, maar het is het waard. Blijf langer in de kamer met de zitzakken zitten - daarna is er niet veel meer en heb je de groep niet echt meer nodig.

geweldige ervaring!! Zeker de moeite waard, zeker als je iets bijzonders wilt doen. De prijs is misschien een beetje te hoog, maar heb er nog geen spijt van. :) We brachten er 1 uur door.

Het was zeker een ervaring die het voor mij waard was. De lichteffecten zijn geweldig en de verkenningsruimtes waren interessant.

Geweldige gidsen met empathie voor de hele ervaring!