Toegangsticket

New York City: ticket American Museum of Natural History

New York City: ticket American Museum of Natural History

Vanaf € 20,32 per persoon

Bezoek het American Museum of Natural History, het meest interactieve natuurhistorisch museum ter wereld. Upgrade je algemene toegangsbewijs met speciale tentoonstellingen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
De voucher moet worden ingewisseld voor een ticket.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving
Geniet van een dag vol gezinsvriendelijke activiteiten in het American Museum of Natural History in New York City. Het museum ligt tegenover Central Park en herbergt meer dan 32 miljoen exemplaren. Profiteer van de hele dag toegang en gebruik de optie om uw algemene toegangsticket te upgraden met speciale tentoonstellingen. Verken alle permanente tentoonstellingen en het Rose Center for Earth and Space. Dwaal door 45 museumzalen om meer te weten te komen over dinosaurussen en diamanten, en alles daartussenin. Kijk uit voor het iconische skelet van de Tyrannosaurus Rex en het hoofd van Paaseiland dat de personages inspireerde in de film 'Night at the Museum'. Maak verbinding met de wifi van het museum en download de gratis Explorer App op je smartphone. De app biedt stapsgewijze navigatie, verhalen achter de schermen over exposities, quizzen en meer. Bekijk de hoogtepunten van de tentoonstelling in je eigen tempo met de rondleidingen door het museum door populaire collecties. Speciale tentoonstellingen: • Zeeleeuwen: leven door een snorhaar Duik in de wereld van een zeldzame Australische zeeleeuwpup en ontmoet de mensen die haar soort proberen te redden in deze meeslepende film op groot scherm. Ontdek een klassiek coming-of-age-verhaal dat zich afspeelt in een kolonie zeeleeuwen die tussen een grillige rotswand en een brullende oceaan leeft, in een omgeving die even hard als mooi is. • De aard van kleur: Hoe hebben sommige dieren geprofiteerd door zich te ontwikkelen om op te vallen, terwijl anderen overleven door op te gaan in? Waarom maken sommige kleuren ons blij, terwijl andere ons, nou ja, blauw maken? Deze tentoonstelling laat zien hoe kleur informatie draagt, zowel in de natuur als tussen culturen. • Werelden buiten de aarde: Worlds Beyond Earth vertelt het verhaal van de verrassend dynamische aard van de werelden die ons zonnestelsel delen en de unieke omstandigheden die het leven op aarde mogelijk maken. Er zijn ondertitelingsapparaten beschikbaar. Deze speciale tentoonstellingen zijn te zien tot en met december 2021.
Inbegrepen
 • Toegang tot de vaste tentoonstellingen van het American Museum of Natural History
 • Toegang tot het Rose Center for Earth and Space
 • Speciale tentoonstellingen (met een gereserveerd tijdslot voor toelating) (afhankelijk van de geselecteerde optie)
 • Gratis Wi-Fi op locatie
  Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

  Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

  Geldende veiligheidsmaatregelen
  • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
  Vereisten voor deelnemers
  • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
  • Je temperatuur wordt verplicht gecontroleerd
  • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs overleggen dat ze ten minste één dosis van een door de FDA of de WHO goedgekeurd Covid-19-vaccin hebben gekregen. Dat bewijs van vaccinatie kan zijn de NYC COVID Safe-app, Excelsior Pass, CDC Vaccination Record (of foto), NYC Vaccination Record of officieel immunisatiedossier van buiten NYC of de VS.
  • Alle deelnemers ouder dan 18 jaar moeten, naast het bewijs van vaccinatie, een door de overheid afgegeven identiteitsbewijs met foto overleggen (bijv. rijbewijs of paspoort)

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Bereid je voor op je activiteit

  Trefpunt

  De Will Call-balie waar je je voucher moet laten zien, bevindt zich op de onderste etage van het Rose Center for Earth and Space, op 81st Street tussen Central Park West en Columbus Ave. New York 10024

  Openen in Google Maps ⟶
  Belangrijke informatie

  Niet toegestaan

  • Extra grote bagage
  • Bagage of grote tassen

  Goed om te weten

  • Je moet een tijdstip reserveren voor de dag van je bezoek. Volg de link op je voucher om je toegang te reserveren (beschikbaarheid voor speciale tentoonstellingen kan beperkt zijn)
  • Vanwege preventieve maatregelen tegen COVID-19 zijn het IMAX Theater, de Hayden Planetarium Space Show en het vlindervivarium tijdelijk gesloten.
  • Aanraakbare en touchscreen-exposities, jascontrolediensten, drinkfonteinen, plus de food court en cafés zijn op dit moment niet beschikbaar.
  • De Museum Explorer App is beschikbaar in het Engels, Spaans, Frans en Portugees
  • Houd er rekening mee dat de algemene toegang geen speciale tentoonstellingen omvat
  • Kluisjes zijn niet beschikbaar in het museum. Laat grote, omvangrijke voorwerpen in je hotel achter.
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4,2 /5

  gebaseerd op 1273 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • prijs / kwaliteit
   4,1/5
  • dienstverlening
   4,1/5
  • organisatie
   3,9/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  Erg leuk museum, heel veel intresante dingen om te ontdekken, plattegrond moet je zelf om vragen aan de balie, die krijg je niet zo maar, als je je ticket hebt geboekt hier moet je alsnog in de rij staan voor de tickets. je krijgt dan van hun een eigen ticket zonder iets te betalen, je heb zeker 1,5 uur nodig of meer om alles te kunnen zien.

  Verder lezen

  1 maart 2020

  Abbiamo avuto qualche difficoltà per ritirare il biglietto in quanto presso l'Info Point non sapevano esattamente dove mandarci. Il punto indicato da GYG sembrava più un'uscita, per questo siamo passati dall'entrata principale. Un volta trovato lo sportello giusto più nessun problemema e ci hanno anche dato tutte le needarie informazioni e una mini-guida in italiano.

  Verder lezen

  1 november 2019

  A lot to see! We wish we had more time there. The only downside is there are not a lot of restrooms and it can be confusing following the map. They could use better signage. Overall, amazing content! So mush to see and our kids and us adults enjoyed it!

  27 september 2021

  Vertalen
  Georganiseerd door

  Product ID: 25757