Amfitheater van Pompeii
Tours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sitemap Amfitheater van Pompeii

Wil je alle activiteiten in Amfitheater van Pompeii ontdekken? Klik hier voor de volledige lijst.

Wat anderen zeggen over Amfitheater van Pompeii

Gemiddelde beoordeling

4.6 / 5

gebaseerd op 2.573 beoordelingen

Als je dit leest, lijkt het je interessant om Pompeii te bekijken en de Vesuvius te beklimmen. En terecht. Wat mij zo goed beviel aan deze ' GYG original' excursie was dat de planning, het vervoer en de toegang tot de parken vkekkeloos verliepen. (Onderschat dat niet, mocht je nog overwegen om dat zelf te gaan doen!) Daarbjj: de zeer vakkundige, onderhoudende gids zorgde er voor dat dit een prachtige, indrukwekkende trip werd

Echt heel mooie dag. Unieke ervaring om langs de krater van de Vesuvius te wandelen. Ook een bezoek aan Pompei is echt de moeite waard. En dit onder begeleiding van een gids die zeer goed z'n vak kent (Ugo). Ook niet te onderschatten de rol van de zeer bekwame chauffeur (Big John). Thanks guys for a wonderful day.

Goed georganiseerde tour; ruim tijd voor rondleiding in Pompeii. Gids wist heel veel interessants te vertellen. Beklimming Vesuvius was best een inspanning in de hitte. Chauffeur van het busje was tijdens de rit heel vaak met zijn GSM bezig, ook tijdens de afdaling vd Vesuvius in de haarspeldbochten!

Prima georganiseerd. Zelfs toen de groep compleet was vroeger vertrokken zodat we nog meer tijd hadden. De gidsen waren erg vriendelijk en tijdens de excursie duidelijk verstaanbaar. Ook was de rondleiding zeer interessant. De wandeling op de Vesuvius was leuk om te doen, maar minder verrassend.

Erg fijne rondleiding gekregen van de gids Antonio, die van het begin tot het eind aan één stuk door de meest interessante details wist te vertellen waardoor de tragische stad weer tot leven kwam!