Pakket

Amsterdam: combinatie Rijksmuseum en rondvaart

Amsterdam: combinatie Rijksmuseum en rondvaart

Vanaf € 32,81 per persoon

Bezichtig 2 topattracties van Amsterdam met een gecombineerde 1-uur durende rondvaart over de grachten en versnelde toegang tot het Rijksmuseum. Vaar over de grachtengordel en bewonder de meesterwerken in de museumcollectie van kunst uit de 17e-21e eeuw.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Audiogids inbegrepen
Spaans, Engels, Frans, Duits, Thai, Turks, Catalaans, Nederlands, Hebreeuws, Hindi, Indonesisch, Italiaans, Japans, Arabisch, Pools, Portugees, Russisch, Chinees

Belevenis

Highlights
 • Vaar over de mooie grachtengordel van Amsterdam
 • Profiteer van snelle toegang tot het Rijksmuseum
 • Bewonder de grachtenpanden en historische bruggen vanaf het water
 • Zie meesterwerken van 17e-eeuwse Nederlandse kunst, waaronder Rembrandt's De Nachtwacht
Volledige beschrijving
Combineer 2 van de onmisbare ervaringen van Amsterdam met deze rondvaart door de grachtengordel per boot en toegang tot het legendarische Rijksmuseum. Bewonder de prachtige rondvaartboten en koopmanshuizen vanaf het water tijdens een 1 uur durende rondvaart die je langs enkele van de historische waterwegen voert. De Grachtengordel werd gegraven in de Gouden Eeuw in de 17de eeuw, en in 2010 werd hij tot UNESCO Werelderfgoed verklaard. Kijk je ogen uit naar de decoratieve façades van de grachtenpanden en bewonder de verschillende gevelpunten zoals klok-, tuit- en halsgevels. Passeer de iconische architectuur, waaronder de Magere Brug over de Amstel, het legendarische huis van de Tweede Wereldoorlog-dagboek Anne Frank, de imposante Westerkerk en de oude haven van Amsterdam. Stap vervolgens uit om te profiteren van voorrangstoegang tot het Rijksmuseum. Bewonder de grachtenpanden en historische bruggen vanaf het water Bekijk meesterwerken uit de 17e eeuwse Nederlandse schilderkunst, waaronder De Nachtwacht van Rembrandt
Inbegrepen
 • Grachtenrondvaart van 1 uur
 • Ticket met tijdsindicatie voor het Rijksmuseum
 • GPS-audiogids in 19 verschillende talen voor de rondvaart door het kanaal
 • Eten of drinken
 • Multimediarondleiding bij het Rijksmuseum
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

• Het Rijksmuseum bevindt zich op Museumstraat 1, 1071 XX Amsterdam • Boek het tijdslot voor je grachtenrondvaart op Damrak 26, Amsterdam.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kinderen van 3 jaar of jonger mogen gratis deelnemen (mits ze geen stoel bezetten)
 • Je kunt met je voucher het museum binnengaan tot 2 uur na de begintijd die op je ticket staat
 • Nadat je (binnen 2 uur van de begintijd) binnen bent gekomen, kun je zo lang blijven als je wil - tot het museum sluit
 • Het tijdslot voor de grachtenrondvaart van 1 uur moet worden gereserveerd bij aankomst in Amsterdam (zie de instructies op je voucher)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,3 /5

gebaseerd op 362 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  3,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • veiligheid
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,3/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

De cruise van een uur was uitstekend. We haalden het op van de pier een paar blokken van het Rijksmuseum (Lovers Cruise company). In het museum hebben we de Rijksmuseum-app gedownload en de koptelefoons van het bootcruise bedrijf gebruikt om de hoogtepunten tour te doen. Geen wachtrij en een geweldige manier om het meeste uit de getoonde kunstwerken te halen.

Verder lezen

23 augustus 2019

I've never booked tickets online before but it was quite easy. It was good that we didn't have to stick to a rigid time slot as we had difficulty getting to the museum as the road was closed due to the Amsterdam marathon! I'm glad we persisted - such a great museum, and overwhelming that we could get so close to Rembrandt and Van Gogh paintings. We had trouble finding the meeting spot for the cruise as Maps took us to the wrong place (the maritime museum!), so we visited that before going back to the train station area which is where we thought it should be - we were right. The cruise was good (windows weren't very clear so it was difficult to get good photos), and we learned a lot. I would recommend this trip.

Verder lezen

28 oktober 2019

Vertalen

Pride Amsterdam

Het Rijksmuseum was prima, de drukte viel heel erg mee gelukkig. De rondvaart moest i.v.m. de Pride wat bij elkaar worden geïmproviseerd. Tenminste..., daar leek het op. Jammer dat we alleen de Herengracht konden bereiken, die is toch ietwat statisch als je het met de rest van de gordel vergelijkt. Verder een mooie tour. Heel storend was het 'leuke' commentaar van de schipper. Zijn Engels was doorspekt met een zwaar Amsterdams accent en kennelijk was hij de enige die zijn grapjes begreep/kon waarderen. Hij deed -voor mij althans- echt afbreuk aan de rondvaart.

Verder lezen

5 augustus 2019

Georganiseerd door

Product ID: 42330