1. Nederland
 2. Noord-Holland
 3. Amsterdam
 4. De Wallen

Amsterdam: 2-uur durende wandeltocht over de Wallen

Product ID: 5005
Bekijk gallery
Ga mee met een professionele Amsterdamse gids die een expert is in het navigeren van de Amsterdamse Wallen! Deze wandeling brengt je langs de ondeugende straten van de Wallen met onder andere de Condomerie, de Oude Kerk, de Nieuwmarkt en meer.
Over deze activiteit
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Duur 2 uur
Begintijd 17:00
Directe bevestiging
Tourgids
Engels, Spaans
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
 • Ontdek de Amsterdamse Wallen met het comfort en de veiligheid van een ervaren gids
 • Zie de Condomerie en het Prostitutie Informatie Centrum
 • Loop door het hardcore leer gebied van de Warmoestraat
 • Ontdek SM-sexshops, video cabines en elite straten
Volledige beschrijving
Als je geïntrigeerd bent door de Amsterdamse Wallen maar graag wat hulp wil bij het ontdekken van het nachtleven dan is deze 2 uur durende wandeling ideaal. In het gezelschap van een ervaren gids zul je door de zondige straten dwalen en haar verrassende nachtelijke leven verkennen.

Ontdek wat de oudste en meest controversiële wijk van Amsterdam te bieden heeft; van coffeeshops en jazzclubs tot seks theaters en smartshops. Kom meer te weten over de realiteit en de mythe van dit legendarische district.

De tour komt langs de Condomerie, de Oude Kerk, Warmoestraat: De hardcore leer buurt, SM gespecialiseerde sex shops, video cabines, elite straten, het Prostitutie Informatie Centrum, de Nieuwmarkt en nog veel meer. Eindig de tour met een gratis shotje in de beroemde Belushi's Bar.
Inbegrepen
 • Gids
 • 1,50 EUR "entertainment-belasting"
Niet inbegrepen
 • Toegangskosten voor bezienswaardigheden

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

De rondleiding over de Wallen start voor het Nationaal Monument op de Dam. Zoek het team met de rode SANDEMANs NEW Europe paraplu's!

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Wat mee te brengen
 • Comfortabele schoenen
Goed om te weten
• Er zijn geen fietstochten op Koningsdag (27 april) Dit is de enige dag van het jaar dat de fietstocht niet beschikbaar is vanwege de festiviteiten
• De tour gaat niet naar musea of andere specifieke plekken, omdat dit de tour zou verlengen en de vloeiende stroom van informatie zou verstoren. Bij de prijs van de tour zijn toegangsprijzen niet inbegrepen.
• Elke gast die zich ongepast gedraagt tegenover de bewoners of prostituees van de Wallen, zal worden gevraagd om de tour te verlaten
• Vanaf 1 januari 2020 dienen deelnemers van alle tours en activiteiten in Amsterdam een entertainment-belasting van 1,50 EUR te betalen. Deze toeslag is al inbegrepen in de prijs van de tour. Goed om te weten: deze belasting komt niet ten bate van de lokale partner. Het gaat om een verplichte, extra belasting die rechtstreeks wordt afgedragen aan de Gemeente Amsterdam
Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,6 / 5
gebaseerd op 1200 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,5/5
organisatie
4,4/5
prijs / kwaliteit
4,4/5
veiligheid
4,7/5

Georganiseerd door