Meer foto's

Vanaf € 14 per persoon

Amsterdam: 2 uur durende wandeltocht door de Wallen

Product ID: 5005
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Ontdek de Amsterdamse Wallen met het comfort en de veiligheid van een ervaren gids
  • Zie de Condomerie en het Prostitutie Informatie Centrum
  • Loop door het hardcore leer gebied van de Warmoestraat
  • Ontdek SM-sexshops, video cabines en elite straten
Overzicht
Ga mee met een professionele Amsterdamse gids die een expert is in het navigeren van de Amsterdamse Wallen! Deze wandeling brengt je langs de ondeugende straten van de Wallen met onder andere de Condomerie, de Oude Kerk, de Nieuwmarkt en meer.
Wat te verwachten
Als je geïntrigeerd bent door de Amsterdamse Wallen maar graag wat hulp wil met het ontdekken van het nachtleven dan is deze 2 uur durende wandeling ideaal. In het gezelschap van een ervaren gids zul je door de zondige straten dwalen en haar verrassende nachtelijke leven verkennen.

Ontdek wat de oudste en meest controversiële wijk van Amsterdam te bieden heeft; van coffeeshops en jazzclubs tot seks theaters en smartshops. Kom meer te weten over de realiteit en de mythe van dit legendarische district.

De tour komt langs de Condomerie, de Oude Kerk, Warmoestraat: De hardcore leer buurt, SM gespecialiseerde sex shops, video cabines, elite straten, het Prostitutie Informatie Centrum, de Nieuwmarkt en nog veel meer. Eindig de tour met een gratis shotje in de beroemde Belushi's Bar.
Inbegrepen
  • Gids
Niet inbegrepen
  • Toegangsprijzen voor bepaalde locaties
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

Tours lopen van maandag tot en met zondag, dagelijks om 19:00 uur op de Dam naast het Nationaal Monument. Ontmoet daar onze gidsen die een rood t-shirt dragen. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• Er zijn geen tours op Koningsdag (27 april). Dit is de enige dag van het jaar dat de tour niet beschikbaar is vanwege de festiviteiten
• De tour bevat geen musea of ​​andere specifieke locaties omdat dit de tour verlengt en het narratief doorbreekt. Bij de prijs van de tour zijn toegangsprijzen niet inbegrepen.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (406 Beoordelingen)

Georganiseerd door

SANDEMANs NEW Europe - BENELUX

Product ID: 5005