Meer foto's

Vanaf € 20 per persoon

Amsterdam: A'DAM Lookout bij Zonsondergang met Cocktail

Product ID: 65693
Gecertificeerd
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Zie de zonsondergang boven Amsterdam vanaf de top van de A'DAM Lookout Toren
  • Geniet van een gratis cocktail in Bar Madam
  • Je krijgt een goed beeld van de opbouw van de stad, van de haven tot aan de grachtengordel.
  • Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad via een interactieve tentoonstelling.
Overzicht
Zie de zonsondergang terwijl je een cocktail drinkt in de nieuwste attractie, en geniet van een panoramisch uitzicht op Amsterdam vanaf de top van de A'DAM Lookout Toren. Je krijgt een goed beeld van de stad, van de haven tot aan de grachtengordel.
Wat te verwachten
Bezoek de nieuwste attractie van Amsterdam en geniet van 360º uitzicht bij A'DAM Lookout. De A'DAM Toren is gelegen aan de Buiksloterweg, en beschikt over een Sky Deck, 20 verdiepingen hoog waar je je vrij als een vogel voelt en een 360º uitzicht over de stad hebt.

Neem de veerboot naar Buiksloterweg voor een fantastisch uitzicht op de grachten en monumenten van Amsterdam in de avondschemering. Het uitzicht is over het historische centrum van de stad, de haven en de polders in het noorden. Kom meer te weten over de geschiedenis van de stad via een innovatieve interactieve tentoonstelling.

Voor waaghalzen biedt A'DAM Lookout nog een extra adrenalinekick (momenteel onder constructie) waarbij je over de rand gaat op de hoogste schommel van Europa. Gevestigd op de hoogste verdieping van de iconische A'DAM Toren, het gebouw ligt aan de oevers van het IJ, naast het Eye Filmmuseum en tegenover het Centraal Station.

Je eindigt deze ervaring met een heerlijke cocktail in Bar Madam op de 20e verdieping van A'DAM Toren. Zie de zonsondergang boven het water van de stad terwijl je geniet van een heerlijk drankje.
Inbegrepen
  • Entreeticket voor A'DAM Lookout
  • Een heerlijke cocktail in Bar Madam (een Ambrato of een Rubino)
Niet inbegrepen
  • Schommel
Annuleringsbeleid
Annuleer tot 1 dag van tevoren voor een volledige terugbetaling
Trefpunt

A’DAM Lookout, Overhoeksplein 5, 1031 KS Amsterdam, Nederland Routebeschrijving: neem de trein, tram of metro naar Amsterdam Centraal Station. Volg de 'IJ-Zijde'-borden naar de vertrekplaats van de veerboot naar het noorden. Neem de veerboot naar 'Buiksloterweg'. Bij aankomst bij de 'Buiksloterweg' veerpont halte, loop naar de linkerkant en neem ingang A, voor de A'DAM Lookout tegenover EYE Filmmuseum. De veerponten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week actief. (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
• A'DAM Lookout is dagelijks geopend van 10:00-22:00 uur. Tickets voor de zonsondergang zijn verkrijgbaar tussen 18:00 en 22:00 uur (laatste toegang 21:00 uur)
• Houd er rekening mee dat de schommel in aanbouw is tot begin augustus. Het kost EUR 10 en kan worden betaald op de dag van bezoek (onder voorbehoud van beschikbaarheid)
• Je kan zo lang je wilt blijven in de toren, is er geen tijdslimiet voor je bezoek
• Het ticket is geldig tot het einde van het jaar, dus je hoeft niet persé op de geboekte datum of tijd te komen.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (39 Beoordelingen)

Georganiseerd door

A'DAM Lookout

Product ID: 65693