Amsterdam: Airport Express, vervoer van en naar stadscentrum

Amsterdam: Airport Express, vervoer van en naar stadscentrum

Vanaf US$ 13,63 per persoon

De Amsterdam Airport Express buslijn 397 brengt je 24/7 van Schiphol rechtstreeks naar het centrum van Amsterdam, met haltes op het Museumplein, het Rijksmuseum en het Leidseplein.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 14 dagen
Directe bevestiging
Chauffeur
Brochures
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Maak gebruik van de regelmatige busdienst tussen de luchthaven van Schiphol en het stadscentrum van Amsterdam
 • Profiteer van gratis wifi aan boord
 • Download de Amsterdam Airport Express-app om je accommodatie te vinden
 • Controleer je halte via een van de schermen
Volledige beschrijving
De Amsterdam Airport Express biedt snel en gemakkelijk vervoer van de Luchthaven Schiphol naar het stadscentrum van Amsterdam. Vertrekt elke 8  minuten vanaf busplatform B17. Deze bus brengt je rechtstreeks naar het Stadionplein, de Emmastraat, het Museumplein, het Rijksmuseum of het Leidseplein. Vanaf daar bereik je heel gemakkelijk de vele hotels van Amsterdam. Als je 's nachts reist, gaat dezelfde bus N97 2 keer per uur tussen 1:00 uur en 5:00 uur in beide richtingen. Ga lekker zitten en ontspan tijdens deze 25-minuten durende rit. Laad je smartphone op, maak gebruik van de gratis WiFi en houd je halte in de gaten via 1 van de schermen. De bus heeft een lage instap, dus je kunt je bagage mee de bus in nemen en bij je houden terwijl je rijdt. Volledige lijst van de haltes in beide richtingen: Amsterdam Airport Knooppunt Schiphol Noord Anderlechtlaan Amstelveenseweg Olympisch Stadion Haarlemmermeerstation Emmastraat Museumplein Rijksmuseum Leidseplein Busstation Elandsgracht
Inbegrepen
 • Retourvervoer tussen de luchthaven en elke halte in Amsterdam
 • Lage opstap, dus je kunt je bagage mee de bus in nemen
 • Gratis WiFi
 • Oplaadpunten
 • Reisinformatie op het scherm met bushaltes en live reistijden
 • Een gereserveerde zitplaats
 • Ophaalservice vanaf hotels/accommodatie

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Luchthaven Schiphol, bushalte B17

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Je vindt de rood/grijze bus bij bushalte B17
 • De dienst vertrekt 8 keer per uur tussen 08:00 uur en 18:00 uur Buiten deze tijden vertrekt de shuttle 4-6 keer per uur. 's Nachts rijdt de dienst 2 keer per uur
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3,9 / 5

gebaseerd op 80 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • dienstverlening
  4.0 / 5
 • organisatie
  3,7 / 5
 • prijs / kwaliteit
  3,9 / 5
 • veiligheid
  4,7 / 5
Sorteren op

We kochten de kaartjes en ze stuurden ons toen de vouchers. De bus heeft een scanner waar je de vouchercode moet ondersteunen, in ons geval werkte het niet, maar er was een persoon die toezicht hield op de tickets en ons vertelde dat het goed was. We reizen zeer comfortabel en snel. Van de luchthaven naar het centrum van Amsterdam is 20-25 minuten.

Verder lezen

17 oktober 2019

Airport bus dropped us off within one block of our hotel. Very convenient. However, the day we were to leave Amsterdam, there was a marathon right in our neighbourhood and as such as could not use the pass back to the airport as the tram was not stopping near us but being diverted. We had to hire a taxi for 40 Euros which was expensive. But got us there in plenty of time. So make sure that the route you want to take will be available at the times you need it.

Verder lezen

28 oktober 2019

Vertalen

Vreselijke service, en vooral vanwege de ervaring met andere services die ik op het platform heb ingehuurd, op alle plaatsen waar u moet aankomen en de borden zijn aangegeven; (Behalve in deze), aangezien de op de kaart aangegeven plaats om de bus te nemen NIET OVERKOMT en om daar te komen moet u een andere bus nemen of bijna een half uur lopen, zodat u de verrassing neemt dat in Parking 3 NO ER IS NIETS; Uiteindelijk heb ik beter een taxi genomen, want toen ik eindelijk de plek vond om aan boord te gaan, wachtte ik 1 uur en de bus gebeurde nooit, blijkbaar hebben ze maar 1 bus en in wat een tour naar het centrum van Amsterdam maakt en terugkeert, Ze verspillen je tijd die waardevol is voor de toerist.

Verder lezen

17 december 2019

Georganiseerd door

Product ID: 165665