Citycard

Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

Activiteitenaanbieder: GVB Amsterdam

Amsterdam: Amsterdam & Regio Travel Ticket voor 1-3 dagen

Activiteitenaanbieder: GVB Amsterdam

Vanaf € 21 per persoon

Koop één pas om onbeperkt door de regio Amsterdam te reizen. Geldig op al het openbaar vervoer binnen de regio Amsterdam, inclusief bussen, veerboten, metro, treinen en trams.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 - 3 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Koop een ARTT-pas om Amsterdam en omgeving gemakkelijk te verkennen
 • Reis tijdens uw verblijf gemakkelijk met bijna alle vormen van openbaar vervoer
 • Ontdek de Zaanse Schans en zijn windmolens met inbegrepen reizen op je pas
 • Gebruik je pas om Keukenhof te bezoeken en de wereldberoemde bloemen te bewonderen
 • Bezoek Volendam en vele andere interessante plaatsen probleemloos met één pas
Volledige beschrijving
Reis gemakkelijk in Amsterdam en omgeving door een Amsterdam & Regio Travel Ticket te kopen (ARTT).  Je kunt met de ARTT onbeperkt met de trein (2e klas) reizen tussen een van de volgende stations in Amsterdam en de regio Amsterdam: Amsterdam Amstel, Amsterdam Bijlmer ArenA, Amsterdam Centraal station, Amsterdam Holendrecht, Amsterdam Lelylaan, Amsterdam Muiderpoort, Amsterdam RAI, Amsterdam Sciencepark, Amsterdam Sloterdijk, Amsterdam Zuid, Duivendrecht, Schiphol Amsterdam Airport, Halfweg-Zwanenburg, Haarlem, Haarlem Spaarnwoude, Overveen, Zandvoort aan Zee, Zaandam, Zaandam Kogerveld, Purmerend Weidevenne, Purmerend, Purmerend Overwhere, Koog aan de Zaan, Zaandijk Zaanse Schans, Hoofddorp, Diemen, Weesp, Almere Poort, Almere Centrum, Almere Muziekwijk, Almere Parkwijk, Almere Buiten, Almere Oostvaarders, Lelystad Centrum, Diemen Zuid, Naarden-Bussum, Hilversum, Hilversum Mediapark, Hilversum Sportpark, Bloemendaal, Santpoort Zuid, Santpoort Noord, Driehuis, Uitgeest en Beverwijk. Het ticket is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van het Amsterdamse vervoersbedrijf GVB, EBS en Connexxion in Amsterdam en de regio Amsterdam inclusief de Amsterdam Airport Express Bus 397 en N97 (uitgevoerd door Connexxion). Tijdens het Keukenhofseizoen is dit ticket geldig: Van Amsterdam (Europaplein) naar de Keukenhof met buslijn 852 van Arriva. Van Schiphol naar de Keukenhof met buslijn 858 van Arriva. Van station Hoofddorp naar de Keukenhof met buslijn 859 van Arriva. Van station Haarlem naar de Keukenhof met buslijn 50 van Connexxion.
Inbegrepen
 • Kaart voor 1-3 dagen geldig op al het openbaar vervoer in Amsterdam en de regio Amsterdam
 • Taxi's
 • Commercieel vervoer, zoals hop-on hop-off bussen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

• Wissel uw voucher in voor een OV-chipkaart bij een van de volgende locaties: • Luchthaven Schiphol (24/7): Automaat (grijs, rood en blauw) Schiphol Plaza NS Service & Tickets • Amsterdam Centraal Station: Automaten (IJzijde): 24/7 NS Service & Tickets (Centrumzijde): 24/7 GVB Service & Tickets (tramhaltes) ma-zo 8.30 - 19.00 uur • Station Amsterdam Sloterdijk: NS Service & Tickets: ma-vr 06:00 - 22:00 za-zo: 07:00 - 22:00 • Station Amsterdam Bijlmer Arena: GVB Service & Tickets: ma-vr: 8:30 - 19:00 za-zo: 10:00 - 18:00 • Amsterdam Station Zuid: GVB Service & Tickets: ma-vr: 8:30 - 19:00 za-zo: 10:00 - 18:00 NS Service & Tickets: ma-vr: 7:00 - 19:00 za: 8:00 - 19:00 zo: 9:00 - 19:00 • Amsterdam Station Noord: GVB Service & Tickets: ma-zo: 10:00 - 18:00 uur • U krijgt een OV-chipkaart. Gebruik deze kaart om in te checken aan het begin van uw reis en om uit te checken na elke reis.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat de voucher vóór gebruik moet worden ingewisseld.
 • Dit ticket is geldig vanaf de eerste keer dat je incheckt tot 04:00 uur de ochtend na de laatste geldige dag (afhankelijk van of je het 1,2 of 3-daagse ticket hebt). De dag begint om middernacht.
 • Bijvoorbeeld: als je op woensdag om middernacht (00:00 uur) incheckt met het 2-daagse ticket, is je ticket geldig tot 04:00 uur vrijdagochtend.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 266 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,4/5
 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,5/5
 • dienstverlening
  5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Toen ik op de luchthaven van AMS aankwam, kon ik geen machine vinden om mijn ticket te valideren. Ik ging net naar de treinkaartjesbalie (5 minuten lopen in de aankomsthal van de luchthaven), liet ze mijn QR-code zien en slaagde erin mijn fysieke tickets te bemachtigen. ,Handig en probleemloos gratis reiskaartje voor een volledige dag.

Verder lezen

4 oktober 2022

Dit ticket is zeker de moeite waard om mobiel te zijn in en rond Amsterdam. Wij wonen altijd in zandvoort en alleen een ritje daarvandaan naar Amsterdam kost nu 14,75 euro, dus het is echt de moeite waard. Los van het feit dat het soms ingewikkeld is om kaartjes te kopen in Nederland. Ruilen was ook gemakkelijk nadat we de winkel hadden gevonden. Als u bij het treinstation aan de kant van de metro uitstapt, gaat u rechtdoor. We zaten eerst aan de verkeerde kant Maar we zeiden dat het belangrijkste is dat het het zeker waard is

Verder lezen

30 juli 2022

Met één kaart - bereik alles. Belangrijk om te weten: Luchtreizigers kunnen de tickets direct bij de bagageband halen met de QR-code uit een automaat. De geldigheid wordt pas bij het eerste gebruik geactiveerd. Voor alle vervoermiddelen geldt: log in met je kaart als je instapt en log uit als je uitstapt - ook als bijvoorbeeld de ingangen open zouden moeten zijn!!!!

Verder lezen

30 mei 2022

Product ID: 364960