Citycard

Amsterdam: Amsterdam Travel Ticket voor 1-3 dagen

Activiteitenaanbieder: GVB Amsterdam

Amsterdam: Amsterdam Travel Ticket voor 1-3 dagen

Activiteitenaanbieder: GVB Amsterdam

Vanaf € 18 per persoon

Profiteer van één kaartje voor al het openbaar vervoer binnen Amsterdam en tussen de stad en Schiphol. Reis met bussen, veerboten, metro, treinen en trams.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 - 3 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Koop een ATT-ticket, perfect voor bezoekers die aankomen op Schiphol.
 • Verken de stad per bus, veerboot, metro, trein en tram.
 • Ontdek het gemak van één ticket dat 1-3 dagen geldig is.
Volledige beschrijving

Met het Amsterdam Travel Ticket (ATT) kunt u met de trein 2e klas reizen tussen Schiphol Amsterdam Airport en elk van de volgende treinstations in Amsterdam: Amstel, Bijlmer Arena, Centraal Station, Holendrecht, Lelylaan, Muiderpoort, RAI, Sciencepark , Sloterdijk, Zuid en Duivendrecht. Het kaartje is ook geldig op alle trams, bussen, nachtbussen, metro's en veerboten van het Amsterdamse Vervoerbedrijf: GVB. GVB heeft een uitgebreid netwerk dat heel Amsterdam bestrijkt. Let op: het ticket is niet geldig in bussen van andere vervoerders zoals EBS, Arriva en Connexxion (behalve Connexxion bussen 397 en N97). Het ticket is geldig op de Amsterdam Airport Express, bus 397 en Niteliner N97. Beide worden geëxploiteerd door Connexxion en vertrekken vanaf busplatform B17 op Schiphol Amsterdam Airport.

Inbegrepen
 • 1-3 dagen geldig in de trein (NS), de Amsterdam Airport Express (bus 397), Niteliner N97 (vanaf Connexxion), GVB trams, bussen, nachtbussen en metro's van Amsterdam naar Schiphol Airport, en vice versa
 • Taxi's.
 • Commercieel vervoer zoals hop-on hop-off bussen.
 • Bussen van andere vervoerders zoals EBS, Arriva en Connexxion (behalve Connexxion buslijnen 397 en N97).

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Wissel je voucher in voor een chipkaart bij een van de volgende locaties: -Schiphol: Machines op Schiphol Airport Plaza (24/7) Je vindt de grijze, blauwe, rode automaat bovenaan de roltrap naar perrons 1 en 2 of bovenaan de roltrap naar perrons 5 en 6. Of wissel de voucher in bij de NS Service & Ticketshops (24/ 7). -Amsterdam Centraal station, grachtzijde: Grijze, rode en blauwe automaat aan IJzijde (24/7) of de NS Service & Ticketshops aan IJzijde (ma-zo 7.00 - 21.00 uur) -Binnenstad: NS Service & Ticketshops (24/7), GVB Service & Tickets (ma-zo 8.30 - 19.00 uur) -Amsterdam Sloterdijk: NS Service & Ticketshops (ma-zo 7.00 - 22.00 uur) -Amsterdam Bijlmer Arena: GVB Service & Tickets Station Bijlmer (ma-vr 8.30 - 19.00 uur en za-zo 10.00 - 18.00 uur) -Amsterdam Zuid: GVB Service & Tickets Station Zuid (ma-vr 8.30 - 19.00 uur en za - zo 10.00 - 18.00 uur) -Amsterdam Noord: GVB Service & Tickets Station Noord (ma-zo 10:00 - 18:00 uur)

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat de voucher vóór gebruik moet worden ingewisseld
 • Het vervoerbewijs is alleen geldig voor reizen binnen Amsterdam en niet de omliggende gebieden
 • Dit ticket is geldig vanaf de eerste keer dat u incheckt tot 04:00 uur de ochtend na de laatste geldige dag (afhankelijk van of u de 1,2
 • of 3-dagenkaart). De dag begint om middernacht.
 • Voorbeeld: als u met het 2-dagenticket woensdag vanaf middernacht (00:00) incheckt, is uw ticket geldig tot vrijdagochtend 04:00 uur.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 510 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,7/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Perfect voor toeristen die in en uit Amsterdam komen om een paar dagen te zien. Kortingstarief helpt een hoop. Je kunt met bijna elk vervoermiddel overal in de stad komen. De bussen zijn echter een beetje lastig, want ik kon mijn kaart niet valideren op de 359/341 kan het me niet herinneren (het was groen) van het vliegveld naar Amsterdam West. De bus vertelde me dat de kaart die bus in het bijzonder niet dekte, wat niet duidelijk was gemaakt. Ook het krijgen van de fysieke kaart nadat je deze online hebt gekocht, is niet zo duidelijk. Ga gewoon naar een geel en blauw loket waar ze 'normale' kaartjes verkopen en ze zouden je moeten helpen. Ik had de indruk dat het een ander loket was omdat de automaten deze kaarten NIET uitgeven, alleen specifieke grijze, rode en blauwe automaten die allemaal buiten gebruik waren op de luchthaven en niet bestonden op Sloterdijk. Te veel rondrennen voor iets dat duidelijk had kunnen worden gemaakt.

Verder lezen

25 oktober 2022

De pas is geweldig omdat hij echt onbeperkt is. Wel staan er automaten op Schiphol die het scannen eenvoudig maken. Volg echter de aanwijzingen van de stations die de streepjescode handmatig of per kiosk kunnen verwerken. Dit was het enige moeilijke deel, alleen de vermelde stations kunnen de streepjescode verwerken om de kaart op te halen voor toegang tot de bus en stations. Ik zou graag zien dat de streepjescode in plaats daarvan wordt gebruikt als telefonisch ticket om de passen voor één tot drie dagen te gebruiken.

Verder lezen

19 september 2022

Nadat u uw bagage heeft opgehaald op de luchthaven, is er al een ticketbalie waar u uw gepresenteerde ticket kunt ophalen... Het is mogelijk om uw ticket in meerdere talen te laten afdrukken... Het is gemakkelijk te gebruiken. Probleemloos reizen met de aankomst en vertrek op de treinstations, bussen en trams...

23 augustus 2022

Product ID: 369411