Pakket

Amsterdam: Body Worlds Expositie en rondvaart grachten

Amsterdam: Body Worlds Expositie en rondvaart grachten

Vanaf € 31,57 per persoon

Verken de geheimen van het menselijk lichaam bij Body Worlds Amsterdam en bezoek de permanente tentoonstelling 'The Happiness Project'. Daarna ervaar je een 1-uur durende rondvaart over de iconische Amsterdamse grachtengordel.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Sla de rij voor de kassa over
Directe boekingsbevestiging
Audiogids inbegrepen
Spaans, Chinees, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans, Arabisch, Pools, Portugees, Russisch, Nederlands, Hebreeuws, Hindi, Indonesisch, Thai, Catalaans, Turks

Belevenis

Highlights
 • Kom meer te weten over de invloed van geluk op het menselijk lichaam
 • Zie meer dan 200 authentieke anatomische exemplaren
 • Beleef een 1-uur durende boottocht over de UNESCO grachtengordel
Volledige beschrijving
Ontdek hoe geluk de gezondheid van het menselijk lichaam beïnvloedt en andere mysteries van het menselijk leven bij Body Worlds: The Happiness Project. Deze fascinerende nieuwe tentoonstelling van Dr. Gunther von Hagens toont meer dan 200 menselijke lichamen, die gebruikt worden om de complexiteit, veerkracht en kwetsbaarheid van het lichaam aan te tonen. Een bezoek aan deze tentoonstelling is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen, behalve de interactieve show in de kelder die alleen voor volwassenen toegankelijk is. Wereldwijd hebben meer dan 40 miljoen mensen Body Worlds bezocht, die het verband tussen geluk en het menselijk lichaam en de ziel onderzoekt. Vervolgens maak je een boottocht van een uur door de grachten van Amsterdam, een UNESCO-Werelderfgoed, en zie je veel van de historische bezienswaardigheden van de stad. Zoals de elegante koopmanshuizen uit de Gouden Eeuw, de prachtige gevels, mooie kerken, de iconische Magere Brug en vele andere hoogtepunten. Aan boord luister je naar het audiocommentaar, aangeboden in 16 verschillende talen, over wat je ziet. De boten varen gedurende het hele jaar, 7 dagen per week!
Inbegrepen
 • Ticket voor de tentoonstelling Body Worlds
 • Rondvaart van 1 uur
 • GPS-audiogids in 16 talen
 • Audiogids bij Body Worlds
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers die ouder zijn dan 12 jaar moeten een bewijs van volledige vaccinatie of een negatieve test, die bij het begin van de activiteit niet ouder is dan 24 uur, overleggen
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig identiteitsbewijs meenemen (bijv. paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of studentenkaart)
 • Alle deelnemers ouder dan 13 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: een bewijs van volledige vaccinatie; een bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden; een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 48 uur bij aanvang van de activiteit óf een negatieve antigeentest die niet ouder is dan 24 uur bij aanvang van de activiteit

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Body Worlds is gelegen op Damrak 68R, 1012 LM Amsterdam. Ga aan boord van de rondvaartboot aan de Prins Hendrikkade 25, 1012 TM Amsterdam. De grachtenrondvaart is alleen toegankelijk als je van tevoren een tijdslot geboekt hebt. Om een specifiek tijdslot te boeken laat je je (smartphone-) ticket bij het kantoor op Damrak 26 te Amsterdam zien.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 •  Als er geen eigen zitplaats nodig is, zijn kinderen tot 3 jaar gratis.
 • Het gereserveerde tijdslot is voor het Body Worlds Museum. Het tijdslot voor de grachtenrondvaart moet worden gereserveerd bij aankomst in Amsterdam (zie de instructies op je voucher)
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,6 /5

gebaseerd op 54 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Sterk aanbevolen

Met het Getyourguide ticket kun je zonder wachtrijen naar de tentoonstelling. U moet de voucher echter vooraf inwisselen bij een toeristeninformatiecentrum op 100 m afstand, dat zonder problemen werkte. De tentoonstelling is verdeeld over 6 verdiepingen en behandelt alle gebieden van het lichaam (cardiologie, neurologie ...). Ik vond het erg leuk (W18). Wat betreft de boottocht, alles verliep soepel. Dit leek echter erg op de Hop on Hop off Tour (aanbieder van de boottocht: Lovers Cruise), dus ik verveelde me een beetje. De prijs was goedkoper dan ter plaatse (36 euro).

Verder lezen

15 juli 2017

Leerzaam en fascinerend

11 september 2021

28 augustus 2021

Georganiseerd door

Product ID: 71339