Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.
Rondleiding

Amsterdam: Culturele rondleiding in het Duits

Amsterdam: Culturele rondleiding in het Duits

Vanaf € 26 per persoon

Ontdek de diverse kanten en facetten van Amsterdam op een onderhoudende 2,5 uur durende wandeling. Leer meer over de geschiedenis, de cultuur en de actualiteit van de stad - uw ervaren Duitse gids weet alles.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Tourgids
Duits
Privégroep mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Bezoek de mooiste bezienswaardigheden van het centrum van Amsterdam tijdens een ontspannende wandeling in een kleine groep
 • Dompel jezelf onder in de geschiedenis van de stad en leer hoe het leven in Amsterdam er vroeger uitzag, en hoe het nu voelt
 • Luister naar de enthousiaste verhalen van een gepassioneerde Duitse gids die in Amsterdam woont, terwijl je langs prachtige grachten wandelt
Volledige beschrijving
Bezoek de beroemde bezienswaardigheden van het centrum van Amsterdam en krijg een overzicht van de stad tijdens deze 2,5 uur durende wandeling gewijd aan cultuur en geschiedenis. Profiteer van tips die elke avontuurlijke reiziger moet kennen en het beste uit je reis halen. Ontdek welk eten je moet proeven en welke wijken je op de fiets kunt ontdekken. Luister naar je gids en vertel welke architectonische ontwerpen in het verleden populair waren en krijg een idee van de inwoners van Amsterdam. Luister naar verhalen over hoe handelaars, verkopers en armen leefden in de Middeleeuwen, waarom de kunstwereld bloeide in de Gouden Eeuw, hoe de Tweede Wereldoorlog de mensen in de stad heeft veranderd en hoe het voelt om in het tolerante te leven , multiculturele stad vandaag. Begin je tour in het hart van de stad op de Dam, waar Amsterdam werd opgericht. De tour voert langs het Koninklijk Paleis van Amsterdam, de Nieuwe Kerk Nieuwe Kerk en langs het voormalige hoofdpostkantoor naar de Torensluisbrug. Bekijk een van de kleinste huizen van de stad en leer meer over de koloniale tijd bij het standbeeld van Multatuli op de Torensluis-brug. Wandel langs romantische grachtenpanden en steek het Spui-plein over om bij de parel van Amsterdam - Begijnhof te komen. Met zijn ingang verscholen in een smalle zijstraat staat dit heel bijzondere hofje op je te wachten om ontdekt te worden. Op de terugweg naar de Dam ziet u de rivier waar de stad zijn naam aan dankt: de Amstel. De rondleiding door de stad eindigt bij het nationale monument dat oorspronkelijk werd gebouwd om de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog te herdenken, maar is nu een gedenkteken voor alle slachtoffers die in een oorlog over de hele wereld het leven lieten.
Inbegrepen
 • 2,5 uur durende wandeltocht in het Duits
 • 1,50 toeristenbelasting (per passagier)
 • lunchpakket
 • dranken
 • Fooien
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Wat mee te brengen

 • Comfortabele schoenen

Goed om te weten

 • Deze rondleiding is in het Duits
 • Deze tour is geschikt voor kinderen
 • Deze tour is exclusief de rosse buurt, deze wordt alleen aan de zuidkant gepasseerd. De coffeeshop wordt niet bezocht
 • U hoeft tijdens de tour geen toegangsprijzen te betalen
 • Alle bezienswaardigheden zijn gratis te bezoeken
 • Dit is een wandeltocht van ongeveer 4 tot 5 kilometer afstand, dus draag comfortabele schoenen
 • Breng water en een hoed mee als het buiten warm is
 • Als u een rondleiding door de rosse buurt wilt maken, kunt u deze boeken tegen een meerprijs van 20 EUR
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,9 /5

gebaseerd op 865 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,9/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,9/5
 • organisatie
  4,9/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

it was a wonderful and interesting tour!

My friend and I enjoyed the very informative and entertaing tour. Our tour guide Anne is absolutely charming and has a gift to convey the information in an interesting and entertaing fashion. Her enthusiasm for the city of Amsterdam is inspiring. We chose the German speaking tour.because my friend is from Austria while I am from New York City. Thank you and best wishes to Anne!

Verder lezen

12 april 2018

Vertalen

Die Tour mit Theresa von Amsterdamliebe war super, super sympathische Guide, super kurzweilig und interessant. Allerdings war die Tourbeschreibung von Getyourguide falsch. Es gab keine Goudakostprobe wie beschrieben. Die Tour dauerte 2,5 Stunden statt 2 Stunden. Getyourguide hat wohl bereits mehrfach die überarbeitete Beschreibung und die Bitte erhalten, diese auf ihrer Seite zu ändern, was aber noch immer nicht umgesetzt wurde. Vielleicht besser direkt über Amsterdamliebe buchen :)

Verder lezen

28 juni 2021

Vertalen

Vielen Dank für diese tolle und individuelle Stadtführung an unseren Guide Apollonio. Er hat einen klasse Job gemacht, konnte uns jede Frage beantworten und hat uns sehr herzlich durch diese tolle Stadt Amsterdam geführt. Es hat uns wirklich sehr viel Spass gemacht. Wir hatten das Glück, ein ganz kleine Gruppe von nur 2 Paaren zu sein. Beim plötzlichen Wolkenbruch mit kurzem Gewitter hat Apolloio uns spontan in ein kleines Restaurant geführt. Nach kleiner Kaffeepause mit "Sondereinlage" zum Rotlichtmillieu ging es dann nach dem Regen auch gleich weiter. Keine Standardführung! Sehr empfehlenswert!

Verder lezen

18 augustus 2020

Vertalen
Georganiseerd door

Product ID: 66011

Geselecteerde datum