Toegangsticket

Amsterdam: entreeticket voor Amsterdam Dungeon

Activiteitenaanbieder: The Amsterdam Dungeon

Amsterdam: entreeticket voor Amsterdam Dungeon

Activiteitenaanbieder: The Amsterdam Dungeon

Vanaf € 23 per persoon

Bereid je voor om te lachen en schreeuwen met een entreeticket voor de Amsterdam Dungeon. Je gaat 500 jaar duistere geschiedenis van Amsterdam verkennen.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Reis door 500 jaar Amsterdamse gruwelijke geschiedenis in de Amsterdam Dungeon
 • Bekijk interactieve shows met live-acteurs
 • Maak je klaar om zowel te lachen als te vrezen voor je leven
 • Ontmoet heksen, inquisiteurs en folteraars
Volledige beschrijving
De Amsterdam Dungeon is een unieke attractie waarbij je een reis maakt door het gevaarlijkste verleden van Nederland. Zie, hoor, voel, enne... ruik de huiveringwekkende en grappige personages uit de ‘slechte ouwe tijd’ die voor je ogen tot leven komen. Waan je jezelf in angst of plezier? Het wordt sowieso lachen, huilen en zweten. Er zijn meerdere verschillende shows, en een team van 10 professionele acteurs zorgt voor een onvergetelijke voorstelling die tegelijkertijd angstaanjagend en hilarisch is - het hangt er helemaal vanaf hoe goed je tegen angst kunt. Vind je weg uit een duister labyrinth, zie een heksenverbranding, ontmoet de geest van een gemartelde vrouw en probeer aan een Spaanse inquisiteur te ontkomen. Ontdek de nieuwste voorstelling 'The Flying Dutchman' waarin een vervloekte legende weer tot leven komt. Overleef jij zijn wraak? In 1651 bevind je je in een ruige bar in het oude Amsterdam, 10 jaar nadat het legendarische schip De Vliegende Hollander is verdwenen. Een sinistere kroegbaas wacht op de terugkeer van de vervloekte kapitein die uit is op wraak.
Inbegrepen
 • Toegangskaartje voor Amsterdam Dungeon
 • Gidsje
 • Foto's
Niet geschikt voor
 • Kinderen onder de 10 jaar

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Amsterdam Dungeon, Rokin 78, 1012 KW Amsterdam (5 minuten lopen vanaf de Dam of 15 minuten vanaf Centraal Station). Je kunt metro 52 (Noord/Zuid) nemen en uitstappen bij het Rokin. Tram 4, 14 en 24 stoppen ook bij het Rokin.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Camera's
 • Minderjarigen zonder begeleiding

Goed om te weten

 • Houd er rekening mee dat het niet is toegestaan om foto's te maken in de Amsterdam Dungeon
 • De Amsterdam Dungeon is eng en daarom niet geschikt voor bezoekers jonger dan 10 jaar. Bezoekers onder de 13 moeten door een volwassene worden vergezeld
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,5 /5

gebaseerd op 729 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,3/5
 • prijs / kwaliteit
  4,3/5
 • dienstverlening
  4,6/5
 • organisatie
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

WAUW - wat een ervaring! Megalocatie, mooie spannende verhalen en acteurs die zich inzetten. Het was geweldig dat er een realistisch feest met bier in één kamer was. Helaas alleen in het Engels en niet in het Duits, wat moeilijk is voor oudere en zeer jonge mensen, maar ik raad het 1000% aan.

5 januari 2023

Ik dacht dat het meer informatie zou bevatten over de geschiedenis van middeleeuwse marteling, maar het leek meer op een spookhuis. We hebben nog steeds veel plezier gehad en veel gelachen! Mijn vriend kreeg "bijles" en ik werd berecht omdat ik een heks was en "brandde op de stapel", we hadden een heel goede tijd! en daarna hebben we de badeendjeswinkel bezocht! :)

Verder lezen

19 september 2022

We hadden een Engelse uitvoering, dus ik had wat moeite om sommige acteurs te verstaan. Maar de meesten gingen best goed. En het acteerwerk zelf, de sfeer, de huivering en schrikfactor waren wederom geweldig. Als je goed Engels spreekt en de duistere geschiedenis van Amsterdam wilt ervaren, zijn de Dungeons zeker een aanrader!

9 september 2022

Product ID: 56161