Toegangsticket

Amsterdam: Glow-in-the-Dark Minigolf

Amsterdam: Glow-in-the-Dark Minigolf

Vanaf € 9,50 per persoon

Neem deel aan een unieke en spannende glow-in-the-dark minigolf-ervaring die leuk is voor vrienden en families. Ontdek de opwinding van het minigolfen in het donker.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 45 minuten
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Gastheer of -vrouw
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving

Speel een glow-in-the-dark minigolfspel van 45 minuten in Amsterdam. Betreed een golfbaan met piraten en schurken en ontdek hoe leuk het is om in het donker te golfen. Beleef een middag in de wereld van Michiel de Ruyter, de beroemde Nederlandse admiraal, en piraten en schurken als magische blacklights voor een spannend effect zorgen.

Neem deel aan een activiteit die werkt als een gewone minigolf, maar dan met het plezier van tl-verlichting. Probeer de bal in zo weinig mogelijk slagen in de hole te krijgen terwijl je op een unieke en leuke manier strijdt tegen je vrienden, familie of collega's.

Glow-in-the-dark minigolf is leuk voor iedereen, of je nu jong of oud bent, of een kinderfeestje, bedrijfsevenement of vrijgezellenfeest organiseert.

Inbegrepen
 • Minigolfspel van 45 minuten
 • Golfballen

  Selecteer deelnemers en datum

  Deelnemers

  Geselecteerde datum

  Trefpunt

  Kom je voucher inwisselen bij Aloha Amsterdam, De Ruijterkade 151, Amsterdam. Bereik het voucherwisselpunt met tram 26 of bus 18, 21, 22 en 48. Het dichtstbijzijnde tram- en busstation van het GVB is het Centraal Station.

  Openen in Google Maps ⟶
  Klantenbeoordelingen

  Gemiddelde beoordeling

  4 /5

  gebaseerd op 819 beoordelingen

  Beoordelingsoverzicht

  • Gids
   4/5
  • prijs / kwaliteit
   4/5
  • dienstverlening
   4,1/5
  • organisatie
   4,1/5

  Sorteer op:

  Soort reiziger:

  Beoordeling:

  De locatie ligt vlakbij het centraal station en is daardoor goed te bereiken. Het was zeker leuk en het geld waard. Helaas een paar (12) en een paar niet al te ingewikkelde, korte nummers. Als we niet hier en daar hadden gewacht, waren we zeker binnen 20 minuten door geweest.

  7 augustus 2022

  Leuk voor een regenachtige en winderige dag. Aan de andere kant toen we aankwamen waren we alleen zo stil. Toen kwamen er meerdere gezinnen. Het moet minder cool zijn om op je beurt te wachten, zeker met kinderen. Er zijn slechts 12 holes, het is goed voor kinderen en het is een heel eenvoudige baan. Het gaat eigenlijk best snel. 40 minuten om 2.

  Verder lezen

  21 februari 2022

  leuk mini-golf parcour

  leuk mini-golf parcour. ook voor iets jongere kinderen rond de 10 jaar is dit heel leuk om te doen. de decoraties en kleuren in de mini-golf zone waren mooi om te zien. we hadden wel problemen met onze boeking bij aankomst. deze stond niet in het register bij de powerzone vermeld. gelukkig konden we gewoon naar binnen en losten ze het snel op.

  Verder lezen

  16 augustus 2017

  Product ID: 66559