Toegangsticket

Amsterdam: Glow-in-the-Dark Minigolf

Amsterdam: Glow-in-the-Dark Minigolf

Vanaf € 9,50 per persoon

Neem deel aan een unieke en spannende glow-in-the-dark minigolf-ervaring die leuk is voor vrienden en families. Ontdek de opwinding van het minigolfen in het donker.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Duur 45 minuten
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Gastheer of -vrouw
Engels
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Volledige beschrijving

Speel 45 minuten glow-in-the-dark minigolf in Amsterdam. Betreed een baan met een piraten- en schurkenthema en ontdek hoe leuk het is om in het donker te golfen. Beleef een middag in de wereld van Michiel de Ruyter, de beroemde Nederlandse admiraal, en piraten en schurken terwijl magische blacklights voor een spannend effect zorgen.

Neem deel aan een activiteit die werkt als gewone minigolf, maar dan met het genot van tl-verlichting. Probeer de bal in zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen en neem het op een unieke en leuke manier op tegen je vrienden, familie of collega's.

Glow-in-the-dark midgetgolfen is leuk voor iedereen, of je nu jong of oud bent, een kinderfeestje, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest organiseert.

Inbegrepen
 • Toegangsbewijzen en bezochte plekken
  • Powerzone, Amsterdam toegangsbewijs

 • Wie er met je meegaat
  • Gastheer of -vrouw: Engels

  • Niet inbegrepen: Nederlandstalige Gastheer of -vrouw

 • Vervoer
  • Niet inbegrepen: vervoer

 • Eten en drinken
  • Niet inbegrepen: eten en drinken

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Kom je voucher inwisselen bij Aloha Amsterdam, De Ruijterkade 151, Amsterdam. Bereik het voucherwisselpunt met tram 26 of bus 18, 21, 22 en 48. Het dichtstbijzijnde tram- en busstation van het GVB is het Centraal Station.

Openen in Google Maps ⟶
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 /5

gebaseerd op 877 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4/5
 • prijs / kwaliteit
  4/5
 • dienstverlening
  4/5
 • organisatie
  4,1/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Was erg leuk daar, is weer eens wat anders. De winkel zelf was ook erg leuk. Ook is er de mogelijkheid om te bowlen, biljarten of iets te eten/drinken op de midgetgolfbaan. Het personeel was erg aardig en de sfeer was goed. Helaas zijn er maar 12 banen, waardoor we relatief snel klaar waren, maar toch was het leuk.

6 januari 2023

De locatie ligt vlakbij het centraal station en is daardoor goed te bereiken. Het was zeker leuk en het geld waard. Helaas een paar (12) en een paar niet al te ingewikkelde, korte nummers. Als we niet hier en daar hadden gewacht, waren we zeker binnen 20 minuten door geweest.

7 augustus 2022

Leuk voor een regenachtige en winderige dag. Aan de andere kant toen we aankwamen waren we alleen zo stil. Toen kwamen er meerdere gezinnen. Het moet minder cool zijn om op je beurt te wachten, zeker met kinderen. Er zijn slechts 12 holes, het is goed voor kinderen en het is een heel eenvoudige baan. Het gaat eigenlijk best snel. 40 minuten om 2.

Verder lezen

21 februari 2022

Product ID: 66559