Citycard

Amsterdam: ticket voor het openbaar vervoer met de GVB

Activiteitenaanbieder: GVB Amsterdam

Amsterdam: ticket voor het openbaar vervoer met de GVB

Activiteitenaanbieder: GVB Amsterdam

Vanaf € 8,50 per persoon

Ontdek Amsterdam in je eigen tempo en geniet van onbeperkt reizen voor 1 tot 7 dagen met alle trams, bussen, veerboten en de metro (dag en nacht) voor het aantal dagen dat het beste bij je schema past.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 - 7 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Highlights
 • Haal alles uit je verblijf in Amsterdam
 • Profiteer van onbeperkte toegang tot alle openbare vervoersdiensten van het GVB door de hele stad
 • Leer Amsterdam kennen vanuit een lokaal perspectief door gebruik te maken van de bussen, de trams, de metro en de veerponten over het IJ
Volledige beschrijving
Ervaar Amsterdam zonder stress met een onbeperkte reiskaart voor alle openbaar vervoersnetten van het GVB in de hele stad. Koop een dagkaart of een meerdagenkaart die perfect aansluit op je plannen. Reis met de metro, de trams, de bussen en de veerponten over het IJ en beleef de stad vanuit een lokaal perspectief. Je kaart is gemakkelijk te gebruiken. Check eenvoudig in als je bij een tram, bus of metro instapt en check weer uit wanneer je uitstapt. Je kaart wordt geactiveerd wanneer je hem voor het eerst gebruikt en je kunt er vervolgens onbeperkt mee reizen tot het einde van de geldigheidsduur. Als je vragen hebt, of als je ticket niet goed lijkt te werken, kun je simpelweg naar een van de aangegeven ophaallocaties gaan, of het nummer bellen dat op je mobiele voucher staat en om hulp en advies vragen.
Inbegrepen
 • Onbeperkt reizen met alle trams van GVB
 • Onbeperkt reizen met alle bussen van GVB
 • Onbeperkt reizen met alle metro's van GVB
 • Onbeperkt reizen op alle ponten van GVB
 • Reizen met regionale bussen (Connexxion, EBS en Syntus) of met de trein (NS)
 • Reizen van en naar luchthaven Schiphol met de regionale trein (NS)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Je kunt je chipkaart afhalen op een van de volgende locaties: GVB Service & Tickets Centraal Station (wit gebouw tegenover het hoofdgebouw achter de tramhaltes): maandag-zondag 08:30 - 19:00 uur; GVB Service & Tickets Amsterdam Station Bijlmer: maandag-vrijdag 08:30 - 19:00 uur, zaterdag-zondag 10:00 - 18:00 uur; GVB Service & Tickets Amsterdam Station Noord: maandag-zondag 10:00 - 18:00 uur; GVB Service & Tickets Amsterdam Station Zuid: maandag-vrijdag 08:30 - 19:00 uur, zaterdag-zondag 10:00 - 18:00 uur.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Let op: haal bij aankomst in Amsterdam eerst je OV-chipkaart op bij een van de locaties die op je voucher staan aangegeven
 • Kinderen tot 4 jaar oud reizen gratis met de GVB in Amsterdam, dus voor hen hoeft geen ticket aangeschaft te worden
 • Voor kinderen van 4 jaar t/m 11 jaar is er een 24-uurs ticket beschikbaar Als je een ticket voor kinderen nodig hebt die langer dan 24 uur geldig is, wordt aangeraden om meerdere kinderdagkaarten te kopen
 • Dit ticket is niet geldig voor regionale treinen van en naar luchthaven Schiphol
 • GVB Service & Tickets Centraal Station (wit gebouw tegenover het Centraal Station achter de trams) maandag - zondag 08:30 - 19:00 uur. GVB Station Zuid maandag - vrijdag 08:30 - 19.00 uur; zaterdag - zondag 10:00 - 18:00 uur. GVB Station Bijlmer Arena van maandag - vrijdag van 08:30 tot 19:00 uur; zaterdag - zondag van 10:00 tot 18:00 uur. GVB Station Noord maandag - zondag 10:00 - 18:00 uur.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 12510 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Heel handige manier om het openbaar vervoer te gebruiken in Amsterdam. Het ticket was makkelijk op te halen aan het GVB loket aan de overkant van het centraal station. Daar krijg je ook de uitleg over het gebruik van je ticket. Tip: download de gappie app, dat is de app van de GVB. Hier zie je alle haltes en uren van bus, metro of tram, zeer makkelijk in gebruik.

Verder lezen

14 september 2022

Super handig om Amsterdam te bezoeken. We hebben onze kaartjes afgehaald in Station Zuid, die lag het dichtste bij ons hotel. In het GVB infopunt waren ze zeer vriendelijk en kregen we de nodige uitleg hoe we onze kaart moesten gebruiken. Op het plannetje kan je gemakkelijk alle lijnen volgen. Zeker een aanrader als je een paar dagen in Amsterdam verblijft.

Verder lezen

30 augustus 2022

We waren een beetje buiten het centrum. Goed kaartje voor metro, tran en bussen. De snelle treinen die ons binnen 9 minuten naar het centrum zouden hebben gebracht, zijn niet inbegrepen in het ticket. Dus namen we in iets minder dan een half uur de metro van station Sloterdijk naar Centraal Station. Bus zou waarschijnlijk ook naar Joch zijn gegaan, ongeveer 20 minuten. Voor ons ok, je moet het gewoon van tevoren weten.

Verder lezen

6 augustus 2022

Product ID: 97926