Citycard

Amsterdam: ticket voor het openbaar vervoer met de GVB

Activiteitenaanbieder: GVB Amsterdam

Amsterdam: ticket voor het openbaar vervoer met de GVB

Activiteitenaanbieder: GVB Amsterdam

Vanaf € 9 per persoon

Ontdek Amsterdam in je eigen tempo en geniet 1 tot 7 dagen lang van onbeperkt reizen met alle trams, bussen, veerboten en de metro (dag en nacht) in de stad. Kies het aantal dagen dat het beste bij jouw schema past.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 - 7 dagen
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Haal alles uit je verblijf in Amsterdam
 • Profiteer van onbeperkte toegang tot alle openbare vervoersdiensten van het GVB door de hele stad
 • Leer Amsterdam kennen vanuit een lokaal perspectief, en maak gebruik van alle bussen, trams, metrolijnen en de veerponten over het IJ
Volledige beschrijving

Ervaar Amsterdam zonder stress met een onbeperkte reiskaart voor alle openbaar vervoersnetten van het GVB in de hele stad. Koop een dagkaart of een meerdagenkaart die perfect aansluit op je plannen. Reis met de metro, de trams, de bussen en de veerponten over het IJ en beleef de stad vanuit een lokaal perspectief. Het ticket is gemakkelijk te gebruiken. Haal gewoon je ticket op bij een van de vier deelnemende stations en check in wanneer je in een tram, bus of metro stapt, en check uit wanneer je uitstapt. Je ticket wordt geactiveerd wanneer je het voor het eerst gebruikt, en je kunt er vervolgens tot het einde van de geldigheidsduur onbeperkt mee reizen. Als je vragen hebt, of als je ticket niet goed lijkt te werken, kun je simpelweg naar een van de aangegeven ophaallocaties gaan, of het nummer bellen dat op je mobiele voucher staat en om hulp en advies vragen.

Inbegrepen
 • Onbeperkt reizen met alle trams van GVB
 • Onbeperkt reizen met alle bussen van GVB
 • Onbeperkt reizen met alle metro's van GVB
 • Onbeperkt reizen op alle ponten van GVB
 • Reizen met regionale bussen (Connexxion, EBS en Syntus) of met de trein (NS)
 • Reizen van en naar luchthaven Schiphol met de regionale trein (NS)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Je kunt de chipkaart afhalen bij een van de volgende locaties: GVB Service & Tickets Centraal Station (wit gebouw tegenover het hoofdgebouw achter de tramhaltes): maandag-zondag 08:30 - 19:00 uur, GVB Service & Tickets Amsterdam Station Bijlmer: maandag-vrijdag 08:30 - 19:00 uur, zaterdag-zondag 10:00 - 18:00 uur, GVB Service & Tickets Amsterdam Station Noord: maandag-zondag 10:00 - 18:00 uur, GVB Service & Tickets Amsterdam Station Zuid: maandag-vrijdag 08:30 - 19:00 uur, zaterdag-zondag 10:00 - 18:00 uur.

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Je kunt de OV-chipkaart op elk van de aangegeven plaatsen afhalen:
 • GVB Service & Tickets Centraal Station (maandag t/m zondag van 08:30 tot 19:00 uur), GVB Station Zuid (maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 19:00 uur; zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur), GVB Station Bijlmer Arena (maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 19:00 uur; zaterdag en zondag van 10:00 tot 18:00 uur), en GVB Station Noord (maandag t/m zondag van 10:00 tot 18:00 uur)
 • Kinderen tot 4 jaar reizen gratis met het openbaar vervoer in Amsterdam
 • Voor kinderen van 4-11 jaar is er een 24-uurskaart beschikbaar. Als je een ticket voor kinderen nodig hebt dat langer dan 24 uur geldig is, wordt aangeraden om meerdere kinderdagkaarten te kopen
 • Dit ticket is niet geldig voor regionale treinen van en naar Amsterdam Schiphol Airport
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 13614 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Vervoer
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,4/5
 • veiligheid
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,5/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Het gaat prima met zo'n dagkaart, maar het is vervelend dat ik zo'n ding nodig heb om überhaupt ergens in Amsterdam te komen. Ik heb geen OV-chipkaart en dan kom je in de metro niet ver. Voor 2 ritjes van nog geen 2 euro vind ik 8,50 euro wel veel. Het scheelt dat ik het niet zelf hoef te betalen, dus who cares, maar toch. Er moet een nadere manier toch mogelijk zijn, niet waar? Komt zeker, omdat ik uit de provincie kom.

Verder lezen

7 november 2022

De tickets van thuis gereserveerd en dan opgehaald in het station Bijlmer ArenA. Vriendelijke ontvangst met de nodige uitleg. Wij hebben ze op zaterdag namiddag voor het eerst gebruikt en op maandag morgen er nog kunnen van gebruik maken om ons te verplaatsen. Je verplaatsen in de stad met de metro is geweldig, zelfs op een drukke dag als wanneer de marathon doorgaat.

Verder lezen

18 oktober 2022

Behalve dat het openbaar vervoer in Amsterdam duurder is dan in Wenen, kwam dit kaartje goed van pas. We hebben maar één bus gebruikt waar we extra voor moesten betalen, die was niet van GVB. Met dit kaartje hoef je je voor het grootste deel niet constant af te vragen of je goed reist met het openbaar vervoer - je weet dat je dat bent en je hoeft je er geen zorgen meer over te maken.

Verder lezen

25 september 2022

Product ID: 97926