Toegangsticket

Amsterdam: Fabrique des Lumières - Klimt en Hundertwasser

Activiteitenaanbieder: Fabrique des Lumières

Amsterdam: Fabrique des Lumières - Klimt en Hundertwasser

Activiteitenaanbieder: Fabrique des Lumières
Snel uitverkocht

Vanaf € 15 per persoon

Snel uitverkocht

Zie kunst voor je ogen tot leven komen in Fabrique des Lumières, het grootste digitale kunstcentrum van Nederland. Koop een ticket om de magische, meeslepende tentoonstellingen te ontdekken.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Boek nu en betaal later
Blijf flexibel - boek je plek nu en betaal pas later.
Geldig 1 uur
vanaf het eerste gebruik
Sla de rij voor de kassa over
Gastheer of -vrouw
Engels, Frans, Nederlands
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Je belevenis

Highlights
 • Bewonder meeslepende kunstwerken in het grootste digitale kunstcentrum van Nederland.
 • Zie de prachtige meesterwerken van Gustav Klimt en Hundertwasser tot leven komen.
 • Laat je omringen door 3.800m² aan vernieuwende en kleurrijke kunstprojecties.
 • Ontdek klassieke, moderne en hedendaagse kunst vanuit een nieuw perspectief.
 • Ontdek een van de meest moderne en opwindende attracties die Amsterdam te bieden heeft.
Volledige beschrijving

Maak optimaal gebruik van je tijd in Amsterdam door een uitstapje te maken naar de innovatieve Fabrique des Lumières, een meeslepend digitaal kunstcentrum in de Westergasbuurt. Met jouw tijdvensterticket ontdek je de verbazingwekkende meesterwerken van klassieke en moderne kunstenaars op een geheel nieuwe manier.

Bezoek deze grote industriële ruimte met muren tot 17 meter hoog, waar fantastische kunsttentoonstellingen van kunstenaars uit alle tijdperken worden gehouden. Met geavanceerde technologie worden de kunstwerken tot leven gebracht door middel van lichtprojecties en begeleidende muziek.

Bewonder de grote openingstentoonstelling met de verbluffende kunstwerken van de beroemde Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt en tijdgenoten, gevolgd door een korte tentoonstelling met de kleurrijke en speelse meesterwerken van zijn Oostenrijkse collega-kunstenaar Friedensreich Hundertwasser.

Twee hedendaagse experimentele videocreaties over fotonen ('Journey') en de werking van het geheugen ('Memories') maken ook deel uit van dit avontuur.

Inbegrepen
 • Ticket met tijdslot Fabrique des Lumières: Klimt & Hundertwasser
 • Kluisjes
 • Gids

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Belangrijke informatie

Niet toegestaan

 • Huisdieren
 • Kinderwagens
 • Bagage of grote tassen
 • Scootmobielen

Goed om te weten

 • Dit ticket is geldig voor een tijdslot en is geen dagticket.
 • Voor kinderen onder de 5 jaar kan een gratis ticket worden geregeld bij de kassa.
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 /5

gebaseerd op 999 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,6/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4,6/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Was niet zeker wat te verwachten, maar dit was een geweldige ervaring. Heel anders dan alles wat we ooit hadden gezien. De lichtkunst was geweldig en de klassieke muziek, waar ik meestal geen fan van ben, was zo ontspannend en plezierig. Er was een kamer waar we op de grond konden gaan liggen en gewoon naar het plafond konden kijken naar de prachtige bewegende kunst. Mis dit niet.

Verder lezen

3 december 2022

Fabrique des Lumieres is geweldig, maar de show zelf is hier niet nodig om je iets te leren of om je onder te dompelen in de hele Klimt-ervaring. Een beetje teleurgesteld om te zien dat tijdens de ervaring bijna geen van de schilderijen uit het Gouden Tijdperk vertegenwoordigd was. Als je een geweldige meeslepende kunstervaring wilt hebben, ga dan zeker want de productie is onberispelijk, maar deze Klimt-ervaring is een beetje saai voor mensen die eigenlijk wat meer weten over Klimt

Verder lezen

25 november 2022

Zeer mooie en grandioze klank- en lichtshow. Zelfs in november is het noodzakelijk om van tevoren te reserveren omdat er veel bezoekers zijn. We waren in staat om te boeken voor maandag 31 oktober en terug te keren met de skip-the-line zonder in de rij te hoeven staan. De dag ervoor, zondag, was het druk en ging de rij naar het naastgelegen restaurant. De show is vergelijkbaar met wat je op andere plaatsen in Europa kunt vinden (we hadden al de carrières van lichten gezien in de pachten van de Provence, en de lichtshow van Spiritus in de kerk van Clérigos in Porto. Verrassing hier, het is niet verboden om maak foto's of film, wat bij veel andere shows niet het geval is. De show wisselt regelmatig, voor ons was het op Klimt.

Verder lezen

9 november 2022

Product ID: 419489