Deze activiteit is automatisch vertaald. Klik hier om de originele versie in Engels te bekijken.

Amsterdamse rosse buurt en cafétour in het Duits

Amsterdamse rosse buurt en cafétour in het Duits

Vanaf $58,55 per persoon

Ontdek het beruchte Red Light District van Amsterdam met een deskundige Duitse gids. Verken de smalle straatjes van de Wallen en leer meer over de coffeeshopcultuur en sekswerkindustrie in Amsterdam.

Over deze activiteit

Eenvoudig annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Duur 2 uur
Controleer de beschikbaarheid om de begintijden te zien.
Directe bevestiging
Tourgids
Duits
Privé- of kleine groepen mogelijk

Belevenis

Highlights
 • Maak een 2 uur durende wandeling met een Duitse gids
 • Loop door de smalste straat van Amsterdam
 • Ontdek de geheime plekjes en charmes van het gebied met een lokale gids
 • Kom meer te weten over de coffeeshopcultuur in Amsterdam en de prostitutie-industrie
Volledige beschrijving
Begin deze tour voor het centraal station van Amsterdam bij het bord 'Tram B'. Krijg een uitgebreid overzicht van de geschiedenis van de stad in een gedeelde, openbare of kleine groep. Begin met een wandeling naar de beroemde Amsterdamse Wallen, evenals de oude binnenstad en de Chinatown van Amsterdam. Vervolgens loop je naar het centrum van de Wallen waar je gids je alles vertelt over de sekswerkindustrie, coffeeshopcultuur en de geschiedenis van de Wallen in Amsterdam. In dit gebied zie je veel bezienswaardigheden, zoals de smalste straat van Amsterdam, beroemde coffeeshops, een overdekte prostitutiestraat en veel 'smartshops'. Je gids zal je vertellen hoe het is om als prostituee op de Wallen te werken, de liberale wetten, en vertelt je veel interessante feiten over sekswerk in Amsterdam. Je gids zal je ook vertellen over de coffeeshopcultuur van Amsterdam. Leer waar de naam "coffeeshop" vandaan komt, evenals enkele van de rare wetten die er zijn op de consumptie en productie van softdrugs. Loop dan naar de Dam waar de tour eindigt. Op weg naar dit gebied zie je enkele van de laatste bezienswaardigheden van de tour, zoals de Condomerie, het Koninklijk Paleis en de Dam. Na deze tour heb je de mogelijkheid om met je gids naar een coffeeshop te gaan om een korte workshop te volgen over het rollen van een joint.
Inbegrepen
 • 2 uur durende privé, gedeelde of kleine groepswandeling in het Duits
 • Optioneel bezoek aan een coffeeshop en werkplaats
 • Eten en drinken
Voorzorgsmaatregelen omtrent COVID-19
Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Trefpunt is afhankelijk van de geboekte optie.

Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,7 / 5

gebaseerd op 81 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4.8/5
 • prijs / kwaliteit
  4,6/5
 • dienstverlening
  4.6/5
 • organisatie
  4,8/5
Sorteren op

In eerste instantie leek het er bijna op dat onze tour in het water zou vallen, maar het team vond een uitstekende oplossing en zo konden we de rosse buurt in duiken. Onze gids Stan heette ons hartelijk welkom en vertelde ons veel. We leerden interessante dingen en zagen waar we waarschijnlijk zouden zijn gepasseerd zonder de tour. Sterk aanbevolen!

Verder lezen

23 oktober 2019

Geweldige tour

We mochten bij mooi weer genieten van een geweldige, informatieve tour met Peter. Peter kon ons veel interessante details vertellen tijdens de rondleiding door de rosse buurt van Amsterdam en hij maakte elke minuut inspirerend met zijn rustige en fascinerende manier van doen. Hij beantwoordde graag onze vragen en vertelde ons over spannende omstandigheden, beroemde mensen en grappige anekdotes. Het was een heerlijke tijd en een verrijkende ervaring om met Peter door Amsterdam te slenteren. We bevelen de tour graag aan anderen aan

Verder lezen

27 april 2019

We vonden het erg leuk.

Was erg interessant. De tour duurde 1,5 uur. We zagen de rosse buurt. En ook een paar dames. Het is alleen jammer dat er in geen enkel café een plaats voor ons was. Het zijn allemaal kleine cafés en we waren met ongeveer 12 mensen. De tour was in het Duits, zoals besteld. Ontmoetingspunt was gemakkelijk te vinden. En je begreep alles van het volume, want er waren geen headsets.

Verder lezen

12 april 2019

Georganiseerd door

Product ID: 198622