Rondleiding

Amsterdam: 1,5 uur durende wandeltocht over de Wallen

Rondleiding

Amsterdam: 1,5 uur durende wandeltocht over de Wallen

Activiteitenaanbieder: The Oranje Umbrella Company
Bespaar tot 10%

Vanaf € 27 € 24,30 per persoon

Gecertificeerd

Verken de Amsterdamse rosse buurt 's avonds, wanneer ze echt tot leven komt. De lokale gids toont je de historische geheime plekjes en smalle straatjes van de Wallen. Bezoek coffeeshops, leer over de geschiedenis en ontmoet lokale werknemers.

Over deze activiteit

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren en krijg al je geld terug
Reserveer nu en betaal later
Blijf flexibel — boek nu en betaal pas later
Duur 1.5 uur
Bekijk de beschikbaarheid om de starttijden te zien
Tourgids
Engels, Duits, Nederlands

Je belevenis

Volledige beschrijving
Alleen over de Wallen lopen kan intimiderend zijn, dus waarom maak je geen ontspannen wandeltocht met een groep? Hoor alles over het begin van de Wallen van je lokale gids en bekijk de bijzondere plekken van deze beruchte Amsterdamse buurt tijdens een wandeltocht van 1.5 uur. Je ziet zelf hoe de dames achter de ramen zitten en ruikt de geur van marihuana die over de grachten hangt. Tientallen winkels met paddo's en de beruchte Condomerie vragen erom om samen met je gids gezien te worden. De gids vertelt je meer over de roemruchte geschiedenis terwijl je de geplaveide straten verkent. De rondleiding gaat door het grote netwerk van kleine straatjes en steegjes waar meer dan 300 kamers aan prostituees verhuurd worden. Proef gratis de Nederlandse lekkernijen bij de beroemde Amsterdamse Metropolitan-bakkerij in het hart van de Wallen. Je loopt verder door donkere steegjes en volgt je gids naar geheime straatjes. Na deze rondleiding ben je een kenner van de buurt, de mensen en de geschiedenis.  En wie weet eindig je wel in een karaoke- of shotbar. Vraag simpelweg je gids voor een routebeschrijving!
Inbegrepen
 • Gids (beschikbaar in verschillende talen)
 • Gratis snacks
 • Drankjes
 • Persoonlijke uitgaven, zoals drankjes of souvenirs

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Trefpunt

Het trefpunt hangt af van de geboekte optie.

Belangrijke informatie

Niet vergeten mee te nemen

 • Paspoort of identiteitskaart
 • Comfortabele schoenen

Niet toegestaan

 • Camera's

Goed om te weten

 • Hotel of privé-ophaalservice kan geregeld worden tegen een extra vergoeding
 • Rondleidingen zijn beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits
 • De wandeltochten zijn op eigen risico. De aanbieder is niet verantwoordelijk voor onbeveiligde spullen
 • Dit is een groepsrondleiding, als je geïnteresseerd bent in een privéversie van deze rondleiding, reserveer deze dan hier: https://www.getyourguide.co.uk/amsterdam-l36/amsterdam-red-light-district-private-walking-tour-t57212
 • Er is geen terugbetaling als je niet komt opdagen
Klantbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,2 /5

gebaseerd op 939 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • Gids
  4,3/5
 • Prijs / kwaliteit
  3,9/5
 • Dienstverlening
  4,2/5
 • Organisatie
  4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

Tour werd wel niet in het nederlands gedaan wel in het duits en engels. We hebben de engelse tour dan maar genomen. We werden hiervoor 20 minuten op voorhand al van op de hoogte gesteld. De tour op zich bevat veel leuke weetjes over vroeger en nu. De gids was ook een toffe kerel die het goed kon uitleggen.

31 maart 2023

Super leuke rondleiding met een heel aangename persoon als gids! Uitleg niet alleen over de sexwerksters maar ook over coffeeshop’s. Ook met het hele warme weer kregen we bij een gratis shotje wodka elk een flesje water omdat het extreem warm was, dat de gids zelf betaalde

31 maart 2023

Voor onze gids Sam was het de eerste keer maar dat hebben we niet gemerkt. Vriendelijk en met een grappige kwinkslag kwamen wij meer te weten over het wereldje op de wallen en de naaste omgeving. Een echte aanrader voor iedereen die Amsterdam bezoekt. Wij hebben er van genoten.

31 maart 2023

Product ID: 43763