Meer foto's

Vanaf € 27,50 per persoon

Anne Frank en 2-uur durende privétour van de buurt

Product ID: 54768
Belangrijke Informatie
Duur
2 uur
Elektronische voucher toegestaan
Afgedrukte voucher geaccepteerd
Directe bevestiging
Live gids
Spaans, Engels, Frans, Duits, Italiaans, Portugees

Datum en deelnemers kiezen:

Laden...

Wat ga je doen
  • Bezoek de wijk waar Anne Frank tijdens haar jeugd woonde
  • Luister naar het verhaal over haar wereldberoemde dagboek
  • Verken het zuiden van Amsterdam met een ervaren gids
Overzicht
Treed in de voetsporen van Anne Frank tijdens deze 2-uur durende privétour van de wijk, waar ze haar jeugd doorbracht vanaf het moment ze naar Amsterdam verhuisde totdat ze onderdook. Hoor het verhaal over haar dagboek en hoe het gepubliceerd werd.
Wat te verwachten
Het verhaal van Anne Frank is de hele wereld bekend vanwege haar dagboek beschrijft de periode dat zij, haar familie, en 4 anderen doorgebracht in een achterhuis verborgen voor de Duitse bezetters van Amsterdam.

Op deze 2 uur privé tour leert u hoe het dagboek werd overhandigd door Miep Gies aan Otto Frank na de oorlog. Ze had een aantal persoonlijke bezittingen van de familie gered nadat de Duitsers het huis overvallen.

Otto Frank was terughoudend om het dagboek te publiceren, maar toen hij in het dagboek te lezen dat het de wens van zijn dochter te dragen voor publicatie, liet hij het boek aan het publiek worden in juni 1947.

Uw gids zal u tonen de plaatsen waar Anne Frank bracht haar gelukkige jeugd in Amsterdam en zal commentaar op de feiten en fictie over haar te verstrekken.

De tocht vindt plaats in het zuiden van Amsterdam, waar u de gelegenheid om kennis te maken met een oppervlakte van de stad die je anders waarschijnlijk niet zien zult hebben.
Inbegrepen
  • Tour met een privégids voor jouw groep
  • Kopje koffie
Niet inbegrepen
  • Tickets voor het Anne Frank Huis kunnen alleen worden gekocht direct bij het Anne Frank Huis via hun eigen website binnen een tijdsbestek van 2 maanden voor je bezoek
Trefpunt

We komen samen bij Merwedeplein 61, Amsterdam. Op de hoek van het Merwedeplein en de Biesboschstraat, op het gras, bij het standbeeld van Anne Frank met haar tas en schoolboeken. Dit is niet in het centrum van Amsterdam, maar in Amsterdam Zuid ongeveer 30 minuten van het Anne Frank Huis museum. Je kunt het ontmoetingspunt van deze tour bereiken met de taxi of trams 4 en 12 (halte: Waalstraat) (Openen in Google Maps)

Wat je moet weten
Denk eraan dat bij de tour een bezoek aan het Anne Frank Huis niet is inbegrepen.
Onze belofte aan jou
  • Direct boeken met gegarandeerde plekken
  • Altijd beste prijs garantie
De meningen van andere bezoekers (16 Beoordelingen)

Georganiseerd door

HTG Services

Product ID: 54768