Amsterdam
Attractie- & pretparken

Attractie- & pretparken
31 activiteiten gevonden
Sorteren op:

Nu op reis? Bekijk welke activiteiten nog beschikbaar zijn

Amsterdam Attractie- & pretparken: onze aanbevelingen

Amsterdam: GVB Openbaar Vervoer Ticket

Amsterdam: GVB Openbaar Vervoer Ticket

Ervaar Amsterdam stressvrij met een onbeperkte reiskaart voor alle openbaar vervoersnetwerken van het GVB in de hele stad. Koop een dagkaart of een meerdaagse kaart die het beste bij je plannen past. Reis met de metro, trams, bussen en veerboten en ervaar de stad als een inwoner. Je ticket gebruiken is eenvoudig. Download gewoon de GetYourGuide App wanneer je je e-ticket scant. Gebruik je e-ticket niet in een PDF-reader en gebruik geen printscreen tijdens het reizen. Als je dat wel doet, riskeer je een dubbele rekening van je bankpas! Je ticket is geldig vanaf het geselecteerde tijdslot. Als je aanvullende vragen hebt, of als je ticket defect blijkt te zijn, kun je gemakkelijk naar een van de aangewezen servicelocaties gaan.

Amsterdam: ticket Van Gogh Museum

Amsterdam: ticket Van Gogh Museum

Als een van de populairste attracties van Amsterdam trekt het Van Gogh Museum jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Ontdek met dit ticket meer dan 200 schilderijen, 500 tekeningen en meer dan 750 brieven van Van Gogh in je eigen tempo. Toegang tot een breed scala aan permanente en tijdelijke tentoonstellingen. Het Van Gogh Museum in Amsterdam, de thuisbasis van 's werelds grootste collectie schilderijen van Vincent van Gogh, neemt bezoekers mee op een fascinerende reis door het leven van de kunstenaar en zijn tijdgenoten. Het museum introduceert het complete verhaal: de kunstenaar, de context, Van Goghs persoonlijke ambities, zijn emoties, de mythen die hem omringen en zijn invloed tot op de dag van vandaag. De collectie van het Van Gogh Museum omvat wereldberoemde schilderijen als Zonnebloemen, Amandelbloesem en De Aardappeleters. Het museum organiseert ook jaarlijks 3 tijdelijke tentoonstellingen. Het Van Gogh Museum is 365 dagen per jaar geopend. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Mis het niet, reserveer vooraf. Bezoekers kunnen meer over Van Gogh en zijn tijdgenoten ontdekken met de multimediagids, beschikbaar in 11 talen. Met meer tijd om te genieten in het museum, kun je rechtstreeks in de fantastische collecties duiken die worden tentoongesteld.

Amsterdam: ticket voor de Heineken Experience

Amsterdam: ticket voor de Heineken Experience

1867 was een goed jaar voor bier. In dat jaar bouwde Gerard Adriaan Heineken een nieuwe brouwerij in hartje Amsterdam. In het kloppende hart van de oude brouwerij duik je in de wereld van Heineken bier.   Tijdens een 90 minuten durende zelfgeleide tour kom je alles te weten over de achtergrond van de brouwerij, het bierbrouwproces, innovaties en al het andere dat erbij komt kijken om een echte ster te serveren. In de fabriek wordt een korte presentatie in het Engels gegeven.   Zo kom je bijvoorbeeld te weten dat het wereldberoemde bier uit slechts vier natuurlijke ingrediënten bestaat en ontdek je de evenementen die Heineken sponsort: de Formule 1, de EUFA Champions League en de Rugby World Cup. En natuurlijk kun je aan het einde van de tour het glas heffen met nieuwe vrienden.

Amsterdam: Klassieke rondvaart met kaas en wijn

Amsterdam: Klassieke rondvaart met kaas en wijn

Ontspan tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten uit de Gouden Eeuw, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.Bekijk hoogtepunten van de stad zoals deMagere Brug, de Wallen en de Oude Haven. Je kunt kiezen voor een standaardtour of een tour met onbeperkt heerlijke Hollandse kaas, wijn en andere drankjes. Stap aan boord en laat de schipper je vertellen over de lokale geschiedenis terwijl je langs bezienswaardigheden in de Jordaan en over de Amstel langs de Magere Brug vaart. Bewonder het uitzicht op delen van de Wallen, de voormalige stadssluizen en de oude haven. Maak foto's van de statige architectuur van het Scheepvaartmuseum en de prestigieuze Gouden Bocht. Bekijk stukken van de geschiedenis terwijl je langs plaatsen als het Anne Frank Huis vaart. Stel je gids vragen over de stad, en ontvang aanbevelingen voor dingen om te doen en plekken om te eten.

Amsterdam: Rijksmuseum toegangsbewijs

Amsterdam: Rijksmuseum toegangsbewijs

Trakteer jezelf op een heerlijke dag in een van de grootste musea van Amsterdam, het Rijksmuseum, gelegen in het hart van de stad. De internationaal gewaardeerde collectie van het Rijksmuseum bevat een aantal van de beroemdste werken van het land, waaronder historische kunst van Rembrandt, Frans Hals, Van Gogh en anderen. Bezoekers kunnen Rembrandts 'De Nachtwacht' bewonderen, dat een prominente plaats inneemt in een prachtig verlichte zaal zodat bezoekers van elk klein detail kunnen genieten. Staar ook naar 'Het Joodse Bruidje'. Dit laatste schilderij bracht Vincent van Gogh tot tranen toe. Toen hij het Rijksmuseum kort na de opening bezocht, schreef hij in een brief dat hij graag tien jaar van zijn leven zou geven om twee weken voor het schilderij te zitten, met alleen een oudbakken korst brood te eten. Bezoekers kunnen veel meer verwachten dan alleen schilderijen van Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw. De uitgebreide, tot de verbeelding sprekende collectie van het Rijksmuseum omvat ook Delfts aardewerk, beeldhouwwerken, archeologische artefacten, kleding, Aziatische kunst, prenten, voorwerpen uit de Nederlandse maritieme geschiedenis en vele andere cultureel belangrijke voorwerpen, die allemaal worden gecombineerd om 800 jaar Nederlandse geschiedenis levendig te vertellen in een wereldwijde context. En natuurlijk is de collectie niet bevroren in de tijd - nieuwe items zoals een op Mondriaan geïnspireerde jurk van Yves Saint Laurent uit 1965 zijn ook te zien. Het grootste onderzoeks- en restauratieproject ooit voor 'De Nachtwacht' is van start gegaan. Dit gebeurt live in het museum en jij kunt hier deel van uitmaken en het project steunen met een donatie.

Amsterdam: Open Boot Cruise met Onbeperkt Drankjes Optie

Amsterdam: Open Boot Cruise met Onbeperkt Drankjes Optie

Verken de pittoreske bezienswaardigheden aan het water van Amsterdam tijdens een 100% elektrische rondvaart. Geniet van het ongelooflijke uitzicht op de beroemde bezienswaardigheden van de stad vanaf een open boot en ervaar een ontspannen manier van sightseeing, vrij van verkeer. Leer informatieve en onderhoudende inzichten over de bezienswaardigheden langs de route. Bekijk de 17e-eeuwse gebouwen langs de beroemde grachten, maar ook de nieuwe stijlvolle gebouwen die de invloedrijke 21e-eeuwse stad laten zien die Amsterdam is geworden. Vaar langs het Hermitage Museum en glijd vervolgens langs de Magere Brug, het chique Amstel Hotel en de charmante wijk Grachtengordel. Geniet van een bootervaring in de open lucht op een zonnige dag of blijf warm met een beschermende hoes op koelere dagen. In de wintermaanden kun je ontspannen op een gesloten boot om je warm te houden. Kies voor onze optie onbeperkt drinken als je wilt genieten van ons bier-, wijn- en frisdrankassortiment. Als je voor de optie zonder drankjes hebt gekozen, kun je deze nog steeds aan boord kopen. Tussen november en februari gebruiken we open boten wanneer de weersomstandigheden dat toelaten, en schakelen we over op gesloten boten wanneer dat nodig is. - Grote vrijgezellen- en verjaardagsgroepen zijn niet toegestaan op deze reis.

Amsterdam: Stadsrondvaart met audiogids

Amsterdam: Stadsrondvaart met audiogids

Ontdek het beste van Amsterdam tijdens een grachtenrondvaart van 75 minuten. Bekijk de hoogtepunten van de stad, iconische bruggen en de 17e-eeuwse gebouwen langs de grachten. Stap aan boord en vaar over de historische waterwegen van Amsterdam. Bekijk het Anne Frank Huis, de Westerkerk en meer. Leer meer over de grachten die op de UNESCO-lijst staan met het audiocommentaar aan boord. Terwijl je geniet van het uitzicht dat aan je voorbijtrekt, luister je naar een audiogids in 19 talen die je alles vertelt wat je moet weten over Amsterdam. Hoor de verhalen, legendes en historische feiten over de stad. Als je kinderen hebt, laat ze dan een 'zoetwaterpiraat' zijn met het speciale audiocommentaar voor kinderen, inclusief een gratis goodiebag om zich mee te vermaken terwijl je aan boord bent.

Amsterdam: toegangsticket museum The Upside Down

Amsterdam: toegangsticket museum The Upside Down

Werf een omgekeerde wereld binnen en bekijk Nederland op een nieuwe, eigentijdse manier. Met 25 meeslepende instellingen heb je de kans om de meest verbazingwekkende sociale media-inhoud ondersteboven te creëren. Trommel je vrienden op en duik in een Hollands IJsbad, of rijd ondersteboven met de metro. Dans op het ritme van je eigen stille discobeat in een omgekeerde club, vlieg weg in een heuse privéjet en spring in een spraakgestuurde LED-lichtballenbak met jacuzzi. Nadat je verbluffende content hebt gemaakt, kun je ontspannen in het Upside Down Café, terwijl je geniet van kleurrijke sandwiches en zoetigheden. Nip aan een beroemde freakshake voordat je naar huis gaat. Geniet op vrijdag en zaterdag na 17.00 uur van een geweldig cocktailcomboticket met live dj's.

Amsterdam: Grachtenrondvaart door het centrum

Amsterdam: Grachtenrondvaart door het centrum

Stap aan boord voor een rondvaart door de unieke Amsterdamse grachtengordel, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Tijdens de boottocht kun je veel van de historische bezienswaardigheden van het stadscentrum bekijken. Vertrek vanaf het Centraal Station en ontdek de historische gebouwen en grachten van de stad. Bewonder de elegante koopmanshuizen die dateren uit de Gouden Eeuw. Bekijk de prachtige gevels, mooie kerken, de iconische Magere Brug en vele andere topattracties.  Tijdens de rondvaart kun je luisteren naar het audiocommentaar (beschikbaar in 19 verschillende talen). Bewonder de koopmansgebouwen uit de 16e en 17e eeuw, de Gouden Eeuw in Amsterdam, toen de handel op zijn hoogtepunt was. Dit zie je terug in de rijkelijk gedecoreerde gevels. De boottocht eindigt weer bij het Centraal Station.

Amsterdam: Toegangsbewijs Icebar met 3 drankjes

Amsterdam: Toegangsbewijs Icebar met 3 drankjes

Geniet met deze entreetickets van een verfrissend drankje bij 10 graden onder nul in de Icebar Amsterdam, de coolste bar van de stad! Tijdens je bezoek krijg je winterkleding, een welkomstcocktail en 2 drankjes naar keuze. Bewonder, nadat je je voucher voor een uitgekozen tijdstip hebt omgewisseld, een watergrot die bijna volledig uit ijs bestaat. Alles, van de muren tot de meubels en zelfs het glas waar je uit drinkt, is van natuurlijk ijs gemaakt. Als je de bar inkomt, dan zie je eerst de loungeruimte, waar je een welkomstcocktail of een biertje kunt krijgen, als je dat wilt. De eerste ruimte van de Amsterdam Icebar is lekker warm. Trek daarna de beschikbare warme winterkleding aan en bewonder de sfeervolle verlichting en de ijssculpturen in de Icebar. Kies uit 2 verschillende soorten smaken wodka, gewone wodka, sambuca, rum, Heineken, of sinaasappelsap. Je kunt uiterlijk 20 minuten binnen in de Icebar blijven. Je kunt zo lang als je wilt in de lounge blijven en een selectie van heerlijke cocktails proeven. De 'ijzige' factor is meer dan alleen de temperatuur; sfeervolle verlichting en dansbare muziek maken het helemaal compleet.

Echte mustsees

Amsterdam

Amsterdam

Amsterdam Attractie- & pretparken: onze aanbevelingen

Amsterdam: GVB Openbaar Vervoer Ticket

Amsterdam: GVB Openbaar Vervoer Ticket

Ervaar Amsterdam stressvrij met een onbeperkte reiskaart voor alle openbaar vervoersnetwerken van het GVB in de hele stad. Koop een dagkaart of een meerdaagse kaart die het beste bij je plannen past. Reis met de metro, trams, bussen en veerboten en ervaar de stad als een inwoner. Je ticket gebruiken is eenvoudig. Download gewoon de GetYourGuide App wanneer je je e-ticket scant. Gebruik je e-ticket niet in een PDF-reader en gebruik geen printscreen tijdens het reizen. Als je dat wel doet, riskeer je een dubbele rekening van je bankpas! Je ticket is geldig vanaf het geselecteerde tijdslot. Als je aanvullende vragen hebt, of als je ticket defect blijkt te zijn, kun je gemakkelijk naar een van de aangewezen servicelocaties gaan.

Amsterdam: ticket Van Gogh Museum

Amsterdam: ticket Van Gogh Museum

Als een van de populairste attracties van Amsterdam trekt het Van Gogh Museum jaarlijks meer dan een miljoen bezoekers. Ontdek met dit ticket meer dan 200 schilderijen, 500 tekeningen en meer dan 750 brieven van Van Gogh in je eigen tempo. Toegang tot een breed scala aan permanente en tijdelijke tentoonstellingen. Het Van Gogh Museum in Amsterdam, de thuisbasis van 's werelds grootste collectie schilderijen van Vincent van Gogh, neemt bezoekers mee op een fascinerende reis door het leven van de kunstenaar en zijn tijdgenoten. Het museum introduceert het complete verhaal: de kunstenaar, de context, Van Goghs persoonlijke ambities, zijn emoties, de mythen die hem omringen en zijn invloed tot op de dag van vandaag. De collectie van het Van Gogh Museum omvat wereldberoemde schilderijen als Zonnebloemen, Amandelbloesem en De Aardappeleters. Het museum organiseert ook jaarlijks 3 tijdelijke tentoonstellingen. Het Van Gogh Museum is 365 dagen per jaar geopend. Tickets zijn alleen online verkrijgbaar. Mis het niet, reserveer vooraf. Bezoekers kunnen meer over Van Gogh en zijn tijdgenoten ontdekken met de multimediagids, beschikbaar in 11 talen. Met meer tijd om te genieten in het museum, kun je rechtstreeks in de fantastische collecties duiken die worden tentoongesteld.

Amsterdam: ticket voor de Heineken Experience

Amsterdam: ticket voor de Heineken Experience

1867 was een goed jaar voor bier. In dat jaar bouwde Gerard Adriaan Heineken een nieuwe brouwerij in hartje Amsterdam. In het kloppende hart van de oude brouwerij duik je in de wereld van Heineken bier.   Tijdens een 90 minuten durende zelfgeleide tour kom je alles te weten over de achtergrond van de brouwerij, het bierbrouwproces, innovaties en al het andere dat erbij komt kijken om een echte ster te serveren. In de fabriek wordt een korte presentatie in het Engels gegeven.   Zo kom je bijvoorbeeld te weten dat het wereldberoemde bier uit slechts vier natuurlijke ingrediënten bestaat en ontdek je de evenementen die Heineken sponsort: de Formule 1, de EUFA Champions League en de Rugby World Cup. En natuurlijk kun je aan het einde van de tour het glas heffen met nieuwe vrienden.

Amsterdam: Klassieke rondvaart met kaas en wijn

Amsterdam: Klassieke rondvaart met kaas en wijn

Ontspan tijdens een rondvaart door de Amsterdamse grachten uit de Gouden Eeuw, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staan.Bekijk hoogtepunten van de stad zoals deMagere Brug, de Wallen en de Oude Haven. Je kunt kiezen voor een standaardtour of een tour met onbeperkt heerlijke Hollandse kaas, wijn en andere drankjes. Stap aan boord en laat de schipper je vertellen over de lokale geschiedenis terwijl je langs bezienswaardigheden in de Jordaan en over de Amstel langs de Magere Brug vaart. Bewonder het uitzicht op delen van de Wallen, de voormalige stadssluizen en de oude haven. Maak foto's van de statige architectuur van het Scheepvaartmuseum en de prestigieuze Gouden Bocht. Bekijk stukken van de geschiedenis terwijl je langs plaatsen als het Anne Frank Huis vaart. Stel je gids vragen over de stad, en ontvang aanbevelingen voor dingen om te doen en plekken om te eten.

Amsterdam: Rijksmuseum toegangsbewijs

Amsterdam: Rijksmuseum toegangsbewijs

Trakteer jezelf op een heerlijke dag in een van de grootste musea van Amsterdam, het Rijksmuseum, gelegen in het hart van de stad. De internationaal gewaardeerde collectie van het Rijksmuseum bevat een aantal van de beroemdste werken van het land, waaronder historische kunst van Rembrandt, Frans Hals, Van Gogh en anderen. Bezoekers kunnen Rembrandts 'De Nachtwacht' bewonderen, dat een prominente plaats inneemt in een prachtig verlichte zaal zodat bezoekers van elk klein detail kunnen genieten. Staar ook naar 'Het Joodse Bruidje'. Dit laatste schilderij bracht Vincent van Gogh tot tranen toe. Toen hij het Rijksmuseum kort na de opening bezocht, schreef hij in een brief dat hij graag tien jaar van zijn leven zou geven om twee weken voor het schilderij te zitten, met alleen een oudbakken korst brood te eten. Bezoekers kunnen veel meer verwachten dan alleen schilderijen van Hollandse Meesters uit de Gouden Eeuw. De uitgebreide, tot de verbeelding sprekende collectie van het Rijksmuseum omvat ook Delfts aardewerk, beeldhouwwerken, archeologische artefacten, kleding, Aziatische kunst, prenten, voorwerpen uit de Nederlandse maritieme geschiedenis en vele andere cultureel belangrijke voorwerpen, die allemaal worden gecombineerd om 800 jaar Nederlandse geschiedenis levendig te vertellen in een wereldwijde context. En natuurlijk is de collectie niet bevroren in de tijd - nieuwe items zoals een op Mondriaan geïnspireerde jurk van Yves Saint Laurent uit 1965 zijn ook te zien. Het grootste onderzoeks- en restauratieproject ooit voor 'De Nachtwacht' is van start gegaan. Dit gebeurt live in het museum en jij kunt hier deel van uitmaken en het project steunen met een donatie.

Amsterdam: Open Boot Cruise met Onbeperkt Drankjes Optie

Amsterdam: Open Boot Cruise met Onbeperkt Drankjes Optie

Verken de pittoreske bezienswaardigheden aan het water van Amsterdam tijdens een 100% elektrische rondvaart. Geniet van het ongelooflijke uitzicht op de beroemde bezienswaardigheden van de stad vanaf een open boot en ervaar een ontspannen manier van sightseeing, vrij van verkeer. Leer informatieve en onderhoudende inzichten over de bezienswaardigheden langs de route. Bekijk de 17e-eeuwse gebouwen langs de beroemde grachten, maar ook de nieuwe stijlvolle gebouwen die de invloedrijke 21e-eeuwse stad laten zien die Amsterdam is geworden. Vaar langs het Hermitage Museum en glijd vervolgens langs de Magere Brug, het chique Amstel Hotel en de charmante wijk Grachtengordel. Geniet van een bootervaring in de open lucht op een zonnige dag of blijf warm met een beschermende hoes op koelere dagen. In de wintermaanden kun je ontspannen op een gesloten boot om je warm te houden. Kies voor onze optie onbeperkt drinken als je wilt genieten van ons bier-, wijn- en frisdrankassortiment. Als je voor de optie zonder drankjes hebt gekozen, kun je deze nog steeds aan boord kopen. Tussen november en februari gebruiken we open boten wanneer de weersomstandigheden dat toelaten, en schakelen we over op gesloten boten wanneer dat nodig is. - Grote vrijgezellen- en verjaardagsgroepen zijn niet toegestaan op deze reis.

Amsterdam: Stadsrondvaart met audiogids

Amsterdam: Stadsrondvaart met audiogids

Ontdek het beste van Amsterdam tijdens een grachtenrondvaart van 75 minuten. Bekijk de hoogtepunten van de stad, iconische bruggen en de 17e-eeuwse gebouwen langs de grachten. Stap aan boord en vaar over de historische waterwegen van Amsterdam. Bekijk het Anne Frank Huis, de Westerkerk en meer. Leer meer over de grachten die op de UNESCO-lijst staan met het audiocommentaar aan boord. Terwijl je geniet van het uitzicht dat aan je voorbijtrekt, luister je naar een audiogids in 19 talen die je alles vertelt wat je moet weten over Amsterdam. Hoor de verhalen, legendes en historische feiten over de stad. Als je kinderen hebt, laat ze dan een 'zoetwaterpiraat' zijn met het speciale audiocommentaar voor kinderen, inclusief een gratis goodiebag om zich mee te vermaken terwijl je aan boord bent.

Amsterdam: toegangsticket museum The Upside Down

Amsterdam: toegangsticket museum The Upside Down

Werf een omgekeerde wereld binnen en bekijk Nederland op een nieuwe, eigentijdse manier. Met 25 meeslepende instellingen heb je de kans om de meest verbazingwekkende sociale media-inhoud ondersteboven te creëren. Trommel je vrienden op en duik in een Hollands IJsbad, of rijd ondersteboven met de metro. Dans op het ritme van je eigen stille discobeat in een omgekeerde club, vlieg weg in een heuse privéjet en spring in een spraakgestuurde LED-lichtballenbak met jacuzzi. Nadat je verbluffende content hebt gemaakt, kun je ontspannen in het Upside Down Café, terwijl je geniet van kleurrijke sandwiches en zoetigheden. Nip aan een beroemde freakshake voordat je naar huis gaat. Geniet op vrijdag en zaterdag na 17.00 uur van een geweldig cocktailcomboticket met live dj's.

Amsterdam: Grachtenrondvaart door het centrum

Amsterdam: Grachtenrondvaart door het centrum

Stap aan boord voor een rondvaart door de unieke Amsterdamse grachtengordel, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Tijdens de boottocht kun je veel van de historische bezienswaardigheden van het stadscentrum bekijken. Vertrek vanaf het Centraal Station en ontdek de historische gebouwen en grachten van de stad. Bewonder de elegante koopmanshuizen die dateren uit de Gouden Eeuw. Bekijk de prachtige gevels, mooie kerken, de iconische Magere Brug en vele andere topattracties.  Tijdens de rondvaart kun je luisteren naar het audiocommentaar (beschikbaar in 19 verschillende talen). Bewonder de koopmansgebouwen uit de 16e en 17e eeuw, de Gouden Eeuw in Amsterdam, toen de handel op zijn hoogtepunt was. Dit zie je terug in de rijkelijk gedecoreerde gevels. De boottocht eindigt weer bij het Centraal Station.

Amsterdam: Toegangsbewijs Icebar met 3 drankjes

Amsterdam: Toegangsbewijs Icebar met 3 drankjes

Geniet met deze entreetickets van een verfrissend drankje bij 10 graden onder nul in de Icebar Amsterdam, de coolste bar van de stad! Tijdens je bezoek krijg je winterkleding, een welkomstcocktail en 2 drankjes naar keuze. Bewonder, nadat je je voucher voor een uitgekozen tijdstip hebt omgewisseld, een watergrot die bijna volledig uit ijs bestaat. Alles, van de muren tot de meubels en zelfs het glas waar je uit drinkt, is van natuurlijk ijs gemaakt. Als je de bar inkomt, dan zie je eerst de loungeruimte, waar je een welkomstcocktail of een biertje kunt krijgen, als je dat wilt. De eerste ruimte van de Amsterdam Icebar is lekker warm. Trek daarna de beschikbare warme winterkleding aan en bewonder de sfeervolle verlichting en de ijssculpturen in de Icebar. Kies uit 2 verschillende soorten smaken wodka, gewone wodka, sambuca, rum, Heineken, of sinaasappelsap. Je kunt uiterlijk 20 minuten binnen in de Icebar blijven. Je kunt zo lang als je wilt in de lounge blijven en een selectie van heerlijke cocktails proeven. De 'ijzige' factor is meer dan alleen de temperatuur; sfeervolle verlichting en dansbare muziek maken het helemaal compleet.

Veelgestelde vragen over Attractie- & pretparken in Amsterdam

Welke andere activiteiten dan Attractie- & pretparken zijn de moeite waard in Amsterdam?

Andere onmisbare dingen om te doen in Amsterdam:

Topattracties in Amsterdam

Activiteiten in Amsterdam

Rondleidingen in Nederland

Wat te doen in Nederland

Verken Amsterdam

Lees onze volledige gids voor Amsterdam of ontdek de beste ervaringen van de stad.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.3
(532 beoordelingen)

Hoewel het bewolkt was en af en toe regende, was onze excursie perfect! Dit werd geholpen door de vriendelijkheid van iedereen, maar vooral door onze gids Nick, die uitstekend was! met humor sprak hij duidelijk in het Engels, begrijpelijk met alle informatie, zodat we zonder enig probleem een perfecte excursie kunnen hebben. De bustour werd opgenomen, maar was ook erg goed in het Grieks.

Ik ging buiten het seizoen en het was geweldig dat ik zelfs op het veld kon stappen! Sommige dingen leken mij eenvoudig, maar de gids was erg aardig en vriendelijk en maakte alles beter

Het park is spectaculair, het is zeker de moeite waard om een halve dag buiten door te brengen en te genieten van de bloemen, bomen, vogels, design en organisatie

Ik vond de activiteit erg leuk. Ik ging met mijn nichtje en ze vond het geweldig om in verschillende omgevingen foto's te kunnen maken

Perfect moment tussen vrienden voor een vrijgezellenfeest!