Toegangsticket

Attractiepark de Efteling: dagkaart

Attractiepark de Efteling: dagkaart

Vanaf undefined

Ben je op zoek naar spannende achtbanen, betoverende attracties en spetterende voorstellingen? Ga dan naar de Efteling, het grootste attractiepark van Nederland. Neem het hele gezin mee en geniet samen van deze unieke ervaring.

Over dit ticket

Gratis annuleren
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19
Speciale gezond- en veiligheidsmaatregelen zijn van toepassing. Meer informatie
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Gebruik je telefoon of print je voucher uit
Geldig 1 dag
Bekijk de beschikbaarheid om de begintijden te zien
Directe boekingsbevestiging
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Belevenis

Volledige beschrijving
Geniet van waardevolle momenten met je naasten tijdens dit gezinsuitstapje. Met je dagkaart betreed je een sprookjeswereld vol wonderlijke verhalen, heerlijke dromen en razendsnelle avonturen. Zweef door de betoverende nachtwereld van feeën in de Droomvlucht. Blijf dicht bij elkaar terwijl je tijdens de spannende en imposante parkvoorstelling Ravelijn stuntruiters en een vuurspuwend monster bekijkt. Sluit je dag af met een hoogtepunt bij Aquanura, de grootste watershow van Europa. De kleintjes rennen dolblij door het Sprookjesbos en bezoeken de hele wereld bij Carnaval Festival. Ze springen en dansen bij live optredens, hebben eindeloos plezier bij de kinderattracties en ontsnappen aan draken en geesten in spannende achtbanen. Je krijgt de kans om uit te varen op een woeste zee aan boord van de Vliegende Hollander, het mysterieuze spookschip, en om met 90 kilometer per uur een mijnschacht in te schieten bij de duikachtbaan Baron 1898. 
Inbegrepen
 • Toegang tot het park
 • Maaltijden en drankjes
 • Dit ticket kan niet worden gerestitueerd.
Voorzorgsmaatregelen omtrent Covid-19

Je moet deze activiteit online boeken aangezien het loket gesloten is

Geldende veiligheidsmaatregelen
 • Je moet afstand houden in de voertuigen
 • Het aantal bezoekers is beperkt om drukte te voorkomen
 • Alle contactpunten worden regelmatig schoongemaakt
Vereisten voor deelnemers
 • Je moet je eigen mondkapje meenemen en dragen
 • Alle deelnemers ouder dan 13 jaar moeten één van de volgende documenten overleggen: een bewijs van volledige vaccinatie; een bewijs van een Covid-19-infectie in de afgelopen 6 maanden; een negatieve PCR-test die niet ouder is dan 48 uur bij aanvang van de activiteit óf een negatieve antigeentest die niet ouder is dan 24 uur bij aanvang van de activiteit
 • Alle deelnemers moeten ook een geldig identiteitsbewijs meenemen (bijv. paspoort, rijbewijs, identiteitskaart of studentenkaart)

Selecteer deelnemers en datum

Deelnemers

Geselecteerde datum

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel, Nederland

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie

Goed om te weten

 • Kinderen van 0 tot 3 jaar kunnen gratis mee
 • Je ticket is jouw sleutel tot de Efteling en kan één keer gebruikt worden voor één persoon (vanaf 4 jaar), op één dag in de periode van 4 januari 2021 - 9 januari 2022
 • Parkeren: Een parkeerplaats kost €10 per dag. Gasten van het Efteling Hotel en Efteling Bosrijk parkeren gratis bij hun accommodatie
Klantenbeoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4,4 /5

gebaseerd op 137 beoordelingen

Beoordelingsoverzicht

 • prijs / kwaliteit
  4,2/5
 • dienstverlening
  4,5/5
 • organisatie
  4,4/5

Sorteer op:

Soort reiziger:

Beoordeling:

genoten van alle faciliteiten die we hebben geprobeerd

alle faciliteiten die we hebben geprobeerd hebben ons veel plezier gegeven. we kwamen het park rond 17.00 uur binnen en eindigden om 23.00 uur. ik heb echter 2 problemen om te benadrukken 1. de foto genomen bij de pirana was te helder om onze gezichten te zien .... 2. de foto genomen bij de python was te datk ... 3. toen we ons haastten om naar de baron te gaan op 22:53 was er een geüniformeerde persoon die mij en mijn kinderen blokkeerde met het excuus dat de plaats gesloten is !! wat ons erg van streek maakte omdat er geen voorafgaande duidelijke melding aan ons was bij binnenkomst in het park!

Verder lezen

7 augustus 2018

Geweldig pretpark voor jong en oud

Prachtige thema-uitstapjes, tijdens de wachttijd kwam je vaak langs verschillende kamers - saai werd het dus nooit. Fruitkraampjes met bijvoorbeeld heerlijke meloenen verrasten mij. De ritten zijn geweldig, misschien hadden er nog een paar meer kunnen zijn. Verder een prachtig gelegen, groen park dat 4 punten verdient! Bij het betalen van nog eens € 10/dag extra voor de parkeerplaats wordt er hoogstens één punt afgetrokken!

Verder lezen

4 augustus 2018

Kei gezellig park

26 oktober 2019

Georganiseerd door

Product ID: 71888