1. Nederland
  2. Noord-Holland
  3. Amsterdam
  4. De Efteling

Attractiepark de Efteling: dagkaart

Product ID: 71888
Bekijk gallery
Ben je op zoek naar spannende achtbanen, betoverende attracties en spetterende voorstellingen? Ga dan naar de Efteling, het grootste attractiepark van Nederland. Neem het hele gezin mee en geniet samen van deze unieke ervaring.
Over dit ticket
Annuleer tot 24 uur van tevoren voor een volledige terugbetaling
Geprinte of mobiele voucher geaccepteerd
Geldig 1 dag
Directe bevestiging
Brochures
Nederlands, Engels, Frans, Duits
Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Selecteer deelnemers, datum en taal:

Laden...

Belevenis

Highlights
  • Wandel door het Sprookjesbos en maak een boottocht door de Verboden Stad
  • Laat je verrassen in de Droomvlucht
  • Bezoek Polles Keuken en geniet van typisch Nederlandse pannekoeken
Volledige beschrijving
Geniet van waardevolle momenten met je naasten tijdens dit gezinsuitstapje. Met je dagkaart betreed je een sprookjeswereld vol wonderlijke verhalen, heerlijke dromen en razendsnelle avonturen.

Zweef door de betoverende nachtwereld van feeën in de Droomvlucht. Blijf dicht bij elkaar terwijl je tijdens de spannende en imposante parkvoorstelling Ravelijn stuntruiters en een vuurspuwend monster bekijkt. Sluit je dag af met een hoogtepunt bij Aquanura, de grootste watershow van Europa.

De kleintjes rennen dolblij door het Sprookjesbos en bezoeken de hele wereld bij Carnaval Festival. Ze springen en dansen bij live optredens, hebben eindeloos plezier bij de kinderattracties en ontsnappen aan draken en geesten in spannende achtbanen.

Je krijgt de kans om uit te varen op een woeste zee aan boord van de Vliegende Hollander, het mysterieuze spookschip, en om met 90 kilometer per uur een mijnschacht in te schieten bij de duikachtbaan Baron 1898. 
Inbegrepen
  • Toegang tot het park
Niet inbegrepen
  • Maaltijden en drankjes
  • Dit ticket kan niet worden gerestitueerd.

Bereid je voor op je activiteit

Trefpunt

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel, Nederland

Openen in Google Maps ⟶
Belangrijke informatie
Goed om te weten
• Vanwege COVID-19 is je ticket alleen geldig in combinatie met een tijdslotreservering. Boek je tijdslot op de website van de Efteling (link staat op de voucher)

• Je ticket geeft je toegang voor een dag lang naar attractiepark de Efteling voor één persoon (vanaf 4 jaar); geldig van 3 februari 2020 tot en met 3 januari 2021

• Per auto: vanuit Amsterdam in de richting van Utrecht (A2) Volg de E25 naar 's Hertogenbosch. Neem de afslag naar Waalwijk (A59) en daarna de afslag Waalwijk/Kaatsheuvel (N261) Volg de bordjes naar de Efteling.

• Parkeren: een parkeerplaats kost 10 EUR per dag. Gasten van het Efteling Hotel en Efteling Bosrijk parkeren gratis bij hun accommodatie

• Met het OV: neem de trein naar station Tilburg. Vanaf daar kun je de bus nemen naar attractiepark de Efteling of het Efteling Hotel (halte: Horst) in de richting Waalwijk-Den Bosch. 
Op weekdagen: normale bus 136 of snelbus 300
In het weekend: bus 301 en 302
Klantenbeoordelingen
Gemiddelde beoordeling
4,5 / 5
gebaseerd op 124 beoordelingen
Beoordelingsoverzicht
dienstverlening
4,5/5
organisatie
4,4/5
prijs / kwaliteit
4,2/5
veiligheid
4,6/5

Georganiseerd door

Efteling Theme Park Resort

Product ID: 71888