Amsterdam Audiogidsen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
amsterdam canal day cruise

Amsterdam: Canal Day Cruise

Duur: 75 minuten
54 Beoordelingen
GetYourGuide Original
54

Bekijk de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Amsterdam langs de iconische grachten tijdens een exclusieve cruise met audiocommentaar in…

Populaire Audiogidsen in Amsterdam

amsterdam avondrondvaart

Amsterdam: avondrondvaart

Duur: 1,5 uur
37 Beoordelingen
GetYourGuide Original
37

Stap aan boord van een exclusieve cruise van 90 minuten met audiogids aangeboden in meerdere talen. Bekijk de iconische gebouwen en bruggen van…

Bekijk alle Audiogidsen in Amsterdam
Bekijk alle 498 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Prima rondvaart, informatie tijdens de rondvaart is te beluisteren via audiosysteem in veel verschillende talen, dus vergeet je headphones niet! Kapitein (Amsterdammer) verteld ook zo nu en dan iets alleen jammer dat hij dat alleen in het Engels of Duits doet en niet ook in het Nederlands.

Amsterdam: Canal Day Cruise Beoordeeld door Anoniem, 18-09-2020

Super enthousiaste gidsen Alessandro en Santiago en chauffeur Stef zorgde ook goed voor de mensen. Hij liet niemand sjouwen met de gekochte souvenirs en bracht tussendoor van alles naar de bus. We hebben een mooie dag gehad, toerist in eigen land.

Het was super op zo'n bootje door de grachten varen. Leuke manier om achter de geschiedenis van AMS te komen. Alleen bleven de oordopjes niet in m'n oren zitten; klein verbeterpuntje.

Leuke activiteiten, maar wel in een vreemde ambiance. Andere bezoeken aan Amsterdam altijd veel te druk. Nu was het wel erg rustig. Met z'n tweeën in de rondvaart boot.

Good experience of some of the best Dutch highlights. Wooden shoes, windmills, stroopwafels and the famous Dutch cheese!

Volendam, Marken en molens met gratis rondvaart van 1 uur Beoordeeld door Anoniem, 14-09-2020