Amsterdam Audiogidsen
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
amsterdam avondrondvaart

Amsterdam: avondrondvaart

Duur: 90 minuten
1 beoordeling
GetYourGuide Original
1

Stap aan boord van een exclusieve cruise van 90 minuten met audiogids aangeboden in meerdere talen. Bekijk de iconische gebouwen en bruggen van…

Populaire Audiogidsen in Amsterdam

amsterdam canal day cruise

Amsterdam: Canal Day Cruise

Duur: 75 minuten
GetYourGuide Original

Bekijk de meest spectaculaire bezienswaardigheden van Amsterdam langs de iconische grachten tijdens een exclusieve cruise met audiocommentaar in…

Bekijk alle Audiogidsen in Amsterdam
Bekijk alle 510 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Een erg leuke en gezellige rondvaart in de avond

Wat hebben wij genoten van de rondvaart over de Amsterdamse grachten in de avond. De verlichte stad heeft vanaf het water een hele eigen charme. De kinderen vonden het ook erg leuk en een beetje spannend zo in het donker. De crew was super, heel vriendelijk en behulpzaam. Ze vertelden op sommige plaatsen net iets meer dan de audiotour aan info gaf. Het drankje en de nootjes die je erbij kreeg maakte het avondje uit helemaal af! Als je twijfelt, zeg ik: “zeker doen!”

Het bezoek was bedoeld als een verrassing aan 2 van onze kleinzonen...

... en uiteraard was een bezoek aan de Arena een schot in de roos voor de kinderen die recent fan zijn geworden van Ajax; toen wij jong waren (jaren 60/70) was eveneens het toenmalige Ajax ons idool op voetbalgebied. Dat de huidige generatie Ajax-spelers het toenmalige Ajax met Johan Cruijff en c° benadert, is uiteraard meegenomen en symbolisch voor kleinkinderen. Ze zijn terug en zullen nog ver komen!! Proficiat aan alle betrokkenen.

Johan Cruijff ArenA: 75-minuten durende tour met gids Beoordeeld door RICHARD, 18-05-2019

Goede boottocht om een overzicht te krijgen van Amsterdam.

De boottocht viel goed mee, je kreeg een mooi overzicht van Amsterdam. Maar helaas zaten we aan de verkeerde kant op de boot om foto's te nemen. Vandaar telkens andere personen moeten lastig vallen om op te staan zodat we toch nog een foto konden nemen maar dan waren we meestal te laat! Advies : beter een open dak zodat je kan rechtstaan om foto's te nemen.

Amsterdam: grachtenrondvaart Beoordeeld door Christine, 02-05-2019

Indrukwekkende leerzame ontspannende tour om kennis te maken met Arena

Tour werd geleid door een spontane leerzame humoristiche gids. Gelegheid om de tijd te nemen om alle indrukken de revu te late paseren. De ruimtes binnen de route waren goed toegankelijk te belopen. Tussentijds gelegenheid voor een korte sanitaire stop. Korte loop afstand van trein Station Bijlmer/Arena, naar Johan Cruijff Arena.

gids was uitstekend de planning was slecht.

om half 2 besproken, maar dat werd kwart over 2, met een kind erbij was dat niet ok ook jammer dat we de prijzenkamer niet mochten bekijken. ook geen foto op het vierkantje in het stadion misten we.