Amsterdam
Couleur locale & buurttours

Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden

Sightseeing in Amsterdam

Möchten Sie alle Aktivitäten in Amsterdam entdecken? Sehen Sie hier die vollständige Liste.

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Gemiddelde beoordeling

4.4 / 5

gebaseerd op 6.779 beoordelingen

Geweldige ervaring! Ik ben al vaak in Amsterdam geweest maar er werden zo veel leuke weetjes en informatie verteld dat ik met nog meer kennis over Amsterdam van de boot kwam. Ontzettend aardig en spontaan personeel die alles over Amsterdam vertellen. En heerlijks aan boort verkrijgbaar!

Was heel interessant! Ging ook niet enkel over de prostitutie en de coffeeshops maar zat ook geschiedenis in en bouwkunde hoe ze alles hebben opgebouwd. We gingen van de ééne verbazing in de andere! Een echte aanrader en chapeau voor onze gids Stan!

Top geregeld leuk ontvangst en erg informatief. Schipper verteld op een speelse manier alles over Amsterdam en dat in combinatie met een heerlijk drankje is dit de ultieme ervaring. Zeker aan te raden!

Enorm boeiende rondleiding van een goede en toffe gids! Ik bleef continue met mijn aandacht bij de toer en verveelde mij geen minuut! Een echte aanrader

Nirmin en Charlotte hebben ons verrast door deze Tour! Perfect geregeld dames, gastvrijheid, interessante vragen! Van ons 5 stars voor deze meiden!