Amsterdam Cultuur & geschiedenis
Voer je reisdata in om beschikbare activiteiten te vinden
Beste prijs-kwaliteitverhouding
amsterdam wandeltour "anne frank tweede wereldoorlog"

Amsterdam: wandeltour "Anne Frank & Tweede Wereldoorlog"

Duur: 2 uur
Kleine groep
397 Beoordelingen
GetYourGuide Original
397

Leer meer over het leven van Anne Frank tijdens een begeleide wandeling door Amsterdam. Luister naar de verhalen die jouw deskundige gids je vertelt…

Populaire Cultuur & geschiedenis in Amsterdam

amsterdam volendam edam en zaanse schans tour met kleine bussen

Amsterdam: Volendam, Edam en Zaanse Schans tour met kleine bussen

Duur: 6,5 uur
1 beoordeling
GetYourGuide Original
1

Betreed een beroemde Zaanse Schans-windmolen, loop langs rijen houten huizen in Volendam en ontdek hoe Hollandse kaas traditioneel wordt gemaakt met…

Bekijk alle Cultuur & geschiedenis in Amsterdam
Bekijk alle 510 tickets en tours

Wat anderen zeggen over Amsterdam

Een erg leuke en gezellige rondvaart in de avond

Wat hebben wij genoten van de rondvaart over de Amsterdamse grachten in de avond. De verlichte stad heeft vanaf het water een hele eigen charme. De kinderen vonden het ook erg leuk en een beetje spannend zo in het donker. De crew was super, heel vriendelijk en behulpzaam. Ze vertelden op sommige plaatsen net iets meer dan de audiotour aan info gaf. Het drankje en de nootjes die je erbij kreeg maakte het avondje uit helemaal af! Als je twijfelt, zeg ik: “zeker doen!”

Hele mooie, leuke en interessante vaart!

De boottocht vonden we geweldig! We hadden een Amerikaan onder ons en de hele tour was in het Engels. Onze guide Rick was erg grappig en we konden hem alles vragen. Het weer werkte zeker mee en de boot was comfortabel door de kussens. De drankjes aan boord waren maar 2euro dus zeker goed te doen! De geschiedenis over de Amsterdamse grachten was zeer interessant. Deze boottocht zouden wij zeker aanraden!

Amsterdam: grachtenrondvaart in kleine open boot Beoordeeld door Kimberley, 04-09-2018

Goede boottocht om een overzicht te krijgen van Amsterdam.

De boottocht viel goed mee, je kreeg een mooi overzicht van Amsterdam. Maar helaas zaten we aan de verkeerde kant op de boot om foto's te nemen. Vandaar telkens andere personen moeten lastig vallen om op te staan zodat we toch nog een foto konden nemen maar dan waren we meestal te laat! Advies : beter een open dak zodat je kan rechtstaan om foto's te nemen.

Amsterdam: grachtenrondvaart Beoordeeld door Christine, 02-05-2019

Ohne Anstehen klopt niet. Beter is: zonder wachten om te betalen.

Dat je al een ticket hebt, geeft een zeker gevoel. Maar dan moet de barcode wel te lezen zijn, anders word je teruggestuurd en moet je toch in de rij staan. Gelukkig heeft een lieve oudere dame van de infodesk bij de ingang van het museum geholpen.

Amsterdam: entreeticket voor het Rijksmuseum Beoordeeld door Gerrit, 19-04-2019

Heineken Experience was Fantastisch, boottocht kan beter

De Heineken Experience was echt Fantastisch, ook als je geen Heineken-liefhebber bent een echte aanrader. De boottocht was mooi, maar we hadden een oudere kapitein die af en toe iets vertelde in heel erg slecht, niet te verstane, Neder-Engels.

Amsterdam: grachtenrondvaart & Heineken Experience-ticket Beoordeeld door Lammert, 14-08-2018